• 3% zľava pri platbe prevodom
Sluchátka 1MORE, ANC SonoFlow SE (černá)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

1MORE, slúchadlá SonoFlow SE s ANC (čierne)

71,91 € (s DPH) 59,92 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

1MORE Wireless Hearing Aid, ANC SonoFlow SE (Black

)

Bezdrôtové načúvacie prístroje 1MORE SonoFlow SE sú vybavené 40 mm dynamickými DLC meničmi, ktoré poskytujú detailný a hlboký, čistý zvuk. Vďaka hybridnej technológii potlačenia hluku QuietMax⢠a využitiu umelej inteligencie budete môcť pokojne hovoriť so svojimi blízkymi. K dispozícii je aj režim transparentnosti. Slúchadlá umožňujú až 70 hodín nepretržitého prehrávania a podporujú rýchle nabíjanie. Ponúka až 12 nastavení ekvalizéra, zatiaľ čo mäkké ovládacie prvky a nastaviteľný hlavový most zabezpečujú pohodlie. Okrem toho technológia Bluetooth 5.0 zabezpečuje spoľahlivý prenos na vzdialenosť 10 metrov a praktické tlačidlo umožňuje intuitívne ovládanie.

1MORE/HC306-Black/5

Vysokokvalitné meniče

Slúchadlá SonoFlow SE sú vybavené inovatívnymi DLC meničmi a flexibilnou PET membránou. Táto jedinečná kombinácia zaručuje nezabudnuteľný zvukový zážitok. Membrána DLC poskytuje zvuk plný detailov s ostrou čistotou, zatiaľ čo PET membrána zaručuje silné basy, ktoré zvýraznia každú hudobnú skladbu. Ste pripravení znovu objaviť hudbu so slúchadlami 1MORE?

1MORE/HC306-Black/7

Režim potlačenia hluku a priehľadnosť

Vďaka pokročilému potlačeniu hluku QuietMaxTM poskytujú slúchadlá 1MORE bezkonkurenčnú kvalitu zvuku. Táto patentovaná technológia výrazne znižuje hluk v pozadí, takže sa môžete plne sústrediť na hudbu. Či už pracujete v kancelárii, prechádzate sa vonku alebo cestujete metrom, technológia SonoFlow SE vám umožní plne sa sústrediť na zvuk. Zabudnite na nepríjemné zvuky vetra, spotrebičov, vozidiel alebo rozprávania ľudí v okolí! Ak však chcete zostať v kontakte s okolím a počuť, čo sa deje okolo vás, môžete použiť režim Priehľadnosť.

1MORE/HC306-Black/2

Prispôsobiteľné nastavenia ekvalizéra v aplikácii

Prispôsobte si zvuk podľa svojich predstáv. V aplikácii 1MORE MUSIC máte prístup k 12 profesionálne upraveným nastaveniam ekvalizéra, vrátane nastavení Hip-Hop, Akustický, Podcast, Elektronický, Multirežim, Klasický, Pop, Zvýraznenie vokálov, Hlboký, Zvýraznenie basov, Lounge a Zníženie basov. Vyberte si svoje obľúbené nastavenia a nechajte SonoFlow SE vyťažiť z každej skladby to najlepšie!

1MORE/HC306-Black/1

Až 70 hodín s vašou obľúbenou hudbou

Slúchadlá SonoFlow SE umožňujú až 70 hodín nepretržitého prehrávania (bez režimu ANC) alebo 50 hodín (so zapnutým režimom ANC). Takže si môžete vychutnať zvuk svojich obľúbených skladieb bez akéhokoľvek rušenia - aj na dlhých cestách. Navyše vďaka funkcii rýchleho nabíjania stačí len 5 minút nabíjania, aby slúchadlá fungovali ďalších 5 hodín. Čas potrebný na ich úplné nabitie je 80 minút.

1MORE/HC306-Black/9

Perfektné na telefonovanie

Použitie umelej inteligencie umožnilo zaručiť čisté hovory s tímom v každej situácii. Slúchadlá 1MORE presne zaznamenávajú a zosilňujú hlas a z väčšej časti eliminujú šum v pozadí. Výsledkom je, že osoba, s ktorou hovoríte, počuje každé vaše slovo, a to aj v hlučnom prostredí. Užívajte si komunikáciu bez rušenia!

1MORE/HC306-Black/3

Vynikajúci komfort

Náhlavná súprava SonoFlow SE poskytuje používateľovi vynikajúci komfort. Mäkké náušníky sú vyrobené z bielej kože a obsahujú nastaviteľné polstrovanie.Hlavový most ½ sa dokonale prispôsobí tvaru vašej hlavy. Hmotnosť výrobku navyše nepresahuje 240 g, takže môžete počúvať hudbu dlhý čas bez nepríjemného pocitu. K dispozícii budete mať také praktické tlačidlá, ktorými môžete zariadenie okrem iného zapnúť alebo vypnúť, spravovať telefónne hovory alebo nastaviť úroveň hlasitosti. Vďaka bezdrôtovému pripojeniu Bluetooth 5.0 si môžete vychutnať aj stabilný prenos na vzdialenosť až 10 metrov. Všetko pre vaše pohodlie!

1MORE/HC306-Black/4

Obsah balenia

:
  • Bezdrôtová náhlavná súprava
  • Nabíjací kábel
  • Používateľská príručka
Ovládač 1MORE
Model HC306
Mesačný 40 mm
Impedancia reproduktora 32 Ω
Verzia Bluetooth 5.0
Dosah Bluetooth Do 10 m
Protokol Bluetooth HFP / A2DP / AVRCP
Kapacita batérie 720 mAh
Čas nabíjania 80 minút
Čas prehrávania pri plnom nabití 70 hodín (ANC vypnutý) alebo 50 hodín (ANC zapnutý)
Prevádzková frekvencia EIRP: 2402-2480 MHz, 9,61 dBm (max.).
Vstup 5 V 1,1 A
Maximálny výkon 20 mW
Prevádzková teplota 0 až 45 °C
Frekvenčný rozsah 2,400 GHz až 2,4835 GHz
Rozmery 170 x 192 x 82 mm
Hmotnosť 240 g
Farba Čierna
055899
53 položky
6933037203295

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product