• 3% zľava pri platbe prevodom
Szczoteczka soniczna do zębów z zestawem końcówek Usmile P4 (biała)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonická zubná kefka Usmile P4 so súpravou špičiek (biela)

48,33 € (s DPH) 40,28 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Sonická zubná kefka Usmile P4 so súpravou špičiek (biela)

Hľadáte šetrný, ale účinný spôsob čistenia zubov? Sonická zubná kefka Usmile P4 splní vaše očakávania. Je navrhnutá s ohľadom na citlivé zuby a používa mäkké štetiny DuPont schválené FDA. Ponúka 3 režimy čistenia, ako aj špeciálnu funkciu pre začiatočníkov. Výkonná batéria poskytuje až 180 dní používania a vodotesnosť IPX7 zaručuje pohodlie.

1.jpg

Ideálne pre začiatočníkov

Usmile P4 je ideálna sonická zubná kefka pre začiatočníkov a ľudí s citlivými zubami. Pomocou nízkej intenzity jemne čistí zuby a postupne ich privykne na zubnú kefku. Okrem toho je vybavená vysokokvalitnými štetinami DuPont schválenými agentúrou FDA, ktoré sú jemné, ale zároveň precízne odstraňujú zvyšky jedla. Zaujíma vás, ako často meniť štetiny? Nemusíte - štetiny menia farbu z modrej na bielu, aby vás upozornili, keď ich treba vymeniť.

11.jpg

3 pracovné režimy

Sonická zubná kefka Usmile P4 generuje vibrácie rýchlosťou až 38 000-krát za minútu, aby účinne vyčistila vaše zuby a medzizubné priestory. Ponúka 3 pracovné režimy - Clean je určený na každodenné čistenie zubov a odstraňovanie zvyškov jedla. White redukuje škvrny a pomáha bieliť zuby, zatiaľ čo Massage prospieva ďasnám a zabraňuje krvácaniu. Okrem toho si môžete vybrať z 3 úrovní intenzity.

2.jpg

Inteligentné riešenia

Usmile P4 využíva množstvo inovatívnych riešení, aby bolo čistenie zubov čo najpohodlnejšie. Funkcia Quadpacer vám pripomína zmenu čistenej oblasti, takže máte istotu, že zvyšky jedla a baktérie boli odstránené z celých úst. Zubná kefka je tiež vybavená dvojminútovým časovačom, ktorý zabezpečí optimálny čas čistenia. A to nie je všetko - inteligentný snímač tlaku okrem iného zabezpečuje šetrnú prevádzku a zabraňuje podráždeniu.

10.jpg

180 dní používania

Zabudnite na príliš časté nabíjanie zubnej kefky. Usmile P4 je vybavená výkonnou 2500 mAh batériou, ktorá zaručuje až 180 dní používania na jedno nabitie. Na obnovenie energie slúži port USB-C a nabíjanie trvá 4 až 5 hodín. Po uplynutí tejto doby bude zariadenie opäť pripravené na prevádzku a poskytne vám pohodlnú a účinnú ústnu hygienu.

3.jpg

Ergonomický a vodotesný

Vďaka vodotesnosti IPX7 môžete zubnú kefku bez obáv používať aj pri kúpaní. Vďaka ergonomickému dizajnu a modernému prevedeniu zubnej kefky Usmile P4 je čistenie zubov s kefkou Usmile P4 pohodlné a príjemné. Okrem zubnej kefky nájdete v súprave aj sadu koncoviek.

6.jpg

V súprave

  • Sonická zubná kefka Usmile P4
  • Profesionálna špička x1
  • Mäkká špička x1
  • Nabíjací kábel
  • Používateľská príručka
Výrobca Usmile
Názov Usmile P4 sonická zubná kefka so súpravou špičiek
Model P4
Frekvencia vibrácií Až 38 000-krát za minútu
Režimy čistenia Čistý, biely, masážny
Úrovne rýchlosti 3
Odolnosť voči vode IPX7
Kapacita batérie 2500 mAh
Čas nabíjania 4 - 5 h
Prevádzkový čas 180 dní
Prístup 5V 1A
Materiál ABS
Farba Biela
034250
20 položky
6970411754837

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product