• 3% zľava pri platbe prevodom
Lampa Baseus I-Wok na monitor z panelem dotykowym (czarna)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lampa monitora Baseus I-Wok s dotykovým panelom (čierna)

30,52 € (s DPH) 25,43 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní
Stolná lampa Baseus


Najlepšie svetlo na prácu pri stole je denné svetlo. Žiaľ, nie vždy je možné mať k nemu prístup po celý deň. Ergonomická lampa od spoločnosti Baseus je skvelým riešením, ktoré nám pomôže poskytnúť zdroj umelého svetla. V súčasnosti sú počítače nevyhnutné na prácu, štúdium a hry. Bohužiaľ, zle nastavené svetlo môže spôsobiť veľa škody a namáhať zrakový orgán. Lampa i-wok je skvelým pomocníkom. Zaberá málo miesta, ale účinne osvetľuje váš stôl a klávesnicu počítača.

B0_4.jpg




Bezpečné a funkčné

Svetlo, ktoré lampa vrhá, nesmeruje priamo na obrazovku, ale odráža sa od monitora a nevytvára odrazy. Osvetlenie je bez nebezpečenstva modrého svetla, vizuálneho stroboskopického efektu a poskytuje lepšiu ochranu očí. Lampa prešla mnohými certifikáciami vrátane IEEE, IEC, FCC, RoHS a testom EÚ Blue Light RGO. Filter modrého svetla poskytuje úľavu očiam aj pri dlhej práci v noci. Je to aj vďaka zabudovaným 80 bodovým svetlám.

0_13a.jpg


Pohodlné ovládanie
Súčasťou balenia je kábel USB typu C na pripojenie lampy. Vďaka tomu ju možno ľahko pripojiť k portu počítača, nabíjačke alebo powerbanke a zabezpečiť stály zdroj svetla. Montáž hardvéru na horný okraj obrazovky počítača je rýchla a jednoduchá, nie sú potrebné žiadne ďalšie nástroje. Pomocou možnosti nastavenia môžete ľahko prispôsobiť šírku svorky veľkosti súčiastky. Povrchová úprava lampy je jednoduchá a hladká, z ľahkého luxusného materiálu z hliníkovej zliatiny. Nezaberá miesto na stole.


B0_6.jpg

Stabilná konštrukcia
Optimálne osvetlenie pracoviska by malo byť samozrejmosťou. Samotná lampa musí byť prispôsobená nielen z hľadiska jasu svetla, ale aj z hľadiska farby svetla. Jedinečný dizajn rukoväte a otočného tvaru bol prijatý na základe požiadaviek na osvetlenie pracoviska. To umožňuje dosiahnuť primerané a rovnomerné osvetlenie stola a monitora. Lampa má 3 jedinečné režimy, ktoré umožňujú nájsť dokonalé svetlo v každej situácii. Zároveň minimalizuje riziko rušenia ľudí, ktorí budú tiež v miestnosti.
0_07a.jpgB0_15.jpg


Pôsobivé detaily

Zariadenie je vybavené najmodernejšími LED diódami pre dlhú životnosť a nízku spotrebu energie. Inštalácia je veľmi jednoduchá a rýchla pomocou gravitačného upevnenia. Nastavenie jasu je plynulé. Mäkké silikónové prvky zabraňujú poškriabaniu notebooku alebo monitora. Ovládacie tlačidlá sú umiestnené na kryte - tlačidlo plynulého stmievania, nastavenie zdroja svetla, vypínač.

B0_13.jpgB0_7.jpg
Špecifikácie

Výrobca Baseus
Model Séria i-wok USB s plynulým stmievaním SZávesné svetlo creen (pre mladých)
Kód produktu DGIWK-B01
Počet lámp v balení 1 kus
Materiál Hliník + PC
Farba Čierna
Veľkosť lampy 12"
Napájanie 5 W (max.)
Vstupný prúd 5V / 2A
Hmotnosť 500g
Teplota farieb 2900-5000 K
Rozmery 464 × 100 × 38 mm
Spôsob montáže Montáž na monitor
Ovládanie jasu Cez dotykový panel (3 režimy)

023740
284 položky
6953156225701

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product