• 3% zľava pri platbe prevodom
Sonický zubní kartáček se sadou špiček a cestovním pouzdrem Bitvae R2 (černý)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonická zubná kefka so súpravou špičiek a cestovným puzdrom Bitvae R2 (čierna)

27,46 € (s DPH) 22,88 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Sonická zubná kefka so sadou hlavíc a cestovným puzdrom Bitvae R2 (čierna)

Chcete sa ešte lepšie starať o svoju ústnu hygienu? So zubnou kefkou Bitvae R2 môžete! Poskytuje lepšie čistenie ako bežná zubná kefka a vďaka zabudovanému časovaču si môžete byť istí aj tým, že vaše zuby budú vyčistené podľa odporúčaní zubárov. Súprava navyše obsahuje vymeniteľné koncovky, ktoré môžete zdieľať so svojimi blízkymi.

BITVAE/R2-Blackheadscase/4

Dokonalá hygiena

Bitvae R2 je sonická zubná kefka, ktorá ponúka dokonalú ústnu hygienu vďaka vysokej frekvencii vibrácií 40000 VPM. Vďaka pokročilej technológii dokáže odstrániť až o 400 % viac zubného povlaku ako bežná manuálna zubná kefka, čím zabezpečuje zdravé a čisté zuby. Tento inovatívny výrobok obsahuje aj 8 vymeniteľných koncoviek - šesť hlavíc na každodenné čistenie zubov a dve špecializované hlavice na starostlivosť o ďasná. To znamená, že zubná kefka Bitvae R2 je nielen mimoriadne účinná, ale aj všestranná.

BITVAE/R2-Blackheadscase/9

Jednoduché čistenie

Sonická zubná kefka Bitvae zaručuje účinnú ústnu hygienu bez zbytočných komplikácií. Je vybavená zabudovaným dvojminútovým časovačom, ktorý umožňuje dôkladné a účinné čistenie v súlade s odporúčaniami zubných lekárov. Okrem toho vám zariadenie každých 30 sekúnd pripomenie zmenu miesta čistenia, takže každý kútik ústnej dutiny dostane rovnomernú starostlivosť.

BITVAE/R2-Blackheadscase/5

Prispôsobené vašim potrebám

Bitvae sa prispôsobí vašim potrebám. Zubná kefka ponúka päť režimov čistenia - "Clean" na štandardné čistenie, "Sensitive" na citlivé zuby, "White" na odstraňovanie škvŕn a bielenie zubov, "Tongue" na dôkladné čistenie jazyka a "Gum Care" na starostlivosť o ďasná. Táto rozmanitosť režimov robí z tohto prístroja komplexný nástroj na starostlivosť o ústnu dutinu, ktorý sa prispôsobí vašim jedinečným potrebám a preferenciám.

BITVAE/R2-Blackheadscase/6

Záruka bezpečnosti

Záruka bezpečnosti je jedným z najdôležitejších aspektov sonickej zubnej kefky Bitvae R2. Je vybavená špeciálnym snímačom, ktorý chráni vaše ďasná pred príliš veľkým tlakom pri čistení, zabraňuje ich poškodeniu a poskytuje pohodlný zážitok. Zubná kefka má aj dvojfarebný krúžok, ktorý možno použiť na identifikáciu jednotlivých hláv, čo je užitočné najmä vtedy, ak sa o rukoväť delia členovia rodiny. Hlavice sa odporúča vymieňať každé 3 mesiace, aby sa zachovala najvyššia úroveň hygieny a účinnosti.

BITVAE/R2-Blackheadscase/2

Vodotesný

Ďalšou výhodou sonickej zubnej kefky Bitvae R2 je odolnosť voči vode. Vďaka certifikácii IPX7 je toto zariadenie plne vodotesné, čo znamená, že ho môžete bez obáv používať v sprche alebo pri kúpaní. Táto funkcia zvyšuje komfort používania a umožňuje vám zachovať rutinnú ústnu hygienu bez ohľadu na okolnosti. Zariadenie Bitvae R2 spája funkčnosť, bezpečnosť a odolnosť, aby spĺňalo všetky vaše potreby na udržiavanie zdravých zubov a ďasien.

BITVAE/R2-Blackheadscase/1

Dlhotrvajúca odolnosť

Zubná kefka Bitvae R2 ponúka nielen vyššie čistiace schopnosti, ale je aj mimoriadne energeticky účinný. Táto sonická zubná kefka vydrží na plné nabitie až 30 dní, takže je ideálna na každodenné používanie a cestovanie. Zabudnite na neustále nabíjanie a vychutnajte si spoľahlivý výkon zubnej kefky Bitvae R2, ktorá poskytuje nielen účinné čistenie, ale aj výnimočný komfort.

BITVAE/R2-Blackheadscase/3

Súčasťou balenia je

  • Zubná kefka*1
  • Hlava zubnej kefky*8
  • Cestovné puzdro*1
  • USB*1
  • Prachový kryt*1
  • Používateľská príručka*1
  • Záručný list*1
Výrobca Bitvae
Model R2
Farba Čierna
Režimy 5 režimov
Prevádzkový režim Automatický
Hlava kefky 8 hláv zubnej kefky (6 hláv na každodenné čistenie + 2 hlavy na starostlivosť o ďasná)
Typ hlavice zubnej kefky Hlava zubnej kefky s mäkkými štetinami
Frekvencia vibrácií 40000 VPM
Typ nabíjania USB bez adaptéra
Čas nabíjania 3 hodiny
Prevádzkové hodiny Až 30 dní používania
Inteligentný časovač 2 minútový časovač
Snímač tlaku Áno
Úroveň vodotesnosti IPX7
Farba Čierna
050691
37 položky
6973734201347

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product