• 3% zľava pri platbe prevodom
Szczoteczka soniczna do zębów z zestawem końcówek FairyWill 508 (Biały)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonická zubná kefka FairyWill 508 so súpravou špičiek (biela)

18,67 € (s DPH) 15,56 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Sonická zubná kefka FairyWill 508

Teraz sa môžete ešte lepšie starať o zdravie a hygienu svojich zubov. Sonická zubná kefka FairyWill 508 schválená ADA generuje vibrácie rýchlosťou až 40 000 za minútu na rýchle, dôkladné a účinné čistenie. Je tiež vybavený inteligentným 2-minútovým časovačom a 5 režimami, ako aj odolnosťou voči vode IPX7 a dlhou dobou prevádzky. Okrem kefky tu nájdete aj 4 vymeniteľné koncovky.

Dôkladnejšie čistenie

Ukážte svoj krásny úsmev. Zubná kefka je vybavená robustným motorom, ktorý vytvára vysokofrekvenčné vibrácie na dôkladné čistenie zubov. Ľahko sa dostane aj do ťažko prístupných miest a účinne odstraňuje zvyšky jedla, zubný kameň a škvrny. Inteligentný časovač vám navyše každých 30 sekúnd s krátkou prestávkou pripomenie, aby ste zmenili oblasť, ktorú kefujete, a po 2 minútach sa automaticky zastaví.

5 režimov

Prístroj podporuje 5 režimov prevádzky, takže dokáže splniť aj tie najrôznejšie očakávania používateľov. Clean je ideálny na každodenné používanie, White umožňuje bielenie zubov a ich leštenie. Masáž poskytuje nielen účinné čistenie, ale aj masáž ďasien. Režim Sensitive bude užitočný najmä pre začiatočníkov a ľudí s citlivými zubami.

Dlhý pracovný čas

Zabudnite na málo výkonné kefy, ktorým veľmi rýchlo dochádza výkon. FairyWill 508 vás prekvapí svojou dlhou výdržou - po úplnom nabití ho môžete používať až 30 dní! Nabíjanie trvá približne 4 hodiny. Vďaka rozhraniu USB ho môžete pripojiť nielen k nabíjačke, ale napríklad aj k powerbanke alebo notebooku.

Špeciálne navrhnuté hroty

Model 508 je vybavený vysokokvalitnými štetinami Dupont na dôkladné a zároveň bezpečné čistenie zubov. Aby ste zaistili hygienické používanie a zabránili množeniu baktérií, vymieňajte ho približne raz za 3 mesiace. Ale to si nemusíte pamätať! Keď príde čas, špeciálne modré štetiny vyblednú a pripomenú vám, aby ste si vymenili náhradné štetiny.

Prenosné a vodotesné

Čistite si zuby bez obáv vo vani, nad umývadlom alebo dokonca v sprche. Zubná kefka je vodotesná podľa normy IPX7, čo znamená, že sa ľahko používa....takže sa nebojí náhodného postriekania. Je tiež dostatočne ľahký a kompaktný, aby ste ho mohli vziať takmer kamkoľvek - v kufri nezaberie veľa miesta. Vezmite si ho na dovolenku a oslňte snehobielym úsmevom, kamkoľvek pôjdete!

Zahrnuté

  • Sonická zubná kefka
  • Vymeniteľné hroty
  • Nabíjací kábel

Špecifikácie

Výrobca FairyWill
Model 508
Farba Biela
Zdroj energie DC 3,7 V
Materiál ABS / TPE
Napätie 110-240 V
Štetiny Nylon Dupont
Spotreba energie 1-1,8 W
Čas nabíjania Približne 4 h

031185
952 položky
6973734202719

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product