• 3% zľava pri platbe prevodom
Szczoteczka soniczna do zębów ENCHEN Aurora T3 (zielona)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonická zubná kefka ENCHEN Aurora T3 (zelená)

13,69 € (s DPH) 11,41 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Sonická zubná kefka ENCHEN Aurora T3 (zelená)

Získajte úsmev, ktorý poteší. Sonická zubná kefka ENCHEN Aurora T3 vám pomôže správne sa starať o ústnu hygienu a vybieliť zuby. Zariadenie disponuje vysokou frekvenciou vibrácií až 42 000 vibrácií za minútu. Ponúka až 3 režimy prevádzky - v každom z nich si môžete vybrať z 3 úrovní intenzity. Časovač vám pomôže kontrolovať čas čistenia a vďaka výkonnej 2500 mAh batérii stačí jedno nabitie na používanie zubnej kefky až 90 dní. Za zmienku stojí aj stupeň vodotesnosti IPX7, ako aj cestovný zámok, ktorý vám umožní zariadenie pohodlne prenášať.

Ideálne pre každého

Starajte sa o zdravie svojich zubov so zariadením ENCHEN. Sonická zubná kefka ponúka 3 režimy čistenia, z ktorých každý umožňuje vybrať si úroveň intenzity z 3 možností. Režim čistenia je ideálny na každodenné používanie. Keď ho zvolíte, farba podsvietenia sa zmení na ružovú. Ďalší režim, Sensitive, je označený fialovou farbou a je ideálny pre tých, ktorí majú extrémne citlivé ďasná. Posledným režimom je Whitening (bielenie). Je sfarbený žltou farbou a pomôže vám vybieliť zuby.

Spoľahlivý výkon

So sonickou zubnou kefkou ENCHEN si môžete byť istí, že účinne vyčistíte aj ťažko dostupné miesta v ústach. Kefka Aurora T3 je vybavená výkonným motorom, ktorý poskytuje až 42 000 vibrácií za minútu. Odstraňuje až 10-krát viac zubného povlaku ako manuálne zubné kefky. Zvýšte si sebavedomie krásnym úsmevom!

Jednoduché používanie

Zariadenie Aurora T3 je vybavené praktickým tlačidlom, ktoré vám umožňuje jednoduché zapnutie a vypnutie zariadenia, výber režimu a intenzity. To však nie je všetko! Zubná kefka si pamätá posledný použitý režim. Svetelný indikátor vás informuje o tom, kedy je v prevádzke. Prispôsobte si zariadenie a užívajte si úžasné výsledky!

Inteligentný časovač

Pohodlne si vyčistite zuby bez toho, aby ste museli kontrolovať čas, ktorý uplynul od začiatku čistenia. Zabudovaný inteligentný časovač zubnej kefky Aurora T3 vám každých 30 sekúnd pripomenie, kedy je potrebné zmeniť oblasť, ktorú si čistíte. Po 2 minútach sa automaticky zastaví, takže si môžete byť istí, že venujete dostatok času udržiavaniu ústnej hygieny. Stavte na pohodlie, funkčnosť a efektivitu s kefkou ENCHEN!

Pôsobivý pracovný čas

Sonická zubná kefka ENCHEN je vybavená výkonnou batériou s kapacitou 2500 mAh, takže jedno nabitie stačí na 360 minút používania zariadenia, čo v prepočte znamená až 90 dní! Batériu môžete dobiť približne za 12 hodín pomocou priloženej základne a nabíjacieho kábla. Jednoducho pripojtezákladňu pripojíte ku kompatibilnému zariadeniu, ktoré je vybavené portom USB. Keď je zubná kefka pripojená na nabíjanie, aktivuje sa svetelný indikátor.

Pozornosť venovaná detailom

Nemusíte sa obmedzovať a sonickú zubnú kefku ENCHEN môžete voľne používať vo vani alebo v sprche. Zariadenie je vodotesné podľa normy IPX7. To znamená, že ho môžete bez obáv čistiť aj pod tečúcou vodou. Navyše má Aurora T3 cestovný zámok, ktorý vám umožní zubnú kefku bez problémov prepravovať. Vezmite si zariadenie so sebou na cesty a užívajte si krásny úsmev.

Súčasťou balenia:

  • Kefka s vymeniteľnou špičkou x1
  • Vymeniteľná špička x1
  • Nabíjacia základňa x1
  • Nabíjací kábel USB/USB-C x1
  • Používateľská príručka x1

Špecifikácie:

Výrobca: ENCHEN
Model Aurora T3
Vodotesný IPX7
Vstupný výkon DC 5V / 1A
Frekvencia vibrácií 42 000 vibrácií za minútu
Prevádzkový čas s časovačom 2 minúty
Prevádzkové režimy Čistenie, Sensitive, Bielenie
Kapacita batérie 2500 mAh
Čas nabíjania 12 hodín
Prevádzkový čas 360 minút (90 dní)
Rozmery 250 x 26 mm
Farba Zelená
040722
34 položky
6974728535448

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product