• 3% zľava pri platbe prevodom
Wireless Headphones QCY H3 (black)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrôtové slúchadlá QCY H3 (čierne)

43,88 € (s DPH) 36,57 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtové slúchadlá QCY H3 (čierne)

QCY H3 sú bezdrôtové slúchadlá, ktoré oživia vašu obľúbenú hudbu! Certifikát Hi-Res audio potvrdzuje vynikajúcu reprodukciu zvuku a zaručuje vám úplnú spokojnosť s každým tónom. Vďaka 3 mikrofónom s algoritmom VDCNN môžete telefonovať aj v hlučnom prostredí a technológia ANC vás vtiahne do hudby a eliminuje nepríjemné zvuky. Môžete ich úspešne pripojiť k 2 zariadeniam súčasne. Ich prevádzková doba dosahuje až 60 hodín na jedno nabitie a ergonomický dizajn zaručuje maximálne pohodlie.

12QCY/H3-black/1

Špičková kvalita zvuku

Nechajte sa pohltiť hudbou so slúchadlami QCY H3! Slúchadlá sú vybavené dynamickými 40 mm meničmi a poskytujú neuveriteľnú kvalitu zvuku. Vďaka čistým výškam, hlbokým basom a neuveriteľne bohatým detailom bude vaša hudba znieť lepšie ako kedykoľvek predtým. Slúchadlá QCY H3 majú aj certifikát Hi-Res Audio, čo znamená, že poskytujú zvuk štúdiovej kvality.

12QCY/H3-black/5

Inovatívna technológia

Slúchadlá QCY sú navrhnuté tak, aby spĺňali rôzne potreby používateľov. Vďaka pokročilej adaptívnej technológii sa QCY H3 dokážu prispôsobiť štruktúre vášho ucha a spôsobu nosenia. Slúchadlá potom vytvárajú optimálne potlačenie hluku a korigujú zvukovú krivku, čím poskytujú zvuk prispôsobený vašim individuálnym potrebám.

12QCY/H3-black/8

Vy rozhodujete o tom, čo budete počuť

Sústreďte sa na to, čo je najdôležitejšie. Slúchadlá QCY H3 podporujú technológiu hybridného potlačenia hluku, ktorá účinne tlmí okolitý hluk o 43 dB, takže sa môžete ponoriť do zvukov svojej obľúbenej hudby. K dispozícii sú až 4 režimy ANC, ktoré sa líšia stupňom potlačenia okolitého hluku. Nájdete medzi nimi režim Redukcia vetra, ktorý je ideálny pri chôdzi alebo jazde na bicykli, a režim Priehľadnosť, ktorý vám umožní zostať v kontakte s okolím bez toho, aby ste si museli dať dole slúchadlá.

12QCY/H3-black/4

Hovorte bez rušenia, nech ste kdekoľvek

Nakupujete v preplnenom obchodnom centre? Alebo čakáte na vlak na stanici? Teraz môžete slobodne hovoriť na ktoromkoľvek z týchto miest! Súprava QCY H3 je vybavená až 3 zabudovanými mikrofónmi, ktoré podporuje pokročilý algoritmus VDCNN, ktorý automaticky upravuje úroveň potlačenia šumu. To znamená, že vaše slová budú presne zaznamenané bez ohľadu na to, v akom prostredí sa nachádzate.

12QCY/H3-black/9

Počúvajte celý deň

So slúchadlami QCY H3 vám vaše obľúbené skladby vydržia celé dni! Slúchadlá vám umožnia užívať si extrémne dlhé prevádzkové hodiny! So zapnutým režimom ANC dokážu prehrávať hudbu 35 hodín a s vypnutým režimom ANC sa ich prevádzkový čas predĺži až na 60 hodín. Už po približne 2 hodinách nabíjania budem opäť pripravený pracovať!

12QCY/H3-black/10

Rýchle a spoľahlivé - pripojenie Bluetooth 5.3

Vychutnajte si fantastický zvuk bez oneskorenia, či už hráte hry, sledujete filmy alebo počúvate hudbu. Slúchadlá využívajú najnovší čip Bluetooth 5.3, ktorý zabezpečuje rýchle a stabilné pripojenie s dosahom 10 m. V hernom režime je navyše oneskorenie znížené len na 0,068 sekundy, čo vedie k dokonalej synchronizácii zvuku a videa.

12QCY/H3-black/2

Navrhnuté s ohľadom na vaše pohodlie

Počúvajte hudbu celé hodiny bez obáv z nepohodlia! Vysokokvalitné náušníky zo syntetickej proteínovej kože dokonale priľnú k vašim ušiam bez toho, aby na ne nepríjemne tlačili. Okrem toho vám zabudované tlačidlá umožňujú pohodlne ovládať hudobný prehrávač, hovory alebo hlasitosť, vďaka čomu je používanie slúchadiel QCY H3 ešte príjemnejšie.

12QCY/H3-black/7

Viac možností s aplikáciou

Objavte všetky funkcie slúchadiel pomocou aplikácie QCY! Nájdete ju na Google Play a v App Store. Pomocou aplikácie môžete upraviť nastavenia zvuku pre akýkoľvek typ hudby, skontrolovať úroveň nabitia batérie, nájsť slúchadlá alebo si vybrať z dostupných režimov ANC.

12QCY/H3-black/3

Pripojené stránky

  • Slúchadlá
  • 3,5 mm audio kábel
  • Kábel USB-C na USB-A
  • Používateľská príručka
Výrobca QCY
Model H3
Farba Čierna
Typ slúchadiel Do uší
Meniče 40 mm
Verzia Bluetooth 5.3
Rozsah Do 10 m
Profil Bluetooth A2DP / AVRCP / HFP
Typ pripojenia Bezdrôtové a káblové - 3,5 mm audio kábel
Kapacita batérie 500 mAh
Prevádzkový čas Až 35 h (so zapnutým ANC)
Až 60 h (s vypnutým ANC)
Čas nabíjania Približne 2 h
Nabíjacie rozhranie USB-C
Rozmery slúchadiel 160,2 x 81,7 x 196,8 mm
Kompatibilné systémy iOS / Android
Aplikácia Aplikácia QCY
055230
70 položky
6957141408407

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product