• 3% zľava pri platbe prevodom
Sluchátka TWS OneOdio OpenRock S (černá)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slúchadlá TWS OneOdio OpenRock S (čierne)

93,11 € (s DPH) 77,60 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Slúchadlá do uší TWS OneOdio OpenRock S (čierne)

Vezmite si svoju obľúbenú hudbu so sebou počas tréningu so slúchadlami OneOdio OpenRock S. Tieto slúchadlá majú otvorenú konštrukciu pre bezkonkurenčnú stabilitu, takže sú ideálne na aktivity, ako je beh. Dynamické 16,2 mm meniče poskytujú hlboké basy a zabudované mikrofóny redukujú okolitý hluk, takže môžete mať čisté telefónne hovory. Navyše s nabíjacím puzdrom vydržia až 60 hodín a ich nabíjanie trvá len približne 1,5 hodiny.

Oneodio/OpenRock-S-Black/9

Ideálne pre aktívny životný štýl

Ak radi počúvate hudbu počas cvičenia, slúchadlá OneOdio OpenRock S sú vynikajúcim spoločníkom. Majú otvorenú konštrukciu, ktorá vám pri dlhodobom používaní nespôsobí nepohodlie v ušiach, a sú ideálne na situácie, keď chcete mať prehľad o svojom okolí. Vďaka silikónovým háčikom do uší, ktoré sú šetrné k pokožke, vám nevypadnú a ich polohu si môžete ľahko nastaviť podľa svojich potrieb. Tieto slúchadlá sú tiež odolné voči vode a potu s krytím IPX5, takže ich môžete bez obáv používať aj počas intenzívnych aktivít.

Oneodio/OpenRock-S-Black/10

Vysokokvalitný zvuk

Ponorte sa do sveta hudby so slúchadlami OpenRock S. Tieto slúchadlá využívajú technológiu TubeBass, ktorá poskytuje bohaté basové tóny. Navyše sú vybavené 16,2 mm dynamickými meničmi. Špeciálny zvukový algoritmus dynamicky upravuje nízke a vysoké tóny pre dosiahnutie najlepšej kvality zvuku. Dobre navrhnutá konštrukcia tiež minimalizuje únik zvuku. Môžete si tiež vybrať z 2 režimov, Rock a Relax, a prispôsobiť tak výkon svojim preferenciám.

Oneodio/OpenRock-S-Black/7

Až 60 hodín prehrávania

Nemusíte sa obávať, že sa vám slúchadlá príliš rýchlo vybijú. OneOdio OpenRock S dokážu na jedno nabitie prehrávať hudbu až 19 hodín. S nabíjacím puzdrom sa celková doba prevádzky výrobku predĺži na 60 hodín. Plné nabitie slúchadiel trvá približne 1,5 hodiny. Môžete ich dokonca nabíjať len 5 minút, aby ste si mohli hodinu vychutnávať svoju obľúbenú hudbu.

Oneodio/OpenRock-S-Black/1

Mikrofóny s potlačením šumu

Zostaňte v spojení so svojimi blízkymi počas cvičenia, prechádzky alebo iných aktivít. Slúchadlá OneOdio OpenRock S sú vybavené 4 mikrofónmi, ktoré pomocou umelej inteligencie eliminujú vonkajšie zvuky. Vďaka tomu môžete uskutočňovať jasné a hlasné telefónne hovory a zabezpečiť, aby vás volajúci zreteľne počuli.

Oneodio/OpenRock-S-Black/5

Jednoduché a intuitívne ovládanie

Už nemusíte siahať po smartfóne, aby ste prijali hovor alebo preskočili skladbu. Pomocou dotykových panelov môžete pozastaviť/prehrávať, aktivovať hlasových asistentov, odmietnuť/ukončiť prichádzajúce hovory a prepínať medzi režimami Rock a Relax. Užívajte si pohodlie OpenRock S!

Oneodio/OpenRock-S-Black/2

V balení

  • Slúchadlá
  • Nabíjacie puzdro
  • Nabíjací kábel USB-A na USB-C
  • Používateľská príručka
Producere OneOdio
Model OpenRock S
Farba Čierna
Bluetooth 5.3
Vodotesnosť IPX5
Životnosť batérie 19 hodín (slúchadlá), 41 hodín (nabíjacie puzdro)
Čas nabíjania 1,5 hodiny
Meniče Dynamický, 16,2 mm
Mikrofóny Áno, 4 s redukciou šumu
055711
22 položky
6974028140984

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product