• 3% zľava pri platbe prevodom
Sonic toothbrush Soocas D3 (pink)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonická zubná kefka Soocas D3 (ružová)

47,84 € (s DPH) 39,87 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Sonická zubná karta Soocas D3 (roztok)

Udržujte správnu ústnu hygienu so sonickou zubnou kefkou Soocas D3. Prístroj pracuje s frekvenciou viac ako 38 000 vibrácií za minútu a umožňuje vám vybrať si zo 4 dostupných režimov. Ponúka tiež inteligentný časovač a má prevádzkovú dobu až 180 dní. V balení nájdete sterilizátor zubných kariet, ktorý zbavuje zuby škodlivých baktérií. Zubná kefka sa vyznačuje napríklad vodotesnosťou IPX8, nízkou hlučnosťou a originálnym dizajnom.

7.jpg

Štít na dlhý čas

Sonická zubná kefka D3 vám umožní zbaviť sa nečistôt a všetkých zvyškov jedla aj z ťažko dostupných miest, kam sa bežná zubná kefka nedostane. Prístroj je vybavený výkonným motorom, ktorý generuje vibrácie s frekvenciou viac ako 38 000 otáčok za minútu. Vysoké vibrácie zabezpečujú dôkladné a rýchle čistenie a umožňujú dosiahnuť 7-krát rýchlejšie odstránenie zubného povlaku. So zariadením Soocas si udržíte prekrvený, zdravý a zdravý úsmev ešte jednoduchšie.

8.jpg

Inteligentný časovač

Už nemusíte sledovať čas čistenia zubov - zubná tabuľka Soocas D3 to urobí za vás! Zubná karta je vybavená inteligentným časovačom, ktorý vám každých 30 sekúnd pripomenie, aby ste zmenili oblasť čistenia. Po 2 minútach sa zubná kefka automaticky vypne. Vďaka tomu budete mať istotu, že si zuby čistíte dostatočne dlho!

5.jpg

Na výber máte 4 režimy

Model D3 je určený na rôzne scenáre používania. Zubná karta ponúka až 4 režimy prevádzky, takže jej výkon môžete prispôsobiť svojim potrebám. Režim čistenia je ideálny na každé použitie. Sú vaše zuby extrémne citlivé? Použite režim Sensitive. Režim leštenia vám umožní vyleštiť zuby, zatiaľ čo režim bielenia vaše zuby ešte viac vybieli. Okrem toho si zariadenie pamätá posledný použitý režim.

3.jpg

Zbavte sa baktérií

Starajte sa o zdravie svojej ústnej dutiny. Súprava obsahuje UVC sterilizátor na zubné karty. Zariadenie odstráni až 99,99 % baktérií, ktoré sa hromadia na hlavičke karty. Jeho obsluha je veľmi jednoduchá - stačí dovnútra vložiť zubnú kartu a zavrieť dvierka sterilizátora a zariadenie sa automaticky zapne. Sterilizátor bude čistiť zubnú kefku približne 5 minút. Zariadenie tiež umožňuje pohodlné uloženie zubnej karty.

6.jpg

Dlhý pracovný čas

Trápi vás časté nabíjanie zubnej karty? Už nemusíte! Zariadenie môže pracovať až 180 dní. Obnovenie napájania samotnej zubnej karty trvá približne 6 hodín a nabíjanie uľahčuje kábel USB-C, ktorý je súčasťou balenia. Na vybitie batérie a stav nabíjania vás upozorní špeciálny svetelný indikátor. Na druhej strane sterilizátor vydrží približne 30 dní a jeho nabíjanie trvá približne 5 hodín.

4.jpg

Jedinečný dizajn

Sonická zubná kefka Soocas sa vyznačuje neobvyklým dizajnom - detaily pripomínajúce mačky určite potešia milovníkov týchto zvierat. Zariadenie je vodotesné podľa normy IPX8, takže ho môžete bezpečne používať aj v sprche. Zároveň sa ľahko udržiava v čistote. Nie je potrebnéNemali by ste sa obávať, že karta bude vydávať hlasný a čistý zvuk - jej hlasitosť je nižšia ako 55 dB.

9.jpg

Súčasťou balenia je

  • zubná karta
  • tipy na zubnú kartu x2
  • UVC sterilizátor
  • držiak na zubnú kartu
  • Nabíjací kábel USB-C/USB-A
Vinotéka Soocas
Model D3
Farba Ružová
Vodotesný IPX8
Frekvencia vibrácií 38 400 vibrácií za minútu
Úroveň hlasitosti 55 dB
Nabíjacie rozhranie Typ C
Čas nabíjania puzdra so sterilizátorom 5 hodín
Prevádzkový čas puzdra so sterilizátorom Približne 30 dní
Čas nabíjania zubnej karty 6 hodín
Životnosť batérie zubnej karty až 180 dní
Prevádzkové režimy Čistenie, Sensitive, Leštenie, Bielenie
053331
45 položky
6970237666123

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product