• 3% zľava pri platbe prevodom
Lampa Baseus i-Wok 2 na monitor z panelem dotykowym (czarna)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lampa monitora Baseus i-Wok 2 s dotykovým panelom (čierna)

37,55 € (s DPH) 31,29 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Lampa monitora Baseus i-Wok 2

Získajte optimálne osvetlenie pri práci, štúdiu, surfovaní na internete alebo hraní hier. Lampa monitora Baseus i-Wok 2 generuje svetlo bezpečné pre oči, ktoré neoslňuje, nežiari a nebliká. Môžete si tiež nastaviť jas a teplotu farieb v rozmedzí 2700-6500 K. Vyznačuje sa tiež vysokým indexom podania farieb Ra>95. Okrem toho je svietidlo vybavené prídavným podsvietením a praktickým dotykovým panelom.

Optimálne osvetlenie

Asymetrický dizajn lampy zabezpečuje, že svetlo dopadá na pracovnú stanicu, a nie na monitor, takže neunavuje oči, neoslňuje a nespôsobuje odlesky. Okrem toho CRI Ra>95 znamená, že takto osvetlené objekty budú krásne a prirodzene sfarbené. A nemusíte sa obávať škodlivého modrého svetla. Až 80 vysokokvalitných LED guličiek zaručuje optimálne osvetlenie takmer v každej situácii.

Prispôsobenie svetla vašim potrebám

Uistite sa, že máte správne osvetlenie pre každú príležitosť. Lampa monitora Baseus umožňuje nastaviť jas svetla a teplotu jeho farby v rozmedzí 2700 až 6500 K. Navyše vďaka inteligentnému čipu ukladá posledné použité nastavenia, takže ich nemusíte zakaždým upravovať! Chladné a jasné osvetlenie podporuje sústredenie - ideálne na prácu alebo štúdium. Teplé, mäkké svetlo vám pomôže relaxovať - zapnite ho pri sledovaní filmu alebo seriálu.

Dotykové ovládanie

Už žiadne ťažko prístupné tlačidlá! Varná doska Baseus i-Wok 2 má praktický dotykový panel, ktorý uľahčuje jej používanie. Svetlo môžete nielen zapnúť alebo vypnúť, ale aj nastaviť jas alebo teplotu farieb. Teraz máte všetko, čo potrebujete, na dosah ruky! Pohodlne zapnite lampu a stlmte svetlá - už nemusíte odchádzať od práce.

Vysoká kvalita spracovania

Lampa na monitor Baseus zaujme nielen svojou funkčnosťou, ale aj štýlovým, moderným dizajnom. Je vyrobený z vysokokvalitnej hliníkovej zliatiny pre výnimočnú odolnosť a účinný odvod tepla. Vďaka tomu sa zariadenie neprehrieva ani pri dlhodobom používaní! Lampa má aj dodatočné podsvietenie, ktoré jej dodáva ešte zaujímavejší charakter. Teraz môžete vo svojej izbe ľahko vytvoriť jedinečnú atmosféru!

Jednoduchá inštalácia

S inštaláciou lampy nebudete mať žiadne problémy. K monitoru ho ľahko pripevníte pomocou špeciálne navrhnutého držiaka s hriadeľom a gombíkom. Starostlivo premyslená konštrukcia zaisťuje potrebnú stabilitu - nemusíte sa obávať, že sa vám bude šmýkať alebo triasť. Svietidlo sa dá tiež otáčať v rozsahu 0-35°. To umožňuje ešte lepšie nastaviť výšku lampy a uhol svetla podľa vašich potrieb a typu vášho monitora.

Zahrnuté

  • Kontrolka monitora
  • Napájací kábel

Špecifikácie

Výrobca Baseus
Názov i-wok2 Series USB Asymetrický zdroj svetla Závesné svetlo (mládež)
Model DGIW000101
Farba Čierna
Zdroj svetla LED
Počet svetelných korálikov 80
CRI RA>95
Teplota farieb 2700-6500K
Jas 160 lm
Menovitý vstupný prúd 5 V 1 A (max.)
Menovitý výkon 5 W (max.)
Prevádzková teplota -10°C - 40°C
Materiál Zliatina hliníka + ABS + PC
Rozmery 442 x 45 mm
Hmotnosť Približne 280 g

035204
407 položky
6932172609719

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product