• 3% zľava pri platbe prevodom
Oprawa oświetleniowa Yeelight Mesh Downlight M2
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Yeelight Mesh Downlight M2

12,75 € (s DPH) 10,62 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Yeelight Mesh Downlight M2 - nová definícia inteligentného osvetlenia

Yeelight Mesh Downlight M2 posúva inteligentné osvetlenie na úplne novú úroveň. Vyžaruje svetlo bezpečné pre oči, ktorého jas a teplotu možno ľubovoľne nastaviť. S uhlom osvetlenia 75° je ideálnym svetlom pre oblasť, ktorú chcete osvetliť. Vďaka bráne Yeelight Gateway (predáva sa samostatne) možno výrobok ovládať aj na diaľku - hlasom alebo smartfónom. A ak chcete ešte väčšie pohodlie, prepojte niekoľko zariadení a ovládajte ich všetky naraz!

7.jpg

Bezpečné pre vaše oči

Vďaka inovatívnemu, ergonomickému dizajnu svietidla Yeelight Mesh Downlight M2 si môžete užívať optimálne, pre oči bezpečné osvetlenie, ktoré neškriabe, neoslňuje a neunavuje oči ani po dlhom používaní. Vďaka pozinkovaným reflexným prvkom je výrobok pohodlný bez ohľadu na situáciu.

2.jpg

Poskytuje vám potrebné osvetlenie

Výrobok vám poskytuje možnosť nastaviť jas a teplotu farieb svetla tak, aby vyhovovali vašej situácii. Potrebujete sa pri práci dlho sústrediť? Zapnite jasné, chladné svetlo. Chcete si oddýchnuť po náročnom dni? Ideálne je teplé, mäkké osvetlenie. Chcete vystaviť svoju zbierku obrazov, sôch alebo iných jedinečných predmetov? Nastavte svetlo tak, aby vyzerali čo najlepšie.

3.jpg

Užívajte si diaľkové ovládanie, nech ste kdekoľvek

Yeelight Mesh Downlight M2 môžete diaľkovo ovládať odkiaľkoľvek - aj mimo domova. Spárujte svoje zariadenia s aplikáciou Yeelight a nastavte podrobné plány, pohodlne zapnite alebo vypnite svetlo a upravte jeho jas alebo teplotu farieb. Výrobok je tiež kompatibilný so službami Google Assistant, Apple HomeKit, Amazon Alexa a Samsung SmartThings. Pripojte ho k vybranému systému a ovládajte osvetlenie hlasom alebo smartfónom!

5.jpg

Ovládajte viacero zariadení súčasne

Vďaka pokročilej technológii Bluetooth Mesh môžete pripojiť viacero zariadení a ovládať ich všetky súčasne. Už nemusíte zapínať každú žiarovku zvlášť. Stačí zapnúť jednu a nastaviť jej parametre - ostatné sa okamžite prispôsobia. Je to skvelá úspora času!

1.jpg

Dokonalý doplnok k dizajnu vašej domácnosti

Zariadenie sa vyznačuje mimoriadne praktickým, univerzálnym dizajnom - keď ho nainštalujete na požadované miesto, zostane takmer neviditeľné. Vďaka tomu je ideálne do každej miestnosti - nielenže nenaruší dizajn interiéru, ale správnym osvetlením zvýrazní jeho krásu.

6.jpg

Porovnanie svietidiel Yeelight

Svietidlá Yeelight Mesh Spotlight M2, Downlight M2 a Downlight M2 Pro sú si konštrukčne a prevádzkovo veľmi podobné, ale je tu niekoľko detailov, ktoré sa oplatí poznať. Patrí medzi ne uhol rozloženia svetla, rozmery, jas a menovitý výkon. Pozrite si jednotlivé parametre v nasledujúcej tabuľke:

Uhol rozloženia svetla Jas Menovitý výkon Rozmery Rozmery otvoruoru
Reflektor M2
30° 350 lm 5W 93x73,5 mm 70-80 mm
Stropné svietidlo M2 75° 350 lm 5W 93x73,5mm 70-80 mm
Stropné svietidlo M2 Pro 65° 600 lm 8W 113x81,5mm 90-100 mm

Vrátane

  • Používateľská príručka
Názov Yeelight Mesh Downlight M2
Model YLTS02YL
Uhol osvetlenia 75º
Menovitý výkon 5 W (12 x 1 W/LED modul)
Svetelný tok 350 lm
Rozmery ⌀93x73,5 mm
Rozmery otvorov 70-80 mm
Vstup 220-240 V ~50/60 Hz 0,045 A
Teplota farieb 2700K-6500K
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth 4.2
Efekt 0,5
024908
40 položky
608887786880

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product