• 3% zľava pri platbe prevodom
Sonic toothbrushes with tips set and 2 toothbrush holders Bitvae D2+D2 (pink and black)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sada sonických zubných kefiek s koncovkami a 2 držiakmi na zubné kefky Bitvae D2+D2 (ružová a čierna)

29,21 € (s DPH) 24,34 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Sada sonických zubných kefiek so sadou špičiek a 2 držiakmi na zubné kefky Bitvae D2+D2 (ružová a čierna)

Váš úsmev môže byť ešte zdravší a krajší! Sonická zubná kefka odstraňuje až 7-krát viac ústnych nečistôt ako tradičná zubná kefka! Bitvae D2 ponúka 5 režimov čistenia, pričom inteligentný časovač vám každých 30 sekúnd pripomenie zmenu čistenej oblasti. Zariadenie má stupeň krytia IPX7 a vydrží čistiť až mesiac! Kefku odporúča aj Americká asociácia zubných lekárov. Súprava obsahuje 2 zariadenia - jedno v čiernej a druhé v ružovej farbe - práve včas, aby ste sa mohli podeliť so svojimi blízkymi. Súčasťou sú aj náhradné koncovky a 2 držiaky na zubnú kefku.

BITVAE/BVD2-black-pink-bund/3

Účinné odstraňovanie nečistôt

Sonická zubná kefka D2 je vybavená motorom, ktorý jej umožňuje vytvárať vibrácie s rýchlosťou 40 000 pohybov za minútu. Špička so štetinami DuPont je navrhnutá tak, aby sa čo najlepšie prispôsobila tvaru vašich zubov, takže odstraňuje bakteriálny povlak bez poškodenia ďasien! Ak používate tradičnú zubnú kefku, so zubnou kefkou D2 môžu byť vaše zuby až 7-krát čistejšie ako predtým! Vychutnajte si pocit dokonalej sviežosti!

BITVAE/BVD2-black-pink-bund/5

Vyberte si režim, ktorý je pre vás ten pravý

Zubná kefka ponúka až 5 režimov čistenia, takže si určite nájdete ten ideálny pre vás! Biely režim sa postará o odolné škvrny od kávy, vína alebo cigariet a vybieli váš úsmev. Režim Polish vaše zuby ešte viac vyleští. Režim Clean bude ideálny na každodennú starostlivosť. Sú vaše zuby citlivé alebo trpíte bolesťami ďasien? Použite režimy Soft a Gum Care na jemné čistenie úst a jemnú masáž ďasien.

BITVAE/BVD2-black-pink-bund/8

Inteligentný časovač - 2 minúty pre krásny úsmev

Bitvae D2 je praktické zariadenie, ktoré vám umožní jednoducho sa starať o čistý a zdravý úsmev. Je vybavený funkciou inteligentného časovača, ktorá vám každých 30 sekúnd pripomenie, aby ste zmenili čistenú oblasť. Po uplynutí celých 2 minút sa zubná kefka automaticky vypne! To je dostatočný čas na dokonalý efekt sviežosti!

BITVAE/BVD2-black-pink-bund/9

Dlhý čas prevádzky

Výrobok využíva nabíjateľnú batériu s kapacitou 350 mAh. Zaručuje až 30 dní prevádzky zubnej kefky, čo z nej zároveň robí ideálneho spoločníka na každú cestu! To však neznamená, že si k nej nemôžete pribaliť nabíjačku, ktorá je mimoriadne malá a praktická a slúži aj ako praktický stojan pre váš D2! Nabite svoju zubnú kefku už za 4 hodiny!

BITVAE/BVD2-black-pink-bund/2

Nepostrádateľné príslušenstvo

V súprave nájdete užitočné príslušenstvo, ktoré vám umožní komplexnú starostlivosť o ústnu hygienu. 8 vymeniteľných špičiek je náhradou až na 2 roky - nemusíte sa obávať, že ich zabudnete vymeniť - približne po 3 mesiacoch začnú štetinky strácať farbu, čo signalizuje, že je čas na novú špičku. Súčasťou balenia je aj kábel USB a praktický držiak, ktorý šetrí miesto.

BITVAE/BVD2-black-pink-bund/4

Praktické a účinné

D2 je praktické zariadenie, ktoré si môžete vziať so sebou kamkoľvek budete potrebovať. Zubná kefka má stupeň krytia IPX7, takže ju môžete bez obáv používať vo vani alebo v sprche. Užite si efektívny výkon a fantastickú odolnosť!

BITVAE/BVD2-black-pink-bund/6Priložené
  • Sonická zubná kefka x 2
  • Sada vymeniteľných koncoviek (8 kusov)
  • Kábel USB x 2
  • Rukoväť x 2
  • Návod na použitie
Výrobca Bitvae
Model BVD2 black&pink bunda
Farba Ružová + čierna
Režimy Biely, Čistý, Mäkký, Leštený, Starostlivosť o žuvačky
Materiál kefy Štetiny DuPont
Typ špičky zubnej kefky Štetiny v tvare písmena W
Funkcia pripomenutia výmeny špičky Špička po opotrebovaní vybledne
Frekvencia vibrácií 40 000 VPM
Typ nabíjania USB
Kapacita batérie 350 mAh
Vstupný prúd DC 5V/0,5 A
Čas nabíjania 4 hodiny
Pohotovostný režim Až 30 dní používania
Inteligentný časovač 2 minúty
Vodotesnosť IPX7
053337
31 položky
6973734201279

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product