• 3% zľava pri platbe prevodom
Szczoteczka soniczna do zębów z zestawem końcówek i etui FairyWill FW-P11 (biała)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonická zubná kefka FairyWill FW-P11 so súpravou špičiek a puzdrom (biela)

23,41 € (s DPH) 19,51 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Sonická zubná kefka FairyWill P11

Dbajte na hygienu zubov a tešte sa zo snehobieleho úsmevu. Sonická zubná kefka FairyWill P11 vám umožní dôkladne vyčistiť ústa vďaka výkonnému motoru Maglev a 3 režimom, z ktorých si môžete vybrať. Vyznačuje sa tiež dlhou dobou prevádzky až 30 dní. Sada obsahuje aj puzdro na prenášanie a 8 vymeniteľných hrotov.

Účinné čistenie

Zubná kefka je vybavená výkonným motorom, ktorý v režime Clean dokáže vygenerovať až 31 000 pohybov za minútu. To znamená, že rýchlo a účinne odstraňuje nečistoty a škvrny. Dostane sa aj do medzizubných priestorov. Dokáže vyčistiť líniu ďasien až 10-krát účinnejšie ako bežná zubná kefka a 3-krát účinnejšie ako elektrická zubná kefka. A nemusíte sledovať čas čistenia zubov. Inteligentný časovač vám každých 30 sekúnd pripomenie, aby ste zmenili oblasť, ktorú potrebujete vyčistiť. Po 2 minútach kefka automaticky prestane pracovať.

Vymeniteľné bity sú súčasťou balenia

P11 môžete používať nielen vy, ale aj vaša rodina. Sada obsahuje 8 vymeniteľných koncoviek, ktoré môžete zdieľať s rodinou alebo si ich nechať pre seba. Nezabudnite občas vymeniť hroty, aby ste udržali hygienu a zabránili množeniu baktérií.

3 režimy na výber

Vyberte si z 3 režimov a prispôsobte si kefku podľa svojich potrieb. Režim Clean je ideálny na každodenné používanie. Jemný režim sa odporúča pre začiatočníkov a osoby s citlivými zubami. Masážny režim poskytuje jemnú masáž ďasien a účinné čistenie.

Môže vás sprevádzať takmer všade

Chystáte sa na dovolenku? Alebo sa chystáte na služobnú cestu? Zubnú kefku si vezmite so sebou! Nájdete v ňom kompaktné matné puzdro, ktoré vám umožní pohodlne a bezpečne prepravovať zariadenie. Dovnútra sa ľahko zmestí zubná kefka a 2 špičky, čo znamená, že je užitočná aj pre páry.

Dlhý pracovný čas

Rozlúčte sa s príliš častým dobíjaním sonickej zubnej kefky. Fotoaparát P11 je vybavený odolnou nabíjateľnou batériou, ktorá vám na plné nabitie vydrží až 30 dní! Nabíjanie trvá len 2 hodiny - port USB umožňuje pripojenie nielen k nabíjačke, ale aj k powerbanke alebo dokonca k notebooku.

Elegantný dizajn

Zubná kefka je nielen funkčná, ale má aj úžasný dizajn. Integrovaná rukoväť dokonale padne do ruky a bola navrhnutá tak, aby chránila rôzne časti zariadenia pred znečistením. P11 vyzerá naozaj elegantne - jeho premyslený dizajn szískala ocenenie Red Dot 2020.

Zahŕňa

  • Sonická zubná kefka
  • Náhradné bity x8
  • Prepravný kufor
  • Nabíjací kábel USB
  • Používateľská príručka

Špecifikácie

Výrobca FairyWill
Model FW-P11
Farba Biela
Prevádzková teplota 0-50°C
Prevádzkové napätie DC 3,7 V
Materiál (štetiny) Nylon
Vstupné napätie DC 5 V
Menovitý výkon 0,7-1,8 W
Vodotesné IPX7
Čas nabíjania Približne 2 h
035402
158 položky
6973734200913

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product