• 3% zľava pri platbe prevodom
Wireless Earphones TWS QCY T13x (black)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrôtové slúchadlá TWS QCY T13x (čierne)

24,07 € (s DPH) 20,05 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Slúchadlá TWS QCY T13x (čierne)

Zapnite si svoju obľúbenú skladbu a vydajte sa na hudobnú cestu so slúchadlami QCY T13x práve teraz! Slúchadlá sú vybavené 7,2 mm dynamickými meničmi, ktoré poskytujú hlboké, silné basy, čisté výšky a neuveriteľnú bohatosť detailov. Vďaka mikrofónom potláčajúcim šum vetra si môžete byť istí, že vaše hovory budú výnimočne čisté aj v náročných podmienkach. Ergonomický dizajn poskytuje maximálne pohodlie a špecializovaná aplikácia QCY vám poskytuje úplnú kontrolu nad nastaveniami.

12QCY/T13x-black/1

Nechajte sa ohromiť kvalitou zvuku

Objavte nové detaily vo svojich obľúbených skladbách a ponorte sa do hĺbky zvuku! Slúchadlá T13x sú vybavené dynamickými 7,2 mm meničmi, ktoré poskytujú zvuk najvyššej kvality. Môžete si tak vychutnať bohatý zvuk plný basov a krištáľovo čisté výšky, ktoré vás prenesú do sveta hudby úplne novým spôsobom.

12QCY/T13x-black/5

Stvorené na rozhovory

Teraz môžete slobodne hovoriť na ulici vo veternom počasí alebo počas jazdy na bicykli! Slúchadlá sú vybavené štvoricou mikrofónov s pokročilou redukciou hluku vetra, takže váš hlas bude vždy znieť výnimočne čisto a zreteľne bez ohľadu na podmienky. Inovatívna technológia účinne blokuje všetok hluk a rušenie aj pri rýchlosti vetra do 25 km/h.

12QCY/T13x-black/9

Ešte viac času na počúvanie

Slúchadlá QCY T13x vás nesklamú ani počas dlhých ciest, intenzívneho tréningu alebo dňa plného telefonátov! Slúchadlá umožňujú telefonovať až 4 hodiny alebo počúvať skladby až 8 hodín na jedno nabitie. To je dostatočne dlhá doba na vypočutie 450 hudobných skladieb alebo pozretie 15 filmov. Súčasťou balenia je aj nabíjacie puzdro, ktoré predĺži ich výdrž na 30 hodín, a už po 10 minútach nabíjania môžu prehrávať hudbu ďalšiu hodinu.

12QCY/T13x-black/4

Rýchlejšie pripojenie k zariadeniu

Zabudnite na nepríjemné oneskorenie zvuku! Slúchadlá využívajú najnovšiu verziu Bluetooth 5.3, ktorá zabezpečuje stabilný, okamžitý a spoľahlivý prenos signálu na vzdialenosť 10 metrov. To však nie je všetko! Slúchadlá QCY T13x ponúkajú aj nízku latenciu len 0,068 sekundy, takže zvuk je dokonale synchronizovaný s obrazom, čo je mimoriadne dôležité pri sledovaní filmov alebo hraní hier.

12QCY/T13x-black/10

Stačí jeden dotyk

Ovládanie slúchadiel QCY T13x je jednoduchšie, než si myslíte! Sú vybavené intuitívnymi dotykovými panelmi, ktoré vám umožnia rýchly prístup k najdôležitejším funkciám. Pomocou nich môžete prijímať, ukončovať a odmietať hovory, meniť skladby, aktivovať hlasového asistenta a ďalšie funkcie - a to všetko bez toho, aby ste museli siahať po smartfóne!

12QCY/T13x-black/6

Pohodlie ako sen

Vďaka ergonomickému dizajnu vám slúchadlá dokonale padnú do ucha a zostanú pevne na svojom mieste, aj keď ste fyzicky aktívni. Jedny slúchadlá vážia len 4 g, takže ich prítomnosť nepocítite ani pri dlhom počúvaní hudby. Špeciálna aplikácia QCY, ktorá je k dispozícii na Google Play aj v App Store, vám pomôže prispôsobiť si slúchadlá EARPHONES. Umožňuje vám ovládať nastavenia ekvalizéra alebo skontrolovať úroveň nabitia batérie.

12QCY/T13x-black/9

Pripojené stránky

  • Slúchadlá
  • nabíjacie puzdro
  • 3 páry vymeniteľných gumičiek (1 pár na slúchadlá)
  • Nabíjací kábel USB-C na USB-A
  • Používateľská príručka
Výrobca QCY
Model T13x
Farba Čierna
Typ slúchadiel Dokovacia stanica
Meniče 7,2 mm
Verzia Bluetooth 5.3
Profil Bluetooth HFP / A2DP / AVRCP
Dosah Do 10 m
Kapacita dobíjateľnej batérie 350 mAh
Prevádzkový čas Doba hovoru: 4 h
Doba prehrávania hudby: 8 h
Doba prevádzky s nabíjacím puzdrom: 30 h
Čas nabíjania: 30 min: Približne 2 h
Nabíjacie rozhranie USB-C
Vodotesnosť IPX5
Rozmery jedného slúchadla 23,6 x 17,5 x 33,7 mm
Rozmery puzdra 54,8 x 53,4 x 29,8 mm
Kompatibilné systémy iOS / Android
Aplikácia Aplikácia QCY
055234
182 položky
6957141408483

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product