• 3% zľava pri platbe prevodom
Sonic toothbrush with tips set and water flosser Bitvae D2+C2 (white)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonická zubná kefka so súpravou koncoviek a vodnou niťou Bitvae D2+C2 (biela)

45,43 € (s DPH) 37,86 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Sonická zubná kefka so sadou koncoviek a irigátorom Bitvae D2+C2 (biela)

Váš úsmev môže byť ešte zdravší a krajší! Sonická zubná kefka odstraňuje až 7-krát viac ústnych nečistôt ako tradičná zubná kefka! Bitvae D2 ponúka 5 režimov čistenia, pričom inteligentný časovač vám každých 30 sekúnd pripomenie zmenu čistenej oblasti. Zariadenie má stupeň krytia IPX7 a vydrží čistiť až mesiac! Kefku odporúča aj Americká asociácia zubných lekárov. Súčasťou súpravy je aj irigátor C2, ktorý odstráni až 99,9 % zubného povlaku. Doprajte si komplexnú ústnu hygienu so zubnou kefkou Bitvae!

BITVAE/BVD2--C2-White/3

Účinné odstraňovanie nečistôt

Sonická zubná kefka D2 je vybavená motorom, ktorý jej umožňuje vytvárať vibrácie s rýchlosťou 40 000 pohybov za minútu. Špička so štetinami DuPont je navrhnutá tak, aby sa čo najlepšie prispôsobila tvaru vašich zubov, takže odstraňuje bakteriálny povlak bez poškodenia ďasien! Ak používate tradičnú zubnú kefku, so zubnou kefkou D2 môžu byť vaše zuby až 7-krát čistejšie ako predtým! Vychutnajte si pocit dokonalej sviežosti! Súprava obsahuje aj irigátor, ktorý odstráni až 99,9 % zubného povlaku a zvyškov jedla a účinne sa dostane aj do najťažšie dostupných oblastí, ako sú napríklad priestory medzi rovnátkami.

BITVAE/BVD2--C2-White/2

Vyberte si režim zubnej kefky

Zubná kefka ponúka až 5 režimov čistenia, takže si určite nájdete ten ideálny pre vás! Biely režim sa postará o odolné škvrny od kávy, vína alebo cigariet a vybieli váš úsmev. Režim Polish vaše zuby ešte viac vyleští. Režim Clean bude ideálny na každodennú starostlivosť. Sú vaše zuby citlivé alebo trpíte bolesťami ďasien? Použite režimy Soft a Gum Care na jemné čistenie úst a jemnú masáž ďasien.

BITVAE/BVD2--C2-White/8

Prispôsobený irigátor

Irigátor Bitvae môže pracovať v rôznych režimoch: mäkký, normálny, silný. Mäkký režim (ktorý vytvára tlak vody 50-70 psi) je ideálny pre ľudí, ktorí s irigátorom len začínajú alebo majú citlivé ďasná. Normálny režim (ktorý poskytuje tlak vody 70-90 psi) je ideálny na každodennú starostlivosť a zabezpečuje účinné odstránenie zubného povlaku a zvyškov jedla. Zatiaľ čo silný režim (s tlakom vody 90-120 psi) je možnosťou pre tých, ktorí ocenia intenzívne čistenie ústnej dutiny. Takáto rozmanitosť režimov umožňuje prispôsobiť prevádzku zariadenia individuálnym potrebám a preferenciám, čím sa zvyšuje komfort a účinnosť každodennej hygieny.

BITVAE/BVD2--C2-White/7

Inteligentný časovač - 2 minúty pre krásny úsmev

Bitvae D2 je praktické zariadenie, ktoré vám umožní jednoducho sa starať o čistý a zdravý úsmev. Je vybavený funkciou inteligentného časovača, ktorá vám každých 30 sekúnd pripomenie, aby ste zmenili čistenú oblasť. Po uplynutí celých 2 minút sa zubná kefka automaticky vypne! To je dostatočný čas na dokonalý efekt sviežosti!

BITVAE/BVD2--C2-White/10

Dlhý pracovný čas

Zubná kefka využíva dobíjaciu batériu s kapacitou 350 mAh. Zaručuje až 30 dní prevádzky, čo z nej zároveň robí ideálneho spoločníka na každú cestu! To však neznamená, že si nemôžete pribaliť nabíjačku, ktorá je navyšemalý a praktický a slúži aj ako praktický stojan pre váš D2! Energiu zubnej kefky doplníte už za 4 hodiny! Na druhej strane, irigátor dokáže pracovať až na jedno plné nabitie Nádržka na vodu s objemom 300 ml tiež poskytuje dostatok tekutiny na dôkladné vyčistenie úst bez toho, aby ste ju museli dopĺňať počas jedného použitia.

BITVAE/BVD2--C2-White/5

Vodotesný

D2 je praktické zariadenie, ktoré si môžete vziať so sebou kamkoľvek potrebujete. Stupeň ochrany zubnej kefky je IPX7. Aj zavlažovač má certifikát IPX7, čo znamená, že je úplne vodotesný. To znamená, že ho môžete bezpečne používať v sprche alebo umývať pod tečúcou vodou, vďaka čomu zariadenie ľahko udržíte v čistote. Takáto odolnosť voči vode zaisťuje aj väčšiu bezpečnosť pri používaní, pretože eliminuje riziko poškodenia pri náhodnom postriekaní.

BITVAE/BVD2--C2-White/1

Pohodlné používanie

Irigátor a sonická zubná kefka Bitvae boli vytvorené s ohľadom na pohodlie, vďaka čomu je ich dizajn veľmi ergonomický. Irigátor je navyše vybavený 360° otočnými vymeniteľnými tryskami, vďaka čomu je jeho používanie ešte pohodlnejšie. Zariadenie Bitvae sa osvedčí aj pri cestovaní, pretože sa ľahko zmestí do batohu alebo väčšej kozmetickej tašky.

BITVAE/BVD2--C2-White/9

Súčasťou balenia je

  • Sonická zubná kefka
  • sada koncoviek
  • irigátor

Sonická zubná kefka

Výrobca Bitvae
Model BV-D2
Farba Biela
Režimy Biely, Čistý, Jemný, Leštenie, Starostlivosť o ďasná
Materiál kefky Štetiny DuPont
Typ špičky zubnej kefky Štetiny v tvare písmena W
Funkcia pripomenutia výmeny koncovky Špička po opotrebovaní vybledne
Frekvencia vibrácií 40 000 VPM
Typ nabíjania USB
Kapacita batérie 350 mAh
Vstupný prúd DC 5V/0,5 A
Čas nabíjania 4 hodiny
Pohotovostný režim Až 30 dní používania
Inteligentný časovač 2 minúty
Vodotesnosť IPX7

Irigátor

Výrobca BITVAE
Model C2
Farba Biela
Prevádzkový čas Až 40 dní
Čas nabíjania Približne 4 h
Nádrž na vodu 300 ml
Prevádzkové režimy Jemný, Normálny, Silný
Tlak vody Nízky režim: 50-70 psi; Stredný režim: 70-90 psi; Vysoký režim: 90-120 psi
Odolnosť voči vode IPX7
053335
51 položky
6973734201057

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product