• 3% zľava pri platbe prevodom
Lampa na monitor Baseus I-Wok Pro, z klipsem i ściemniaczem (czarna)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lampa monitora Baseus I-Wok Pro, s klipom a stmievačom (čierna)

37,55 € (s DPH) 31,29 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Lampa monitora Baseus I-Wok Pro

Lampa monitora Baseus I-Wok svieti pod uhlom 45°, takže osvetľuje váš pracovný priestor, nie používanú obrazovku. Svetlo tak nesvieti na displej, chráni váš zrak a umožňuje vám sústrediť sa na prácu. Uhol svetla si môžete ľahko nastaviť podľa svojich potrieb.

0_16.jpg


Prirodzené osvetlenie

Celospektrálne svetlo LED simuluje prirodzené slnečné svetlo, takže je úplne bezpečné a príjemné pre vaše oči. Pomer podania farieb Ra97 znamená, že dokonale reprodukuje farby, takže všetky objekty, ktoré sú ním osvetlené, budú vždy vyzerať takmer ako na slnku.

0_08.jpg


Prispôsobenie osvetlenia vašim potrebám

I-Wok ponúka aj možnosť nastaviteľného osvetlenia. Môžete ľahko nastaviť jas aj teplotu farieb od 3000K do 6500K. Máte možnosť nastaviť jasné biele svetlo alebo naopak tmavšie a teplejšie svetlo. Tieto parametre môžete ľubovoľne upraviť podľa svojich potrieb a preferencií. Zvolené nastavenia jasu sa dajú uložiť - aj keď je prístroj odpojený od napájania. Nemusíte ich teda zakaždým znova nastavovať.

0_10.jpg


Jednoduchá a rýchla inštalácia

Veľmi veľkou výhodou svietidla je jeho montážne umiestnenie. Možno ho veľmi jednoducho namontovať priamo na monitor. Po namontovaní ho možno vždy umiestniť na správne miesto. To všetko znamená, že zariadenie nezaberie na vašom stole príliš veľa miesta. Svietidlo možno pripevniť na monitory s hrúbkou 5-40 mm.

0_12.jpg


Robustné a elegantné spracovanie

Zariadenie má vstup USB-C, takže ho možno použiť ako zdroj Na napájanie možno použiť aj počítač alebo powerbanku. V súprave nájdete aj vhodný kábel. Materiál použitý na výrobu lampy je vysoko kvalitný hliník, ktorý zaručuje výnimočnú odolnosť a štýlový, elegantný vzhľad.

0_19.jpg

Špecifikácie




Výrobca Baseus
Názov I-Wok Series USB Asymetrický zdroj svetla Závesné svetlo (bojové) Pro
Model DGIWK-P01
Materiál Hliníková zliatina + ABS + PC
Farba Čierna
Menovité napätie 5V
Menovitý výkon 5 W (max.)
Zdroj svetla LED
Počet LED diód 80
CRI >97
Teplota farieb 3000K-6500K
Jas do 160 lm
Prevádzková teplota -10°C - 40°C
Čistá hmotnosť 480 g
Hrúbka monitora 5-40 mm
Rozmery Lampa: 464x100 mm;
Rukoväť: 38 mm;
Obsah súpravy Svietidlo, kábel

025078
431 položky
6953156201927

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product