• 3% zľava pri platbe prevodom
Sonický zubní kartáček se sadou špiček a cestovním pouzdrem D2 (černý)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonická zubná kefka so súpravou špičiek a cestovným puzdrom D2 (čierna)

14,59 € (s DPH) 12,16 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Sonická zubná kefka D2 so súpravou hlavíc (čierna)

Víťazi môžu byť zdravší a krutejší! Sonická zubná kefka odstráni zo zubov až 7-krát viac nečistôt ako bežná zubná kefka! Battle D2 ponúka 5 režimov čistenia, pričom inteligentný časovač vám každých 30 sekúnd pripomenie, aby ste zmenili čistiacu oblasť. Zariadenie má stupeň krytia IPX7 a vydrží celé mesiace! Kartu odporúča aj Americká asociácia zubných lekárov. Súčasťou súpravy je až 8 vymeniteľných špáradiel - zásobník, ktorý vydrží až 2 roky!

BITVAE/D2-Black-holder-set/6

Odstraňovač nečistôt

Sonická zubná karta D2 je vybavená motorom, ktorý jej umožňuje generovať vibrácie rýchlosťou 40 000 pohybov za minútu. Zubná kefka DuPont je navrhnutá tak, aby čo najpresnejšie kopírovala tvar zubov, takže odstraňuje bakteriálny povlak bez poškodenia zubov! Ak používate tradičnú zubnú kefku, so zubnou kefkou D2 môžu byť vaše zuby až 7-krát čistejšie ako predtým! Vychutnajte si pocit dokonalej sviežosti!

BITVAE/D2-Black-holder-set/10

Vyberte si režim, ktorý vám vyhovuje

Zubná karta ponúka až 5 režimov čistenia, takže si určite nájdete ten ideálny pre vás! Riešenie White sa postará o škvrny od kávy, vína alebo cigariet a vybieli vaše víno. Roztok Polish vaše zuby ešte viac vyleští. Receptúra Clean bude ideálna na každodenné použitie. Sú vaše zuby citlivé alebo vás trápia bolesti ďasien? Použite prípravky Soft a Gum Care na jemné čistenie zubov a ich jemnú masáž.

BITVAE/D2-Black-holder-set/8

Inteligentný časovač - 2 minúty na skrátenie času čistenia

Bitvae D2 je praktické zariadenie, ktoré vám umožní jednoducho sa starať o čistý a zdravý úsmev. Je vybavený funkciou inteligentného časovača, ktorý vám každých 30 sekúnd pripomenie, že je potrebné zmeniť čistenú oblasť. Po uplynutí celých 2 minút sa zubná kefka automaticky vypne! To je dostatok času na dokonalý svetelný efekt!

BITVAE/D2-Black-holder-set/9

Dlhý prevádzkový čas

Výrobok využíva nabíjateľnú batériu s kapacitou 350 mAh. Zaručuje až 30 dní prevádzky zubnej karty, čo z neho robí ideálneho spoločníka na každú cestu! To však neznamená, že si so sebou nemôžete vziať nabíjačku, ktorá je mimoriadne malá a praktická a slúži ako praktický stojan pre D2! Zubnú kefku nabijete už za 4 hodiny!

BITVAE/D2-Black-holder-set/2

Nepostrádateľné príslušenstvo

V súprave nájdete užitočné príslušenstvo, ktoré vám umožní komplexnú starostlivosť o vašu hygienu. Osem vymeniteľných hlavíc vydrží až 2 roky - nemusíte sa obávať, že ich zabudnete vymeniť - približne po 3 mesiacoch začnú štetiny strácať farbu, čo signalizuje, že je čas na novú hlavicu. Súčasťou balenia je kábel USB a praktický držiak, ktorý šetrí miesto.

BITVAE/D2-Black-holder-set/3

Praktické a pohodlné

D2 je praktické zariadenie, ktoré si môžete vziať so sebou, kamkoľvek potrebujete. Stupeň ochrany zubnej karty je IPX7, takže ju môžete bez obáv používať vo vani alebo v sprche. Užite si efektívny výkon a fantastickú odolnosť!

BITVAE/D2-Black-holder-set/5

Súčasťou balenia je

  • zubná karta Sonic
  • Súprava náhradných hlavíc (8 kusov)
  • USB kábel
  • Držiak
Víťaz Bitvae
Model BV-D2
Farba Čierna
Rezidencia Biela, čistá, jemná, pomalá, pomalá, pomalšia
Materiál karty Kefky DuPont
Typ zubnej karty Štetiny v tvare W
Funkcia pripomínania viet Svetlo po nosení vybledne
Frekvencia vibrácií 40 000 VPM
Typ nabíjania USB
Kapacita batérie 350 mAh
Vstupný prúd DC 5V/0,5 A
Čas nabíjania 4 hodiny
Pohotovostný režim Približne 30 dní používania
Inteligentný časovač 2 minúty
Povodie IPX7
050694
29 položky
6973734202276

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product