• 3% zľava pri platbe prevodom
Esperanza EH187K Wireless Earbuds (black)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrôtové slúchadlá Esperanza EH187K (čierne)

5,15 € (s DPH) 4,29 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtové slúchadlá Esperanza EH187K (čierne)

Esperanza EH187K sú vysokokvalitné bezdrôtové slúchadlá do uší, ktoré spájajú používateľský komfort, ergonomický dizajn a pokročilú technológiu Bluetooth. Tieto ľahké a štýlové čierne slúchadlá sú ideálnou voľbou pre jednotlivcov, ktorí oceňujú voľnosť pohybu, pohodlie a kvalitu zvuku na dlhé cestovanie alebo každodenné používanie.

Ergonomický dizajn a pohodlie používateľa

Kľúčovou vlastnosťou slúchadiel Esperanza EH187K je ich ergonomický tvar, ktorý dokonale padne do ucha. To zaručuje nielen pohodlie, ale aj stabilitu počas nosenia, čo je dôležité najmä pri pohybe, napríklad pri behu alebo rýchlej chôdzi. Navyše vďaka nízkej hmotnosti slúchadiel, len 20 gramov, sú pre používateľa takmer nepostrehnuteľné.

Pokročilé možnosti pripojenia a ovládania

Slúchadlá Esperanza EH187K využívajú technológiu Bluetooth 4.2, ktorá poskytuje spoľahlivé pripojenie až do vzdialenosti 10 metrov. Vďaka profilom Bluetooth, ako sú A2DP, AVRCP, HFP, HSP, slúchadlá zabezpečujú kompatibilitu s rôznymi zariadeniami. Vstavaný diaľkový ovládač s citlivým mikrofónom navyše uľahčuje ovládanie hlasitosti a prijímanie alebo ukončovanie telefónnych hovorov bez toho, aby ste museli siahať po telefón.

Odolná batéria a rýchle nabíjanie

Jednou z kľúčových vlastností slúchadiel Esperanza EH187K je ich batéria s dlhou výdržou. Lítium-polymérová batéria s kapacitou 60 mAh poskytuje približne 3,5 hodiny prehrávania hudby a približne 4,5 hodiny hovoru, čo z nich robí ideálnych spoločníkov na dlhé cesty alebo intenzívne dni. Jednoduché nabíjanie pomocou priloženého kábla microUSB a 5 V nabíjacieho napätia ďalej zaručuje, že slúchadlá sú vždy pripravené na použitie.

Značka Esperanza
Model EH187K
Farba Čierna
Pripojenie Bluetooth 4.2
Profily Bluetooth A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Maximálny dosah do 10 m
Batéria60 mAh, lítiový polymér
Frekvenčný rozsah 280 Hz - 16 kHz
Nabíjacie napätie 5V
Čas prehrávania hudby Približný čas prehrávania 3,5 h
Čas hovoru Približne 4,5 h
Nabíjací port microUSB
Dĺžka kábla medzi slúchadlami: 60 cm
Dĺžka nabíjacieho kábla 15 cm
Hmotnosť 20g
062044
54 položky
5901299941331

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product