• 3% zľava pri platbe prevodom
Szczoteczka soniczna do zębów Seago XFU SG-2011 (czarna)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonická zubná kefka Seago XFU SG-2011 (čierna)

7,93 € (s DPH) 6,61 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Sonická zubná kefka SEAGO XFU SG-2011 (čierna)

Získajte snehobiely úsmev s kefkou Seago XFU SG-2011. Sonická zubná kefka pracuje pri 40000 otáčkach za minútu a ponúka 5 režimov prevádzky. Je vybavená inteligentným časovačom, ktorý za vás stráži čas čistenia zubov. Je napájaná 2 batériami typu AAA. Okrem toho sú súčasťou súpravy 3 koncovky.


Dôkladné čistenie

Sonická zubná kefka vytvára vibrácie s frekvenciou 40 000 otáčok za minútu, ktoré účinne odstraňujú nečistoty. Štetiny Dupont sú navyše veľmi husté a na koncoch zaoblené, aby dôkladne vyčistili zuby bez poškodenia skloviny alebo ďasien.


5 pracovných režimov

Zubný strojček SEAGO XFU SG-2011 ponúka 5 pracovných režimov, ktoré spĺňajú rôzne potreby používateľov. Vyberte si režim White na odstránenie škvŕn a režim Clean na každodenné čistenie. Vďaka režimu Polish budú vaše zuby belšie a režim Massage poskytne vašim ďasnám jemnú masáž. Režim Sensitive je vhodný pre citlivé zuby.


Inteligentný časovač

Sonická zubná kefka sa postará o to, aby ste si zuby čistili dostatočne dlho. Má inteligentný časovač, ktorý vám každých 30 sekúnd pripomenie, kedy si zuby čistíte, a po 2 minútach sa automaticky vypne.


Premyslený dizajn

Zubná kefka sa jednoducho a intuitívne používa, takže nebudete mať žiadne problémy. Tlačidlo napájania uľahčuje zapnutie a vypnutie, zatiaľ čo druhé tlačidlo umožňuje meniť režimy čistenia. Kefka SEAGO XFU SG-2011 je tiež odolná voči vode podľa štandardu IPX7. Okrem toho je napájaný 2 batériami AAA, ktoré zabezpečujú približne 90 dní prevádzky.


Priložené stránky

  • sonická zubná kefka
  • bity x3

Špecifikácie:

Výrobca: Seago
Model SG-2011
Farba čierna
Frekvencia 40000 otáčok za minútu
Materiál ABS, TPE
Napätie DC 3V
Napájanie Batéria AAA x2
Vodotesnosť IPX7
Rozmery 21 x 20,9 x 218 mm
Hmotnosť 38 g
034007
43 položky
6938320700123

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product