• 3% zľava pri platbe prevodom
Sedlo REPENTE Quasar / 142 mm / 170 g
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sedlo REPENTE Quasar / 142 mm / 170 g

Sportovní sedlo s precizním zpracováním a originálním vzhledem / základna LCF Carbon / ližiny Steinless Steel / hmotnost 170 g / rozměr 260×142 mm
116,89 € (s DPH) 97,41 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní
Sedlo REPENTE Quasar sa vyznačuje špičkovými materiálmi a technológiami, vďaka ktorým váži menej ako 170 gramov. Navrhnuté a vyvinuté na základe spätnej väzby od profesionálnych športovcov a mnohých nadšencov, ktorí používajú sedlá Repente na ceste aj mimo nej. Prvé sedlo talianskej značky s oceľovými lištami. sedlo Quasar kombinuje dizajn, pohodlie a funkčnosť, aby vyhovovalo potrebám pretekárov aj amatérskych cyklistov. tvar sedla má 142 mm širokú konštrukciu so stredovým otvorom integrovaným do širokého kanála určeného na zmiernenie perineálneho tlaku. plášť vyrobený technológiou LCF má rovnaké vlastnosti, ktoré sa používajú na zvýšenie tuhosti a zníženie hmotnosti v modeloch Prime, Spyd a Artax.Estetika a výkon s dôrazom na detail, aby ste si mohli naplno užívať rýchlosť.- Ľahká a pevná konštrukcia - Výstuž z uhlíkových vlákien- Vynikajúca hmotnosť 170 gramov- Koľajničky z nehrdzavejúcej ocele Aisi, tvrdené technológiou Shot 304- Tvar sedla: plochý- Poťah: mikrovlákno na vodnej báze- Výplň: polyuretán- Podložka: PA12 LCF - Long Carbon Fiber- Koľajničky: Aby sedlo nestratilo časom svoju tuhosť a tvar, vyvinulo oddelenie výskumu a vývoja sediel REPENTE technológiuLCF (Long Carbon Fiber). Namiesto bežných uhlíkových vlákien sa do živice pridávajú dlhšie uhlíkové vlákna, ktoré sú vďaka špeciálnemu procesu vstrekovania usporiadané tak, aby zodpovedali pozdĺžnemu toku materiálu, čo zvyšuje pevnosť celej konštrukcie. Ako ukázali testy, táto technológia minimalizuje riziko deformácie alebo zrútenia uhlíkového plášťa.
846450
6 položky
8053830421035

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product

Sedlo REPENTE Quasar / 142 mm / 170 g s príslušenstvom, ktoré si môžete dokúpiť