• 3% zľava pri platbe prevodom
Peeling kawitacyjny InFace MS7100 (różowy)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kavitačný peeling InFace MS7100 (ružový)

28,56 € (s DPH) 23,80 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Kavitačný peeling InFace MS7100 (ružový)

InFace MS7100 Cavitation Peel využíva najmodernejšiu technológiu kavitačného peelingu na bezbolestné a hĺbkové čistenie pleti. V porovnaní s tradičným čistením tváre je kavitačný peeling účinnejší, bezpečnejší a bez vedľajších účinkov. Ultrazvukové vlny okrem čistenia poskytujú aj masáž tváre. Vďaka kombinácii všetkých funkcií vám zariadenie umožňuje odstrániť škvrny, nečistoty a odumretú pokožku.


Pre čistú a sviežu pleť

Prístroj vám umožní hĺbkové čistenie pleti, ktorá bude hladká, žiarivá, rozžiarená a okysličená. S jeho pomocou môžete v pohodlí domova vykonať profesionálne ošetrenie, ktoré vyhladí vrásky, odstráni čierne bodky a stiahne póry. Je ideálny pre ľudí, ktorí majú pleť náchylnú na nečistoty, čierne bodky a akné, ale aj pre citlivú pleť.


Premyslený dizajn

Kavitačný peeling inFace je navrhnutý s dôrazom na detail. Zakrivený dizajn špachtle sa prispôsobí tvaru tváre a priložený kryt chráni špičku pred prachom. Okrem toho má zariadenie hrúbku menej ako 15 mm, takže nebudete mať problém s jeho používaním a skladovaním.


4 pracovné režimy

Zariadenie ponúka 4 prevádzkové režimy, takže si každý nájde niečo pre seba. Režim ultrazvukových vĺn dôkladne vyčistí vašu tvár, zatiaľ čo pozitívne ióny pomôžu vyčistiť póry. Záporné ióny navyše zvýšia účinnosť kozmetiky, zatiaľ čo mikroprúd EMS napne vašu pleť a obnoví jej pevnosť. Ak chcete vybrať režim, stlačte tlačidlo napájania. Okrem toho sa zariadenie po 5 minútach nepoužívania automaticky vypne.


Zahrnuté

  • kavitačný peeling
  • Nabíjací kábel USB-C
  • používateľská príručka

Špecifikácia:

Výrobca inFace
Model MS7100
Farba ružová
Rozmery 172 x 42 x 15 mm
Hmotnosť približne 85 g
Kapacita batérie 500 mAh
Napätie 3.7 V
Nabíjací prúd 300 mA
Menovitý výkon 1.5 W
Čas nabíjania približne 2 h
Intenzita nabíjania <30uA
Materiál Nerezová oceľ 304, ABS
022866
1030 položky
6971308400264

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product