• 3% zľava pri platbe prevodom
Urządzenie do pielęgnacji twarzy 4w1 z hydromasażem inFace CF-07E (biały)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

InFace CF-07E 4v1 hydromasážny prístroj na tvár (biely)

25,90 € (s DPH) 21,59 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

InFace CF-07E 4v1 hydromasážny prístroj na tvár (biely)

Výrobok inFace vám umožní dôkladne vyčistiť tvár. Prístroj odstraňuje kožný maz a odumretú pokožku, otvára póry a zlepšuje metabolizmus. Výsledkom je žiarivá a hydratovaná pokožka. CF-07E používa teplotu 40 °C a má 2 zásobníky na vodu: čistú a špinavú. Navyše je účinný a umožňuje prispôsobiť jeho výkon vašim potrebám. Vďaka tomu bude dobre fungovať pre rôzne typy pleti.

Pripravte si tvár na ošetrenie pleti

Správna starostlivosť o tvár sa začína dôkladným čistením. Prístroj inFace 4v1 účinne odstraňuje nečistoty a hĺbkovo čistí póry prostredníctvom mikročastíc vody, vákua a odsávacej hubice. Okrem toho podporuje vstrebávanie živín.

Otvorí póry

Prístroj inFace CF-07E používa na otvorenie pórov a prípravu pokožky na ďalšie kroky starostlivosti o pleť vodu s teplotou 40 °C. Navyše má zabudovaný vyhrievací modul a teplota vody sa ovláda pomocou špeciálneho spínača. Nemusíte sa teda obávať poškodenia pokožky.

2 nádrže na vodu

Výrobok má 2 zásobníky na vodu, aby sa zabránilo sekundárnej kontaminácii. Objem každej nádržky je 30 ml. Dômyselný dizajn navyše zaručuje hygienu a bezpečnosť používania.

Prispôsobte jeho výkon vašim potrebám

InFace je vhodný pre rôzne typy pleti. Ponúka 3 nastaviteľné úrovne sania, takže si každý nájde niečo pre seba. Najnižšia úroveň je určená pre suchú a citlivú pleť a stredná úroveň pre zmiešanú pleť. Na mastnú pleť sa hodí najvyšší stupeň sania, ktorý dôkladne vyčistí tvár. Stačí stlačiť tlačidlo napájania.

3 tipy v cene

Sada obsahuje 3 koncovky vyrobené z materiálu šetrného k pokožke, takže nespôsobujú podráždenie. Prvý z nich sa dobre hodí na čistenie nosa a nosovej oblasti. Účinne odstraňuje aj tie najodolnejšie čierne bodky. Hlavica na T-zónu vás zbaví prebytočného kožného mazu a čiernych bodiek, zatiaľ čo okrúhla špička je určená na väčšie plochy. Pomocou nej odstránite nečistoty a obnovíte mladistvý vzhľad pleti.

Premyslený dizajn

Zariadenie je vybavené výkonným motorom na efektívnu prevádzku. Ľahký a praktický dizajn zaručuje pohodlie a jednoduché skladovanie a batéria zaručuje až 3600 minút používania na jedno nabitie. Navyše je súčasťou balenia kábel USB-C na jednoduché nabíjanie. Približne po 2 hodinách bude výrobok pripravený na ďalšiu prácu.

Zahrnuté

  • zariadenie na starostlivosť o tvár
  • Nabíjací kábel USB
  • tipy x3
  • čistiaca kefka
  • používateľská príručka

Špecifikácia:

Výrobca inFace
Model CF-07E
Farba biela
Kapacita nádrže na vodu 30 ml
Hmotnosť 260 g
Sací výkon 60 kPa
Pracovný čas 3600 min
Čas nabíjania 2 h
038812
58 položky
6971308400820

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product