• 3% zľava pri platbe prevodom
Sonický zubní kartáček se sadou hlavic a pouzdrem FairyWill FW-E11 (růžový)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonická zubná kefka so sadou hlavíc a puzdrom FairyWill FW-E11 (ružová)

23,41 € (s DPH) 19,51 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Sonic Dental FairyWill FW-E11 (roztok)

Teraz sa môžete ešte lepšie starať o ústnu hygienu. Sonická zubná kefka FairyWill E11 generuje vibrácie rýchlosťou až 40 000 otáčok za minútu a vyčistí aj miesta, na ktoré sa bežná zubná kefka nedostane. Vďaka 5 dostupným režimom ju môžete ľahko prispôsobiť svojim potrebám a inteligentný časovač uľahčuje dôkladné čistenie zubov. Súprava obsahuje 8 vymeniteľných koncoviek a praktické puzdro na prenášanie.

Čistiaca súprava

Skoncujte s obyčajnými, nevzhľadnými zubnými kartičkami. Zubná kefka E11 generuje vysokofrekvenčné sonické vibrácie, ktoré dôkladne a za krátky čas vyčistia vaše zuby. Odstráni až 100 % škvŕn, zvyškov jedla a iných nečistôt. Stačí ju používať približne 14 dní a môžete sa tešiť z viditeľne zdravších zubov a chrupu. Starostlivosť o ústnu hygienu nebola nikdy jednoduchšia!

5 riešení

Čo tvorí zubnú kartu, ktorá dokáže dokonale uspokojiť rôzne potreby používateľov? Zariadenie umožňuje výber z 5 režimov, takže si ho môžete ľahko prispôsobiť svojim potrebám. Režim Sensitive je vhodný pre používateľov, ktorí majú citlivé zuby. Režim Clean je ideálny na každodenné používanie. Režim Massage poskytuje jemnú masáž zubov. Režim White umožňuje jednoduché bielenie zubov a režim Polish umožňuje ich rovné postavenie.

Inteligentný časovač

Uistite sa, že si zuby čistíte v správnom čase. Zubná karta E11 je vybavená inteligentným časovačom, ktorý vám uľahčí jej používanie. Každých 30 sekúnd vám oscilačná pauza pripomenie, aby ste zmenili oblasť, ktorú si čistíte, a po 2 minútach zariadenie prestane pracovať. To vám umožní dôkladne si vyčistiť zuby a pomôže vám vytvoriť príjemnejší návyk.

Rýchle nabíjanie

Užite si dlhý čas prevádzky zubnej karty. E11 má zabudovanú batériu, ktorá vydrží na plné nabitie až 30 dní. Nabíjanie zariadenia trvá len približne 2 hodiny. Je to vďaka pokročilej technológii rýchleho nabíjania. V balení nájdete kábel USB, ktorý môžete použiť na pripojenie karty k zdroju napájania.

Súčasťou balenia je 8 tipov

Súprava obsahuje 8 vymeniteľných hlavíc zubnej kefky. Táto skvelá súprava vydrží až 2 roky! Nylonové štetiny DuPont v tvare písmena W dokonale priliehajú k zubom a ďasnám pre dôkladné čistenie aj v ťažko prístupných oblastiach. A nemusíte sa obávať, že zabudnete vymeniť hlavicu. Keď príde čas, modré čiary začnú blednúť, aby vám to pripomenuli.

Vezmite si ju na päť rokov

Príležitosti dôkladne si vyčistiť zuby sa nemusíte vzdať, keď idete na dovolenku alebo na pár dní odcestujete. Zubná karta je dostatočne ľahká a prenosná na to, aby ste si ju mohli vziať kamkoľvek, takže vám nezaberie veľa miesta v taške ani v kufri. Pohodlné a bezpečné prenášanie je možné vďaka priloženému puzdru. Je tiež kompatibilný s napätím 110-240 V, takže ho môžete ľahko nabíjať aj v zahraničí.

Vodotesnosť

PoužitiePoužívajte zubnú kefku bezpečne vo vani alebo v sprche. Zubná kefka E11 je vodotesná podľa normy IPX7, čo znamená, že je bezpečný proti striekajúcej vode a rozliatiu. Takže ho môžete bezpečne umývať pod tečúcou vodou. To nielenže predlžuje jeho životnosť a udržiava ho v dobrom stave, ale tiež zabraňuje množeniu baktérií.

V balení

  • Sonická zubná kefka
  • Hlavy na karty x8
  • Puzdro
  • Nabíjací kábel
Štítok FairyWill
Model FW-E11
Farba Ružová
Frekvencia vibrácií 40 000 za minútu
Kapacita vody IPX7
Čas nabíjania Približne 2 h
Zdroj energie DC 3,7 V
Napätie 110-240V
Spotreba energie 1-1.8W
Kefky Nylon DuPont
Materiál ABS / TPE
Farba Čierna
033765
852 položky
6973734202153

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product