• 3% zľava pri platbe prevodom
Odkurzacz do wągrów, zaskórników LED Liberex
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LED vysávač na čierne bodky, čierne bodky Liberex

18,14 € (s DPH) 15,12 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Vysávač z parožia od spoločnosti Liberex

Snívate o tom, že sa zbavíte nedokonalostí na svojej pleti? Máte už dosť čiernych bodiek alebo akné? Vyskúšajte univerzálny odstraňovač čiernych bodiek Liberex. Vďaka 5 dostupným úrovniam intenzity čistenia si ho môžete prispôsobiť svojim potrebám a terapia modrým alebo červeným svetlom vám pomôže ešte lepšie sa starať o vašu pleť. V súprave nájdete až 4 vymeniteľné koncovky, ktoré sa uplatnia pri mnohých aplikáciách. Prístroj je vybavený aj prehľadným LED displejom na jednoduché ovládanie.

Vyberte si optimálnu úroveň výkonu pre vašu pokožku

Nastavte intenzitu čistenia podľa typu a požiadaviek vašej pleti. 5-stupňové nastavenie vám poskytuje celý rad možností. Ak máte jemnú a citlivú pleť, vyberte si 20 - 40 % výkon. To vám umožní zbaviť sa odumretej pokožky a akné na povrchu tváre. Intenzita 60-80 % je vhodná pre všetky typy pleti. Dokonale vyčistí pleť a odstráni všetky škvrny. V prípade mastnej pleti dobre poslúži intenzita 99 %, ktorá odstráni aj tie najproblematickejšie čierne bodky.

Doprajte si účinnú svetelnú terapiu

Objavte výhody svetelnej terapie. Modré lúče vám pomôžu v boji proti akné a spevnia vašu pleť. Červené svetlo pomáha zvyšovať tvorbu kolagénu a stimulovať krvný obeh. Môžete ho použiť aj na relaxačnú, regeneračnú masáž tváre.

4 viacúčelové tipy

Súprava sa dodáva so 4 koncovkami, ktoré môžete používať rôznymi spôsobmi. Tip s diamantovou mikrokryštalickou hlavicou vám umožní účinne bojovať proti jazvičkám po akné a odumretej pokožke. Stredný hrot môžete použiť na celé telo, zatiaľ čo oválny hrot môžete použiť okolo nosných dierok, očí a úst.

Používateľsky prívetivý

Zariadenie sa báječne ľahko používa. Pomocou tlačidiel + a - môžete pohodlne nastaviť intenzitu čistenia alebo vybrať režim svetelnej terapie. Zabudovaný LED displej je ľahko čitateľný a uľahčuje prácu s vysávačom. Zobrazuje informácie o aktuálnom výkone. Ľahko sa tiež čistí a vďaka nabíjaniu cez USB ho môžete ľahko pripojiť k nabíjačke, powerbanke alebo dokonca k notebooku.

Jednoduché a príjemné ošetrenie

Obávate sa, že čistenie tváre pomocou vysávača na fúzy Liberex bude náročné?s ľadom? Nie je potrebné! Stačí si pred ošetrením umyť tvár teplou vodou a potom ju utrieť nahriatym uterákom, aby sa otvorili póry. Potom si vyberte správny tip a intenzitu. Aby ste si účinne a bezpečne vyčistili pleť, pohybujte vysávačom po pleti pomaly a nedržte ho na jednom mieste dlhšie ako 30 sekúnd. Po skončení ošetrenia si tvár umyte studenou vodou a naneste si masku na stiahnutie pórov.

Súčasťou balenia je

  • Vysávač z parožia x1
  • Vymeniteľný filter x10
  • Tesnenie x2
  • Diamantový hrot s mikrokryštalickou hlavou x1
  • Stredný hrot x1
  • Oválny hrot x1
  • Hrot na svetelnú terapiu x1
  • USB nabíjací kábel x1
  • Návod na použitie x1

Špecifikácie

Výrobca Liberex
Názov Odstraňovač čiernych bodiek
Rozmery 17,2x4,6x4,2 cm
Hmotnosť 150 g
Farba Biela
Napájanie 1,5W
Nabíjanie Kábel USB

026409
101 položky
6931446930498

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product