• 3% zľava pri platbe prevodom
Szczoteczka soniczna do zębów z zestawem końcówek i etui FairyWill FW-P80 (Czarna)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonická zubná kefka FairyWill FW-P80 so súpravou koncoviek a puzdrom (čierna)

17,73 € (s DPH) 14,78 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Sonická zubná kefka FairyWill P80 so súpravou špičiek a puzdrom

Dbajte na ústnu hygienu bez rizika poškodenia skloviny alebo ďasien. Sonická zubná kefka FairyWill P80 poskytuje účinné čistenie a má špeciálny senzor, ktorý vás upozorní, ak si zuby čistíte príliš silno. Ponúka tiež 5 pracovných režimov a inteligentný časovač. Je vodotesný podľa normy IPX7 a má zabudovanú odolnú batériu. Dodáva sa až s 8 vymeniteľnými hrotmi a praktickým puzdrom na prenášanie.

Účinné čistenie

Prístroj generuje až 40 000 vibrácií za minútu, čím zabezpečuje rýchle a dôkladné čistenie aj v ťažko prístupných oblastiach ústnej dutiny, kam sa bežná zubná kefka nedostane. Dokonale si poradí aj s odolnými škvrnami a zubným kameňom. Vďaka vylepšenému motoru je navyše model P80 prekvapivo tichý - nemusíte sa obávať nepríjemného hluku!

Inteligentné riešenia

Už nemusíte rozmýšľať, či si čistíte zuby tak dlho, ako potrebujete. Zubná kefka je vybavená špeciálnym časovačom, ktorý vám každých 30 sekúnd pripomenie krátkou vibračnou pauzou, aby ste zmenili čistenú oblasť. Po 2 minútach zariadenie automaticky prestane pracovať. Model P80 má aj presný snímač tlaku. Ak zistí, že si kefku čistíte príliš silno, rozsvieti sa červený indikátor LED a frekvencia vibrácií sa zníži. Vyhnete sa tak poškodeniu skloviny alebo ďasien.

5 režimov čistenia

Kefka je navrhnutá tak, aby vyhovovala rôznym potrebám používateľov, a umožňuje vám vybrať si z 5 režimov, ktoré sa líšia frekvenciou vibrácií. Režim White vám pomôže vybieliť zuby a režim Polish vám uľahčí ich leštenie. Režim Clean je skvelý na každodenné používanie - poskytuje dôkladné a účinné čistenie. Masáž ponúka jemnú masáž ďasien. Sensitive je vhodný pre začiatočníkov a osoby s citlivými zubami.

8 bitov na sadu

Ak chcete zabezpečiť, aby zubná kefka fungovala efektívne a aby sa zabránilo rastu baktérií, pravidelne vymieňajte špičky. FairyWill vám to uľahčí! V súprave nájdete až 8 náhradných hrotov, ktoré vám vystačia až na 2 roky. Môžete ich tiež zdieľať s ostatnými členmi rodiny, aby mohli zubnú kefku používať aj oni. Bojíte sa, že zabudnete vymeniť špičku? Nie je to potrebné! Keď nastane správny čas, štetiny vyblednú a pripomenú vám to.

5.jpg?v=1646735231111

Vodotesné

Zubná kefka FairyWill P80 je tiež vodotesná podľa normy IPX7. Preto ho pokojne použite aj v sprche alebo vo vani. Aj keď ho na chvíľu hodíte do vody alebo ho namočíte, nepoškodí sa. MôžeteMôžete ho tiež opláchnuť a vyčistiť. Tým sa nielen udrží dlhšie v perfektnom stave, ale zníži sa aj riziko rastu baktérií.

Dlhý pracovný čas

Nemusíte sa obmedzovať len na dostupné káble a zásuvky. Model P80 je bezdrôtový, čo vám dáva takmer neobmedzenú slobodu. Je vybavený odolnou batériou, ktorá na plné nabitie vydrží až 25 dní. Nabíjanie trvá len približne 2 hodiny. Vďaka bezdrôtovému, prenosnému dizajnu a dlhej dobe prevádzky vás zubná kefka môže sprevádzať takmer všade - dokonca aj na dovolenke. Priložené puzdro uľahčuje jeho prepravu.

Zahrnuté

  • Sonická zubná kefka
  • Vymeniteľné hroty x8
  • Prípad
  • Nabíjací kábel

Špecifikácie

Výrobca FairyWill
Model FW-P80
Frekvencia vibrácií Až 40 000 za minútu
Úroveň hlasitosti Približne 60 dB
Prevádzkový čas Až 25 dní
Čas nabíjania Približne 2 h
Prevádzková teplota 0-50°C
Prevádzkové napätie 3,7 V
Štetiny Nylon
Vstupné napätie DC 5 V
Menovitý výkon 2 W
Vodotesné IPX7

032819
932 položky
6973734200180

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product