• 3% zľava pri platbe prevodom
Szczoteczka soniczna do zębów z zestawem końcówek oraz irygatorem FairyWill FW-507+FW-5020E (czarna)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonická zubná kefka FairyWill FW-507+FW-5020E so sadou koncoviek a irigátorom (čierna)

40,20 € (s DPH) 33,50 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Sonická zubná kefka a irigátor FW-507+FW-5020E

Zapôsobte na každého oslnivým úsmevom. Sonická zubná kefka FairyWill FW507 schválená ADA generuje vibrácie rýchlosťou až 40 000 za minútu a ponúka na výber 5 režimov. Je tiež vybavený inteligentným 2-minútovým časovačom. Jeho odolná batéria umožňuje až 30 dní používania na jedno nabitie. Okrem toho v balení nájdete aj irigátor FairyWill 5020E, ktorý má na výber 3 režimy prevádzky a umožňuje dôkladné čistenie zubov. Je vybavený 300ml zásobníkom na vodu, ktorý nebudete mať problém doplniť.


Ešte dôkladnejšie čistenie

Vďaka vysokej frekvencii vibrácií vám sonická zubná kefka FW507 umožní dôkladne vyčistiť zuby už za 2 minúty! Prístroj je vybavený aj inteligentným časovačom, ktorý vám každých 30 sekúnd s krátkou prestávkou pripomenie, aby ste vymenili kefovanú plochu. Po 2 minútach sa zubná kefka automaticky vypne.

5 režimov na výber

Prispôsobte zubnú kefku svojim potrebám. Na výber je 5 režimov. Clean je ideálny na každodenné použitie a White vás zbaví aj toho najodolnejšieho zubného kameňa a škvŕn. Masáž poskytuje masáž ďasien a leštenie umožňuje leštenie predných zubov. K dispozícii je aj jemný režim Sensitive.

Vodotesné

Bez obáv používajte zubnú kefku v sprche alebo vo vani. Je vodotesný podľa normy IPX7 - nemusíte sa báť náhodného postriekania! Po každom použití ho môžete bezpečne umyť pod tečúcou vodou, čím sa predĺži jeho životnosť a zníži riziko vzniku baktérií.

Vymeniteľné hroty sú súčasťou balenia

Súprava obsahuje 4 náhradné koncovky zubnej kefky. Môžete ich rozdeliť medzi členov rodiny alebo si nechať rezervu pre seba. A nemusíte pamätať na ich výmenu! Po čase začnú farebné štetiny hrotu blednúť, čo znamená, že ho musíte vyhodiť a nasadiť nový.

Dlhý pracovný čas

Zubná kefka je vybavená odolnou dobíjacou batériou, ktorá vydrží na jedno nabitie až 30 dní. Nabíjanie trvá približne 4 hodiny. Zariadenie podporuje rozsah napätia 110-240 V, čo znamená, že ho môžete ľahko pripojiť nielen k bežnej sieťovej nabíjačke, ale aj k prk powerbanke alebo notebooku.

Komplexná ústna hygiena

Irigátor účinne odstraňuje až 99,99 % zvyškov jedla a zubného kameňa a zároveň poskytuje hĺbkovú masáž ďasien a zlepšuje cirkuláciu krvi. To vám umožní nielen dôkladné čistenie zubov, ale aj zlepšenie ich stavu. Pokročilá pulzačná technológia umožňuje prúdu vody s tlakom 30 až 100 PSI dostať sa do oblastí úst, kam bežná zubná kefka nedosiahne.

3 režimy prevádzky

Prispôsobte zavlažovač svojim potrebám. Zariadenie ponúka 3 režimy čistenia. Režim CLEAN je ideálny na každodenné používanie. Voda pulzuje 1800-krát za minútu, aby účinne vyčistila vaše ústa. Režim Soft je vhodný pre začiatočníkov a osoby s citlivými zubami. Frekvencia 1400-krát za minútu umožňuje dôkladné a zároveň šetrné čistenie. Masážny režim (1400-1800-krát za minútu) umožňuje dôkladné čistenie zubov a zároveň masíruje ďasná.

Praktická nádrž na vodu

Zavlažovač je vybavený veľkou 300 ml nádržou na vodu. To stačí na dôkladné vyčistenie zubov bez toho, aby ste ju museli dopĺňať. V prípade potreby ho môžete ľahko vyčistiť, čím zabránite rastu baktérií. Navyše vďaka vylepšenej konštrukcii nádrž netečie a naplniť ju vodou je hračka.

4 vymeniteľné trysky sú súčasťou balenia

V súprave nájdete až 4 zavlažovacie trysky. Všetky hroty sú pomerne dlhé a otáčajú sa o 360°, aby dosiahli aj do ťažko prístupných častí úst. Upozornenie: aby sa zabránilo rastu baktérií a zachovala sa hygiena, odporúčame vymeniť trysku približne každé 3 mesiace.

Dlhý pracovný čas

Bezšnúrové vyhotovenie zavlažovača vám dáva takmer neobmedzenú voľnosť. Zariadenie je vybavené odolnou lítiovou batériou, ktorá umožňuje prevádzku až 21 dní na jedno nabitie. Ak ho chcete nabíjať, jednoducho ho pripojte k nabíjačke, powerbanke alebo dokonca k notebooku pomocou priloženého kábla USB. Po približne 4 hodinách bude opäť plne funkčný!

Vodotesné

Používajte irigátor bez obáv v kúpeľni, sprche alebo vo vani. Zariadenie je vodotesné podľa normy IPX7 - nebojí sa náhodného postriekania! Výrobok je tiež vybavený dvojitým tesnením, ktoré účinne zabraňuje prípadným netesnostiam. V prípade potreby môžete zavlažovač aj vyčistiť, aby bol ešte dlhšie v perfektnom stave.

Ľahký a prenosný

FairyWill 5020E je neuveriteľne ľahký a prenosný. Vďaka ergonomickému dizajnu sa pohodlne drží v ruke. Ak chcete, môžete si ho jednoducho vziať so sebou na dovolenku - nezaberie veľa miesta v taške ani v kufri. A nebude to príliš veľká záťaž.

Zahrnuté

  • Sonická zubná kefka
  • Vymeniteľné hroty x4
  • Guma
  • Zavlažovacia tryska x4
  • Nabíjací kábel
  • Záručný list
  • Používateľská príručka

Špecifikácia zubnej kefky

Výrobca FairyWill
Model FW507
Farba Čierna
Frekvencia vibrácií Až 40 000 za minútu
Vodotesné IPX7
Prevádzkový čas Do 30 dní
Čas nabíjania Približne 4 h
Rozsah napätia 110-240 V

Špecifikácie zavlažovača

Výrobca FairyWill
Model 5020E
Farba Čierna
Napájanie 5 W
Čas nabíjania Približne 4 h
Prevádzkový čas Do 21 dní
Kapacita batérie 1400 mAh
Kapacita nádrže na vodu 300 ml
Tlak 30-100 PSI

031742
2110 položky
6973734202535

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product