• 3% zľava pri platbe prevodom
Silikonowa Mini szczoteczka soniczna do twarzy ANLAN ALJMY04-0G (szara)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Silikónová mini sonická kefka na tvár ANLAN ALJMY04-0G (sivá)

10,95 € (s DPH) 9,12 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Kefa na tvár od spoločnosti Anlan

Malá ultrazvuková kefka na tvár od spoločnosti Anlan pracuje rýchlosťou až 12 000 otáčok za minútu, aby účinne vyčistila vašu pleť. 3 typy čistiacich čepelí a 5 režimov prevádzky sú ideálne pre každý typ pleti. Vďaka dlhému pracovnému času a ergonomickému dizajnu je používanie výrobku neuveriteľne pohodlné.

3b3b44e8-c9aa-469b-b6c8-afd69d202175.jpg

Komplexné čistenie

Kefka je vybavená až 3 typmi jemných čistiacich vankúšikov šetrných k pokožke. Sú zodpovedné za hĺbkové, celkové a presné čistenie. To všetko prispieva k účinnej a komplexnej starostlivosti o pleť. S prípravkom Anlan dôkladne vyčistíte svoju tvár a obnovíte jej svieži a krásny vzhľad.

Prispôsobené pre všetky typy pleti

Vyberte si z 5 dostupných režimov, aby ste zo svojej kefky vyťažili maximum. Rýchlosti 1-2 sú ideálne pre jemnú pokožku, ktorá potrebuje špeciálnu starostlivosť. Rýchlosť 3 je štandardný režim ideálny na každodenné používanie. Pre mastnú pleť sú na hĺbkové čistenie vhodné rýchlosti 4-5. Navyše si kefka pamätá posledný použitý režim a pri ďalšom použití ho automaticky obnoví.

Spoľahlivá dobíjateľná batéria

Výkonná lítiová batéria zariadenia zaručuje dlhú životnosť. Po jednom plnom nabití môžete kefku použiť až 400-krát! Nemusíte sa teda obávať, že sa pokazí v najmenej očakávanej chvíli, napríklad keď ste vonku. Zubná kefka Anlan vás nesklame.

Efektívne, ergonomické a funkčné

Vďaka ultrazvukovej technológii môže kefa pracovať veľmi vysokou rýchlosťou, čo vedie k vyššej účinnosti. Vďaka nízkej hmotnosti 85 g a kompaktným rozmerom ho môžete vziať so sebou kamkoľvek. Perfektne padne do ruky a pohodlne sa používa. Okrem toho je kefka vodotesná podľa normy IPX7, čo znamená, že ju môžete bez obáv používať v kúpeľni.

Zahrnuté

  • Štetec na tvár x1
  • Nabíjací kábel x1
  • Používateľská príručka

Špecifikácie

Výrobca ANLAN
Názov Čistiaca kefka na tvárh
Model ALJMY04-0G
Materiál Silikón ABS
Vodotesné IPX7
Rozmery 10,5x6,5x2,5 cm
Vstup 5V/1A
Hmotnosť 85 g
Farba Sivá

025839
243 položky
6953156299634

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product