• 3% zľava pri platbe prevodom
Szczoteczka soniczna do twarzy InFace MS2000 (żółty)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonická kefa na tvár InFace MS2000 (žltá)

16,55 € (s DPH) 13,79 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Sonická kefka na tvár inFace MS2000 (žltá)

Moderná sonická kefka na čistenie tváre inFace MS2000 vám umožní správne sa starať o vašu pleť. Je vyrobený zo silikónu, takže je odolný a vodotesný. Vďaka jemným vibráciám dôkladne vyčistí vašu pokožku a navyše odlupuje odumretú kožu. Navyše funguje až 240 minút na jedno nabitie a má 3 nastavenia rýchlosti.


Účinné čistenie pleti

Prístroj pracuje s frekvenciou 4650 vibrácií za minútu, aby dôkladne a bezpečne vyčistil vašu tvár. Okrem toho kefka svojím dômyselným dizajnom uľahčuje čistenie pórov a odstraňovanie nečistôt. Silikónové hroty v spodnej časti sú veľmi jemné a dobre fungujú na U-zónu, čo sú väčšie oblasti, napríklad líca. Pomocou stredne veľkých tabliet si umyte celú tvár. Hrubšie sú určené pre T-zónu a účinne znižujú vylučovanie kožného mazu.


Prispôsobte jeho činnosť vlastným potrebám

Sonická kefka inFace ponúka 3-stupňovú reguláciu rýchlosti, takže si môžete vybrať správnu úroveň podľa typu pleti. Navyše po 90 sekundách sa zariadenie automaticky vypne. Okrem toho je zariadenie tiché, takže vás nebude obťažovať hluk.


Špičková kvalita spracovania

Zubná kefka inFace je vyrobená z hypoalergénneho a antibakteriálneho silikónu, ktorý schválil úrad FDA. Zabraňuje usadzovaniu baktérií a nečistôt a zároveň sa zariadenie veľmi ľahko udržiava v čistote. Okrem toho sa vďaka ľahkému a kompaktnému dizajnu ľahko používa a skladuje - kefka má veľkosť kocky mydla. Môžete si ho ľahko uložiť do kozmetickej taštičky a vziať si ho so sebou na dovolenku.


Odolnosť voči vode

Sonická zubná kefka inFace je odolná voči vode podľa normy IPX7, takže ju môžete bezpečne používať a čistiť pod tečúcou vodou. Navyše, na rozdiel od iných zubných kefiek je MS2000 vyrobená zo silikónu, vďaka čomu je odolnejšia voči poškodeniu - takže sa nebojí pádu z výšky 2 m.


Dlhý pracovný čas

Nebojte sa príliš často dobíjať zubnú kefku. Výrobok má batériu s kapacitou 400 mAh, čo predstavuje približne 240 minút nepretržitého používania. Navyše je súčasťou balenia kábel, ktorý uľahčuje nabíjanie - stačí ho napríklad pripojiť k sieťovej nabíjačke. Okrem toho je čas nabíjania približne 2,5 hodiny.


Zahrnuté

  • Sonická zubná kefka
  • Nabíjací kábel
  • používateľská príručka

Špecifikácia:

Výrobca inFace
Model MS2000
Farba žltá
Rozmery 800 x 53 x 30,4 mm
Hmotnosť približne 83 g
Kapacita batérie 400 mAh
Rýchlosť nabíjania 200 mA
Nabíjacie napätie 5V
Čas nabíjania 2.5 h
Prevádzkový čas cca 240 min.
Nabíjací port USB
Prevádzková teplota -10 °C ~ 40 °C
Materiál Silikón FDA
022125
121 položky
6971308400004

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product