• 3% zľava pri platbe prevodom
Masażer do twarzy z jonizacją inFace CF-03D (szary)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ionizačný masážny prístroj na tvár InFace CF-03D (sivý)

16,55 € (s DPH) 13,79 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Ionizačný masážny prístroj na tvár InFace CF-03D (sivý)

Tento produkt inFace ponúka dôkladné čistenie tváre pomocou iónov, modrého a červeného svetla a termoterapie. Stimuluje tvorbu kolagénu, má antibakteriálne vlastnosti a zvyšuje účinnosť kozmetiky. Navyše je výrobok odolný voči striekajúcej vode (IPX6) a jeho ľahký a kompaktný dizajn uľahčuje skladovanie. V balení nájdete aj ochranné puzdro a nabíjací kábel USB.

Dovoz záporných iónov

Zariadenie má režim kombinujúci dovoz záporných iónov, vibrácie, červené svetlo a teplotu 42°. Teplo otvára póry a vysokofrekvenčné vibrácie rozkladajú živiny na menšie molekuly, ktoré sa ľahšie vstrebávajú. Okrem toho červené svetlo s vlnovou dĺžkou 640 nm preniká hlboko do pokožky, zlepšuje jej prekrvenie a stimuluje tvorbu kolagénu. Kozmetika sa lepšie vstrebáva pôsobením záporných iónov.

Export pozitívnych iónov

Ďalší režim využíva teplo, pozitívne ióny a vibrácie. Teplota 42° a príjemné vibrácie zlepšujú krvný obeh, podporujú metabolizmus a obnovujú pružnosť pokožky. Okrem toho vibrácie rozkladajú zvyšky make-upu na menšie častice a vďaka pozitívnym iónom sa odstraňujú z povrchu pokožky - na tento účel položte na hlavu prístroja vatový tampón.

Váš spojenec v boji proti akné

CF-03D používa modré svetlo s vlnovou dĺžkou 460 nm, ktoré má antibakteriálny účinok. Odstraňuje baktérie, zápaly a jazvy spôsobené akné. Záporné ióny uľahčujú vstrebávanie kozmetiky a dodávajú pokožke hladký a zdravý vzhľad.

Odolnosť voči striekajúcej vode

Pre jednoduchšie používanie je zariadenie odolné voči striekajúcej vode podľa normy IPX6. Môžete ho teda používať bezpečne a pohodlne bez obáv z poškodenia. Poznámka: Výrobok neponárajte do vody.

Premyslený dizajn

Výrobok upúta pozornosť svojím nezvyčajným bionickým dizajnom. V porovnaní s inými výrobkami tohto druhu sa vyznačuje aj oveľa menším a ľahším dizajnom. S hmotnosťou iba 75 g a perfektným držaním v ruke sa bude ľahko a pohodlne používať. Okrem toho je CF-03D vďaka silikónovému povrchu príjemný na dotyk. Dodáva sa aj s káblom USB, ktorý uľahčuje nabíjanie zariadenia - približne po 100 minútach bude pripravené na ďalšiu prácu.

Zahrnuté

  • masážny prístroj na tvár s ionizáciou
  • kryt
  • ochranné puzdro
  • nabíjací kábel
  • používateľská príručka

Špecifikácia:

Výrobca inFace
Model CF-03D
Farba šedá
Kapacita batérie 400 mAh
Menovité napätie 3.7V
Menovitý výkon 3.7 W
Čas nabíjania cca 100 min.
Hmotnosť približne 60 g
038852
105 položky
6971308400370

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product