• 3% zľava pri platbe prevodom
Sonic toothbrush Soocas SPARK
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonická zubná kefka Soocas SPARK

34,61 € (s DPH) 28,84 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Sonická zubná kefka Soocas Spark

Získajte sebavedomie s krásnym úsmevom. Sonická zubná kefka Soocas Spark používa prvotriedne štetiny DuPont, je vodotesná podľa štandardu IPX8 a má kompaktný a ľahký dizajn. Jej výkonný motor zaisťuje precízne čistenie a vďaka časovaču môžete ľahko regulovať čas čistenia. Zariadenie podporuje 2 prevádzkové režimy a jeho prevádzka je mimoriadne tichá. Ovládate ho pomocou jediného tlačidla. Výkonná batéria navyše umožňuje 40 dní prevádzky na jedno nabitie.

12Soocas/Spark/6

Spoľahlivý výkon

Zubná kefka Spark pracuje mimoriadne efektívne vďaka pokročilému motoru. Znižuje pritom energetické straty o 60 % a zabezpečuje koncentrovaný prísun energie do štetín. Využíva tiež inovatívnu technológiu mikrobubliniek, ktorá zaisťuje účinné odstránenie zvyškov jedla aj z ťažko prístupných medzizubných priestorov. Okrem toho prístroj ponúka o 40 % vyššiu hustotu štetín DuPont 612 Brilliance so zaoblenými špičkami, ktoré sú usporiadané do vlnovitého vzoru pre lepšie usadenie v ústach. Výrobok má tiež až 16 patentov a prešiel viac ako 50 testami, ktoré dokazujú jeho vysokú kvalitu.

12Soocas/Spark/2

2 režimy prevádzky

Prístroj ponúka 2 režimy prevádzky - jeho výkon tak môžete prispôsobiť svojim potrebám. Šetrný režim sa odporúča pre začiatočníkov a pre osoby s extrémne citlivými zubami. Čistiaci režim bude naopak výbornou voľbou, ak vám záleží na bielení zubov. Vysokofrekvenčné vibrácie zabezpečia účinné čistenie, takže dosiahnete biely a žiarivý úsmev.

12Soocas/Spark/8

Premyslené riešenia

Hlučnosť kefky nepresahuje 55 dB a dvojminútový časovač vám každých 30 sekúnd pripomenie, aby ste zmenili oblasť, ktorú si čistíte, čím vám pomôže vytvoriť lepšie návyky. Zariadenie si tiež pamätá naposledy použitý režim a disponuje odolnosťou voči vode IPX8. Ako vidíte - postarané bolo o každý detail!

12Soocas/Spark/11

Až 40 dní používania

Dvojhodinové nabíjanie stačí na používanie zubnej kefky Spark až 40 dní. Rozlúčte sa s potrebou častého obnovovania energie a užite si bezdrôtové pohodlie! Obávate sa, že zabudnete zariadenie nabiť? Už nemusíte! Keď úroveň nabitia batérie dosiahne 20 %, dostanete upozornenie.

12Soocas/Spark/1

Dômyselný dizajn

Rukoväť zubnej kefky je vyrobená z hliníkovej zliatiny, vďaka čomu je robustná a estetická. Praktický svetelný krúžok umožňuje skontrolovať úroveň nabitia batérie a priehľadná hlava uľahčuje kontrolu stavu zubnej kefky. Okrem toho zariadenie prešlo sériou testov, ktoré preukázali jeho odolnosť voči korózii. Je tiež menšia a ľahšia ako podobné zubné kefky. Rozhodnite sa pre pohodlie a funkčnosť so zubnou kefkou Soocas!

12Soocas/Spark/9

Kompaktný dizajn

Čím sa ešte Soocas odlišuje od iných sonických zubných kefiek? Okrem iného svojím kompaktným dizajnom - model Spark je o polovicu kratší ako väčšina podobných výrobkov a jeho rozmery (8,97") sú podobné štandardným manuálnym zubným kefkám. Je tiež oveľa ľahšia, váži len 0,13 kg, takže jej hmotnosťZubná kefka stojí len tretinu ceny iných elektrických zubných kefiek. Vďaka tomu je jej používanie pohodlné.

12Soocas/Spark/3

Vrátane:

  • Kefa
  • Hlava kefky
  • Držiak na upevnenie zubnej kefky na stenu
  • Cestovné puzdro
  • Napájací adaptér
  • Nabíjací kábel USB/USB-C
  • Návod na použitie
Výrobca Soocas
Model SPARK
Prevádzkové režimy Šetrný režim, režim čistenia
Úroveň hlasitosti 55 dB
Časovač Áno, 2 minúty
Prevádzkový čas 40 dní
Čas nabíjania 2 hodiny
Port USB-C
Vodotesnosť IPX8
051825
18 položky
6970237665614

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product