• 3% zľava pri platbe prevodom
Szczoteczka soniczna do zębów z zestawem końcówek FairyWill FW-2001 (niebiesko-żółta)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

FairyWill FW-2001 sonická zubná kefka so súpravou koncoviek (modrá/žltá)

15,08 € (s DPH) 12,56 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Sonická zubná kefka pre deti FairyWill FW-2001

Pomôžte dieťaťu starať sa o ústnu hygienu. Sonická zubná kefka FairyWill FW-2001 je prispôsobená potrebám najmenších používateľov a má zaujímavý, farebný dizajn. Je vybavený inteligentným 2-minútovým časovačom a ponúka na výber 3 režimy čistenia. Obsahuje aj vymeniteľnú špičku a puzdro s ozdobou králičieho ucha.


Dôkladné a bezpečné čistenie

Vďaka sonickej technológii generuje kefka vibrácie rýchlosťou až 38 000 za minútu, čo znamená, že dokáže účinne odstrániť baktérie, zvyšky jedla a iné nečistoty. Mäkké štetiny sú bezpečné pre zuby a ďasná a extra výstupky na zadnej strane umožňujú čistenie jazyka.


Sleduje čas čistenia zubov vášho dieťaťa

Už nemusíte premýšľať, či si vaše dieťa čistí zuby dostatočne dlho. Zubná kefka ponúka inteligentný časovač, ktorý každých 30 sekúnd s krátkou prestávkou pripomenie vášmu dieťatku zmenu čistenej oblasti. Po 2 minútach zariadenie automaticky prestane pracovať.


3 režimy čistenia

Zubná kefka umožňuje výber z 3 režimov čistenia, takže je ideálna pre deti všetkých vekových kategórií. Soft je ideálny pre najmenších používateľov vo veku 3 až 6 rokov. Čisté bude vhodné pre deti vo veku od 7 do 12 rokov. Dvanásťroční a starší používatelia môžu používať režim Masáž.

Dlhý pracovný čas

Nemusíte sa obávať, že by ste museli zubnú kefku príliš často dobíjať. Zariadenie je vybavené odolnou dobíjateľnou batériou, ktorá vydrží vášmu dieťaťu na plné nabitie až 21 dní. Možno ho pohodlne dobíjať pomocou priloženého kábla USB.


Navrhnuté s ohľadom na najmladších používateľov

Ergonomická rukoväť zubnej kefky dokonale padne do malých rúk a zaistí pohodlie vášho dieťaťa. Veselé farby sa budú páčiť aj najmenším používateľom a roztomilý kufrík s králičími ušami uľahčí jeho prenášanie. Navyše je výrobok vyrobený zo zdravotne bezpečného materiálu bez obsahu BPA a je vodotesný podľa normy IPX7.


Zahrnuté

  • Sonická zubná kefka
  • Vymeniteľný hrot x2
  • Nabíjací kábel USB
  • Používateľská príručka


Špecifikácie

Výrobca FairyWill
Model FW-2001
Farba Modro-žltá
Prevádzková teplota 0-50°C
Prevádzkové napätie DC 1,2 V
Materiál (štetiny) Nylon
Vstupné napätie DC 5 V
Vstupný výkon 0,5 W
Prevádzkový výkon 0,55 W
Čas nabíjania Približne 6 h

032331
295 položky
6973734200197

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product