• 3% zľava pri platbe prevodom
Stolní hokej MASTER Standard
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Stolný hokej MASTER Standard

Stolný hokej MASTER Standard - je nadčasová hra určená pre dvoch hráčov nielen pre dlhé zimné večery. Je vhodná ako pre deti, tak i dospelých. Môže si to tak rozdať tím dieťaťa s tímom otecka. Obsahuje dva tímy s brankári, náhradné hráča a ďalšie.
22,23 € (s DPH) 18,52 € (bez DPH)
check skladom = rýchla expedícia
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní
Stolní hokej CHEVA Standard - je nadčasová hra určena pro dva hráče nejen pro dlouhé zimní večery. Je vhodná jak pro děti, tak i dospělé. Může si to tak rozdat tým dítěte s týmem tatínka. Obsahuje dva týmy s brankáři, náhradní hráče a další. rozměry 53 × 30 × 7 cm vhodné pro děti od 3 let kvalitní provedení české značky s dlouholetou tradicí vyrobeno v ČR
MASkarK-6000283
10 položky
8595018900364

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product