• 3% zľava pri platbe prevodom
Sonic toothbrush Soocas D3 (green)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonická zubná kefka Soocas D3 (zelená)

45,92 € (s DPH) 38,27 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Sonická zubná kefka Soocas D3 (zelená)

Starajte sa o ústnu hygienu so sonickou zubnou kefkou Soocas D3. Zariadenie pracuje s frekvenciou viac ako 38 000 vibrácií za minútu a umožňuje vám vybrať si zo 4 dostupných režimov. Ponúka tiež inteligentný časovač a má dobu prevádzky až 180 dní. V balení nájdete aj sterilizátor zubnej kefky, ktorý vás zbaví škodlivých baktérií. Zubná kefka sa vyznačuje aj odolnosťou voči vode IPX8, nízkou hlučnosťou a originálnym dizajnom.

8.jpg

Krásny úsmev na dlhšie

Sonická zubná kefka D3 vám umožní zbaviť sa nečistôt a všetkých zvyškov jedla aj z ťažko dostupných miest, kam sa bežná zubná kefka nedostane. Prístroj je vybavený výkonným motorom, ktorý generuje vibrácie s frekvenciou viac ako 38 000-krát za minútu. Vysoké vibrácie zabezpečujú dôkladné a rýchle čistenie a umožňujú dosiahnuť 7-krát účinnejšie odstránenie zubného povlaku. Udržujte svoj úsmev krásny, zdravý a žiarivý ešte dlhšie so systémom Soocas.

1.jpg

Inteligentný časovač

Už nemusíte sledovať čas čistenia zubov - zubná kefka Soocas D3 to urobí za vás! Zubná kefka je vybavená inteligentným časovačom, ktorý vám každých 30 sekúnd pripomenie, aby ste zmenili oblasť čistenia. Po 2 minútach sa zubná kefka automaticky vypne. Takto budete mať istotu, že si zuby čistíte dostatočne dlho!

2.jpg

Vyberte si zo 4 režimov

D3 je navrhnutá na rôzne scenáre používania. Zubná kefka ponúka až 4 režimy prevádzky, takže jej výkon môžete prispôsobiť svojim potrebám. Režim čistenia je ideálny na každodenné používanie. Sú vaše zuby extrémne citlivé? Použite režim Sensitive. Režim leštenia vám umožní vyleštiť si zuby, zatiaľ čo v režime bielenia budú vaše zuby ešte belšie. Prístroj si navyše pamätá posledný použitý režim.

6.jpg

Zbavte sa baktérií

Starajte sa o zdravie svojej ústnej dutiny. Súprava obsahuje aj UVC sterilizátor pre zubné kefky. Zariadenie odstráni až 99,99 % baktérií, ktoré sa nahromadia na hlave zubnej kefky. Jeho obsluha je veľmi jednoduchá - stačí dovnútra vložiť zubnú kefku a zavrieť dvierka sterilizátora a zariadenie sa automaticky zapne. Sterilizátor vyčistí zubnú kefku približne za 5 minút. Okrem toho zariadenie umožňuje pohodlné uloženie zubnej kefky.

4.jpg

Dlhý pracovný čas

Trápi vás časté nabíjanie zubnej kefky? Už nemusíte! Zariadenie dokáže pracovať až 180 dní. Samotná zubná kefka sa obnoví približne za 6 hodín a dodaný kábel USB-C uľahčuje nabíjanie. Na vybitú batériu a stav nabíjania vás upozorní špeciálny svetelný indikátor. Sterilizátor vám na druhej strane vydrží približne 30 dní a jeho nabíjanie trvá približne 5 hodín.

3.jpg

Jedinečný dizajn

Sonická zubná kefka Soocas má nezvyčajný dizajn - detaily pripomínajúce mačky určite potešia milovníkov zvierat. Zariadenie je vodotesné podľa štandardu IPX8, takže ho môžete bez obáv používať v sprche. Takisto sa ľahko udržiava v čistote. Nienemusíte sa tiež obávať, že by zubná kefka vydávala hlasný a únavný zvuk - jej hlasitosť nepresahuje 55 dB.

7.jpg

Súčasťou balenia je

  • zubná kefka
  • koncovky zubnej kefky x2
  • UVC sterilizátor
  • držiak zubnej kefky
  • Nabíjací kábel USB-C/USB-A
Výrobca Soocas
Model D3
Farba Zelená
Vodotesnosť IPX8
Frekvencia vibrácií 38 400 vibrácií za minútu
Úroveň hlasitosti 55 dB
Nabíjacie rozhranie Typ C
Čas nabíjania puzdra so sterilizátorom 5 hodín
Čas prevádzky puzdra so sterilizátorom Až 30 dní
Čas nabíjania zubnej kefky 6 hodín
Výdrž batérie zubnej kefky až 180 dní
Prevádzkové režimy Čistenie, Sensitive, Leštenie, Bielenie
053334
62 položky
6970237666116

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product