• 3% zľava pri platbe prevodom
Szczoteczka soniczna do zębów Seago XFU SG-2102 (szara)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonická zubná kefka Seago XFU SG-2102 (sivá)

9,07 € (s DPH) 7,56 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Sonická zubná kefka SEAGO XFU SG-2102 (sivá)

Starajte sa o svoj zdravý úsmev s kefkou Seago XFU SG-2102. Sonická zubná kefka generuje 24 000 vibrácií za minútu a na jedno nabitie vydrží až 120 dní. Ponúka 2 režimy, takže si môžete výkon prispôsobiť svojim potrebám. Špeciálny časovač uľahčuje kontrolu času čistenia zubov a vďaka kompaktnému dizajnu výrobok nezaberie veľa miesta. V súprave navyše nájdete náhradnú špičku a kryt.

Pre zdravé a biele zuby

Sonická zubná kefka pracuje pri 24 000 vibráciách za minútu, čím účinne odstraňuje nečistoty. Štetiny Dupont navyše dosiahnu aj do ťažko prístupných miest, takže si môžete byť istí, že vaše zuby budú dôkladne vyčistené. Zadná časť špičky je navyše vybavená výstupkami na čistenie jazyka. Vychutnajte si snehobiely úsmev so zubnou kefkou Seago XFU SG-2102.

Zabudovaný časovač

Pri čistení zubov už nemusíte kontrolovať čas - XFU SG-2102 to urobí za vás. Sonická zubná kefka Seago je vybavená inteligentným časovačom, ktorý vám každých 30 sekúnd pripomenie zmenu oblasti, ktorú si čistíte, a po 2 minútach sa automaticky vypne.

Kompaktný dizajn

Zubnú kefku si môžete vziať so sebou na cesty. Kefka Seago XFU SG-2102 má ľahký a kompaktný dizajn, takže jej preprava a skladovanie nebudú problém. Ľahko ju uložíte do kozmetickej taštičky. Okrem toho v súprave nájdete špeciálny kryt, ktorý môžete použiť pri cestovaní alebo pripevniť na stenu/osvetlenie ako držiak.

Odolný

Sonická zubná kefka Seago je napájaná batériou AAA, čo znamená, že vydrží približne 120 dní. Je vyrobená z materiálov ABS a TPE, zatiaľ čo rukoväť je vyrobená z hliníka. Je tiež odolná voči vode podľa normy IPX7, takže ju môžete používať bez obáv z poškodenia.

2 prevádzkové režimy

Seago XFU SG-2102 ponúka 2 prevádzkové režimy, takže si jeho výkon môžete prispôsobiť svojim potrebám. Režim Clean vám umožní dôkladné čistenie zubov, zatiaľ čo režim Massage poskytne vašim ďasnám jemnú masáž. Stlačením tlačidla napájania aktivujte príslušný režim.

Priložené stránky

  • Sonická zubná kefka
  • Náhradná špička
  • kryt

Špecifikácie:

Výrobca: Seago
Model XFU SG-2102
Farba šedá
Frekvencia 24000 otáčok za minútu
Materiál ABS, TPE, hliník
Napájanie Batéria AAA
Prevádzkový čas približne 120 dní (ak zubnú kefku používate 2× denne po dobu 2 min)
Hmotnosť 40 g
Rozmery 16 x 16 x 194,5 mm
Vodotesnosť IPX7
034001
14 položky
6938320700192

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product