• 3% zľava pri platbe prevodom
Szczoteczka soniczna do zębów ENCHEN Mint5 (zielona)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonická zubná kefka ENCHEN Mint5 (zelená)

5,47 € (s DPH) 4,56 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Sonická zubná kefka ENCHEN Mint 5 (zelená)

Sonická zubná kefka Enchen Mint 5 vám pomôže udržať si krásny a zdravý úsmev. Ponúka na výber 3 režimy a inteligentný časovač na sledovanie času čistenia zubov. Mint 5 je tiež odolný voči vode podľa normy IPX7, takže ho môžete ľahko čistiť. Na jedno nabitie funguje až 14 dní a pamätá si posledný použitý režim. Navyše má cestovný zámok, ktorý zabraňuje náhodnému spusteniu počas prepravy.

3 prevádzkové režimy

Prispôsobte výkon zariadenia Mint 5 svojim potrebám. Sonická zubná kefka Enchen ponúka na výber 3 režimy, ktoré vyhovujú rôznym potrebám používateľov. Clean čistí zuby dôkladne, zatiaľ čo Sensitive je vhodný pre citlivé zuby a začiatočníkov. Posledný režim (Starostlivosť o zdravie ďasien) vám pomôže zbaviť sa škvŕn. Navyše vás špeciálny farebný indikátor informuje o zvolenom režime.

Premyslený dizajn

Zubná kefka Mint 5 má starostlivo premyslený dizajn, vďaka ktorému sa ľahko a pohodlne používa. Je vodotesný podľa normy IPX7, takže sa ľahko čistí, a cestovný zámok zabraňuje náhodnému spusteniu počas prepravy. Okrem toho si zubná kefka pamätá, ktorý režim ste naposledy použili, a každých 30 sekúnd vám pripomenie, aby ste zmenili čistenú oblasť.

Až 14 dní na jedno nabitie

Kefka Enchen Mint 5 má batériu s kapacitou 600 mAh, ktorá na jedno nabitie vydrží až 14 dní používania - ak kefku používate dvakrát denne po dobu 2 minút. Navyše sa dodáva s nabíjacím káblom USB-C, ktorý vám umožní dobíjať zariadenie. Približne po 2 hodinách bude výrobok pripravený na ďalšie použitie.

Zahrnuté

  • zubná kefka
  • tip
  • Nabíjací kábel USB-C
  • používateľská príručka

Špecifikácia:

Výrobca Enchen
Model Mint 5
Farba zelená
Menovitý výkon 1.5 W
Menovité napätie 5 V
Čas nabíjania 2 h
Prevádzkový čas približne 14 dní
Kapacita batérie 600 mAh
Nabíjací port USB-C
Vodotesné IPX7
037392
113 položky
6974728535257

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product