• 3% zľava pri platbe prevodom
Sluchátka 1MORE Penta driver P50 (černá)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slúchadlá 1MORE Penta driver P50 (čierne)

157,51 € (s DPH) 131,25 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

1MORE Penta driver P50 káblové slúchadlá do uší (čierne)

Zažite ešte väčší pôžitok z počúvania svojich obľúbených skladieb so slúchadlami do uší 1MORE Penta driver P50. Tieto slúchadlá sú vybavené 5 hybridnými meničmi, ktoré vyladil zvukový inžinier Luca Bignardi. Dosiahnutá vysoká kvalita zvuku je potvrdená technológiou Hi-Res Audio. Okrem toho sa slúchadlá vyznačujú ľahkým a ergonomickým dizajnom, ktorý vám umožní vychutnávať si kvalitný zvuk dlhší čas. Dodávajú sa aj s odpojiteľným káblom MMCX.

1MORE/EH904-Black/3

Inovatívne meniče

Dynamický 7 mm menič DLC poskytuje dynamické basy, čoho výsledkom je výnimočne čistý a realistický zvuk. Medzitým sa 4 špeciálne planárne meniče starajú o ultravysoké frekvencie a rozširujú zvukový rozsah na neuveriteľne realistických 40 kHz.

1MORE/EH904-Black/8

Kvalita Hi-Res

Slúchadlá 1MORE Penta driver P50 získali certifikát Hi-Res Audio, ktorý potvrdzuje ich schopnosť reprodukovať najjemnejšie hudobné detaily s bezkonkurenčnou presnosťou. Zvuk, ktorý produkujú, bol presne vyladený inžinierom Lucom Bignardim tak, aby poskytoval pohlcujúci zvukový zážitok pri zachovaní hĺbky tónov v celom frekvenčnom rozsahu.

1MORE/EH904-Black/9

Pokročilá konštrukcia

Jedinečná konštrukcia s dvoma magnetmi zvyšuje kvalitu magnetického poľa, čo umožňuje detailnejšiu a presnejšiu reprodukciu zvuku. Vďaka tomu slúchadlá 1MORE Penta driver P50 poskytujú neuveriteľne čistý zvuk a obohacujú každý hudobný zážitok. Klasická čierno-zlatá kombinácia navyše dodáva nádych elegancie a dopĺňa takmer každý štýl.

1MORE/EH904-Black/7

Ďalšie výhody

Slúchadlá 1MORE Penta driver P50 sú navrhnuté s ohľadom na optimálne pohodlie používateľa. Ergonomicky zakrivené náušníky (45°) a mäkké, predtvarované náušníky zabezpečujú stabilitu a pohodlie aj počas dlhodobého používania.

1MORE/EH904-Black/5

Pohodlné ovládanie

Mikrofón MEMS umožňuje bezproblémovú komunikáciu počas telefonických hovorov. Medzitým 3 praktické tlačidlá umožňujú prepínať medzi hudbou a hovormi. Pozlátený konektor MMCX navyše umožňuje jednoduché odpojenie a poskytuje bezkonkurenčnú flexibilitu a pohodlie. Vďaka tomu môžete slúchadlá rýchlo prispôsobiť svojim potrebám a používať rôzne typy káblov. Súčasťou balenia je aj adaptér Hi-Res USB-C na 3,5 mm.

1MORE/EH904-Black/6

Súčasťou balenia:

  • 1MORE Penta driver P50 Káblové slúchadlá do uší
  • Kábel
  • Adaptér z USB-C na 3,5 mm
  • Sedem párov vymeniteľných náušníkov (XS, S, M, L, L, XL)
  • Úložné puzdro
  • Používateľská príručka
Výrobca 1MORE
Model EH904
Frekvenčný rozsah 20 - 40 000 Hz
Impedancia 32 Ω
Citlivosť 105 dB
Menovitý výkon 5 mW
Ovládanie mikrofónu MEMS Áno
Konektor Pozlátený 3,5 mm konektor
Hmotnosť 21 g
Dĺžka kábla 1.25 m
Materiál kábla Postriebrený OFC vodič
Farbaa Čierna
060215
33 položky
6933037203165

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product