• 3% zľava pri platbe prevodom
Sluchátka Wireless 1MORE Pistonbuds Pro SE (white)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrôtové slúchadlá 1MORE Pistonbuds Pro SE (biele)

47,15 € (s DPH) 39,29 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtové slúchadlá 1MORE Pistonbuds Pro SE (biele)

Zamilujte si špičkovú kvalitu zvuku s bezdrôtovými slúchadlami do uší 1MORE Pistonbuds Pro SE, ktoré kombinujú inovatívnu technológiu potlačenia hluku QuietMaxTM, pokročilé DLC meniče a najnovšiu technológiu Bluetooth 5.3. Tieto slúchadlá poskytujú čistý a hlboký zvuk v akomkoľvek prostredí. Vďaka ergonomickému dizajnu, dlhej dobe prehrávania (až 30 hodín) a vodotesnej konštrukcii sú tieto slúchadlá ideálne na každodenné aktivity a intenzívny tréning.

1MORE/EC305-White/13

Krištáľovo čistý zvuk

Menič DLC zabezpečuje prekvapivo vyvážený zvuk a umožňuje reprodukovať každý detail s výnimočnou presnosťou. So slúchadlami 1MORE Pistonbuds Pro SE znovu objavíte zvuk bubnov, akordov a hlasov umelcov - to všetko vám poskytne nezabudnuteľný zážitok z počúvania. Funkcia priestorového zvuku navyše vytvára pocit hĺbky a realizmu ako v kine.

1MORE/EC305-White/3

Zvuk podľa vašich podmienok

So slúchadlami 1MORE Pistonbuds Pro SE môže každá skladba znieť ešte lepšie. Vo vyhradenej aplikácii si môžete vybrať z 12 profesionálnych nastavení ekvalizéra a prispôsobiť si zvuk podľa svojich predstáv. Zosilniť basy? Rock? Klasika? Stačí pár kliknutí a vaša hudba bude znieť presne podľa vašich predstáv!

1MORE/EC305-White/10

Kľud v meste plnom chaosu

Počúvajte hudbu a podcasty bez rušenia aj na tých najrušnejších miestach vďaka pokročilej technológii potlačenia hluku QuietMaxTM. 1MORE PistonBuds Pro SE slúchadlá účinne potláčajú nežiaduce zvuky až o 42 dB, takže sa môžete sústrediť na vybraný zvuk na akomkoľvek mieste - v autobuse, v kaviarni alebo na rušnej ulici. Dávate prednosť tomu, aby ste zostali v kontakte s okolím? Prepnite na režim Transparency a konverzujte s ľuďmi okolo seba a zároveň si vychutnávajte nerušené prehrávanie hudby.

1MORE/EC305-White/7

Technológia Bluetooth 5.3 a nízka latencia

Technológia Bluetooth 5.3 minimalizuje oneskorenie prenosu a poskytuje stabilné pripojenie až do vzdialenosti 10 metrov. Vďaka tomu si môžete užívať voľnosť pohybu bez obáv z prerušenia pripojenia počas hovorov, prehrávania hudby alebo hrania hier. Slúchadlá 1MORE Pistonbuds Pro SE navyše ponúkajú herný režim s oneskorením len 0,08 sekundy, ktorý zabezpečuje dokonalú audiovizuálnu synchronizáciu pre ešte pohlcujúcejší zážitok!

1MORE/EC305-White/9

Bezkonkurenčná kvalita hovoru

Vďaka 6 mikrofónom a algoritmu umelej inteligencie zaručujú slúchadlá 1MORE Pistonbuds Pro SE krištáľovo čistý zvuk počas hovorov aj v hlučnom prostredí. Aerodynamický dizajn navyše minimalizuje rušenie vetrom, čo umožňuje bezproblémovú komunikáciu, nech ste kdekoľvek.

1MORE/EC305-White/2

Odolnosť a spoľahlivosť

Slúchadlá 1MORE Pistonbuds Pro SE ponúkajú až 7,5 hodiny prehrávania na jedno nabitie (s vypnutým ANC) alebo až 5 hodín (so zapnutým ANC). Nabíjacie puzdro tento čas predlžuje na 30 hodín a len 10 minút rýchleho nabíjania poskytuje ďalšie 2 hodiny prehrávania.

1MORE/EC305-White/11

Intuitívne ovládanie

Pohodlné dotykové plochy uľahčujú pozastavenie hudby, prijímanie a ukončovanie hovorov a aktiváciu hlasovej asistenciedesiatok. Zabudnite na nutnosť siahnuť po telefóne!

1MORE/EC305-White/4

Ergonómia a pohodlie

Ergonomický, šikmý dizajn v kombinácii s mäkkými silikónovými koncovkami do uší zabezpečuje, že slúchadlá 1MORE PistonBuds. Pro SE zostanú slúchadlá bezpečne v ušiach, aj keď ste v pohybe. Môžete ich pohodlne používať aj počas tréningu. Obávate sa nadmerného potenia a poškodenia zariadenia počas aktivít? Nemajte obavy - vďaka odolnosti voči vode IPX5 môžete bez obáv cvičiť v rytme hudby! Navyše zabudované senzory automaticky pozastavia prehrávanie, keď vyberiete slúchadlá - takže neprídete o žiadnu zo svojich obľúbených skladieb!

1MORE/EC305-White/5

Súčasťou balenia:

  • Súčasťou balenia je 1 kus bezdrôtových slúchadiel Pistonbuds Pro SE.
  • Nabíjacie puzdro
  • Nabíjací kábel
  • Tri páry vymeniteľných náušníkov (S, M, L)
Výrobca 1MORE
Model EC305
Impedancia 16Ω
Frekvenčný rozsah 2,400 GHz - 2,4835 GHz
Verzia Bluetooth 5.3
Dosah Bluetooth 10 m
Protokol Bluetooth HFP / A2DP / AVRCP
Kapacita batérie slúchadiel 43 mAh
Kapacita batérie nabíjacieho puzdra 410 mAh
Čas nabíjania slúchadiel 1 hodina
Čas nabíjania nabíjacieho puzdra 2 hodiny
Čas prehrávania 7,5 hodiny (režim ANC vypnutý); 5 hodín (režim ANC zapnutý)
Celkový čas prehrávania 30 hodín
Vstup 5 V 0,5 A
Maximálny výstupný výkon 2400-2483,5 MHz, max. EIRP 6,93 dBm
Prevádzková teplota 0 °C až 45 °C
Hmotnosť slúchadiel 4.6 g
Hmotnosť nabíjacieho puzdra 34.8 g
Celková hmotnosť 44 g
Rozmery slúchadiel 21 x 26 x 29 mm
Rozmery nabíjacieho puzdra 24 x 43 x 62 mm
Farba Biela
060216
78 položky
6933037203448

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product