• 3% zľava pri platbe prevodom
Earphones TWS Dudao U4N, Bluetooth (white)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slúchadlá do uší TWS Dudao U4N, Bluetooth (biele)

14,59 € (s DPH) 12,16 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtové slúchadlá TWS Dudao U4N, Bluetooth (biele)

Ak hľadáte slúchadlá, ktoré poskytujú nielen vynikajúcu kvalitu zvuku, ale aj výnimočný komfort a spoľahlivosť, potom sú bezdrôtové slúchadlá Dudao určené práve pre vás. Tieto slúchadlá vás prekvapia svojimi schopnosťami! S nimi posuniete svoj hudobný zážitok na inú úroveň, a navyše budete môcť viesť bežné rozhovory. Pozrite sa, čo si pre vás spoločnosť Dudao pripravila!

Dudao/U4N/1

Najnovšia technológia Bluetooth

Vďaka pokročilej technológii Bluetooth 5.3 poskytujú slúchadlá Dudao spoľahlivé a rýchle bezdrôtové pripojenie. Teraz si môžete vychutnať svoju obľúbenú hudbu bez ťažkopádnych káblov v dosahu až 10 metrov od zdroja zvuku.

Dudao/U4N/4

Dlhá doba prevádzky

Slúchadlá Dudao ponúkajú úžasnú dobu prevádzky - až 10 hodín. Teraz môžete počúvať zvuk celý deň bez potreby častého nabíjania. Navyše slúchadlá vydržia v pohotovostnom režime až 90 dní, čo znamená, že budú pripravené, kedykoľvek ich budete potrebovať! To všetko z nich robí dokonalého spoločníka aj na dlhých cestách.

Dudao/U4N/8

Odolná batéria

Slúchadlá Dudao majú zabudovanú 30 mAh batériu, ktorá zaručuje dlhú výdrž. Okrem toho sa nabíjacie puzdro dodáva s 200mAh batériou, ktorá vám umožní nabíjať slúchadlá viackrát bez toho, aby ste ich museli pripájať do zásuvky. Vychutnajte si pohodlie pri používaní so slúchadlami Dudao!

Dudao/U4N/2

Vynikajúca kvalita zvuku

Vďaka 10 mm reproduktoru a impedancii 32 ohmov poskytujú slúchadlá Dudao vynikajúcu kvalitu zvuku. Vychutnajte si čistý a jasný zvuk svojej obľúbenej hudby a podcastov. Navyše sú vybavené mikrofónom, takže môžete uskutočňovať bežné telefónne hovory a uvoľniť si ruky!

Dudao/U4N/6
Výrobca Dudao
Model U4N
Verzia Bluetooth Bluetooth V5.3+BR+EDR+BL
Prevádzkový rozsah ≤10 metrov
Prevádzkový čas 10 hodín
Pohotovostný čas približne 90 dní
Kapacita batérie 30 mAh pre slúchadlá, 200 mAh pre nabíjacie puzdro
Reproduktor Φ10 mm@32ohm
Farba biela
054413
40 položky
6973687246099

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product