• 3% zľava pri platbe prevodom
Wireless Earphones TWS QCY T13 ANC (black)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrôtové slúchadlá TWS QCY T13 ANC (čierne)

24,07 € (s DPH) 20,05 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtové slúchadlá TWS QCY T13 ANC (čierne)

Počúvajte svoje obľúbené skladby a zabudnite na nepríjemný hluk. Slúchadlá QCY T13 ANC podporujú technológiu potlačenia hluku (až 28 dB) a sú vybavené 10 mm meničmi, takže si môžete vychutnať skvelú kvalitu zvuku. Vyznačujú sa tiež dlhou prevádzkovou dobou. Až 4 zabudované mikrofóny vám umožnia voľne telefonovať a špeciálna aplikácia poskytuje pohodlný prístup k zaujímavým funkciám a nastaveniam. Slúchadlá sú tiež veľmi ľahké a pohodlné.

12QCY/T13ANC-Black/6

Rozlúčte sa s nepríjemným hlukom

Máte už dosť všadeprítomného hluku? Slúchadlá T13 ANC vám tento problém umožnia vyriešiť! Vďaka potlačeniu hluku až do 28 dB môžete eliminovať nepríjemné zvuky a užívať si pokoj a ticho. Dávate prednosť tomu, aby ste nestratili kontakt s okolím? Zvoľte režim Transparency a majte istotu, že vám nič neunikne. Teraz môžete nerušene hovoriť s priateľmi a zároveň počúvať svoje obľúbené skladby! A nemusíte sa obávať, že vám uniknú dôležité informácie v práci alebo hlásenia na stanici.

12QCY/T13ANC-Black/2

Ďalšie možnosti s aplikáciou

Nainštalujte si špeciálnu aplikáciu QCY a získajte ďalšie možnosti. Môžete si napríklad prispôsobiť fungovanie režimu redukcie šumu alebo transparentnosti podľa svojich potrieb a k dispozícii sú aj nastavenia ekvalizéra. Môžete tiež upraviť vyváženie zvukových kanálov. Aplikácia tiež umožňuje jednoduché spárovanie slúchadiel so zariadením pomocou vyskakovacieho okna (k dispozícii len pre smartfóny so systémom Android).

12QCY/T13ANC-Black/3

Objavte svet skvelého zvuku

Ak oceňujete vysokú kvalitu zvuku, slúchadlá T13 ANC vás nesklamú. Sú vybavené 10 mm meničmi s vysokokvalitnými membránami, dokážu poskytnúť silné a hlboké basy a fantasticky zvýrazniť zvuk vokálov. Umožnia vám tiež vychutnať si výrazné výšky a stredy. To všetko spolu vytvára nezabudnuteľný hudobný zážitok!

12QCY/T13ANC-Black/10

Perfektné na rozhovory

Autobus, nákupné centrum, supermarket - so slúchadlami T13 ANC môžete pohodlne telefonovať, nech ste kdekoľvek. Slúchadlá sú vybavené 4 mikrofónmi a podporujú algoritmus potlačenia šumu ENC, takže dokážu zaznamenať váš hlas a zároveň potlačiť zbytočný hluk v pozadí. Už sa nemusíte obávať, že vás volajúci nepočujú! Slúchadlá T13 ANC sa skvele hodia aj na vonkajšie použitie - dokonca aj počas veterného dňa. Účinne potláčajú hluk vetra a zabezpečujú čistý zvuk počas hovorov.

12QCY/T13ANC-Black/1

Maximálne pohodlie

Vaša obľúbená hudba vás teraz môže sprevádzať počas celého dňa - nemusíte sa obávať únavy ani nepohodlia. Slúchadlá T13 ANC boli zdokonalené do najmenšieho detailu - majú ľahký, ergonomický dizajn, perfektne sedia v ušiach a sú veľmi pohodlné. Súčasťou balenia sú aj 4 páry vymeniteľných koncoviek do uší v rôznych veľkostiach - XS, S, M a L. Vyberte si tie správne pre vás a užite si dokonalé nosenie!

12QCY/T13ANC-Black/5

Bluetooth 5.3 - rýchle a stabilné pripojenie

Ešte rýchlejší prenos, spoľahlivejšie pripojenie a nižšia spotreba energie - to všetko umožňuje vlajková loď technológie Bluetooth 5.3. Slúchadlá T13 ANC ponúkajú aj špecifikáciuial Low Latency mode s oneskorením len približne 68 ms. Vďaka tomu sa skvele hodí aj na hranie hier! Vychutnajte si dokonalú synchronizáciu obrazu a zvuku, nenechajte sa o.prekvapiť a získajte prevahu!

12QCY/T13ANC-Black/7

Počúvajte hudbu bez obmedzení

Používajte slúchadlá voľne doma, v práci alebo na cestách - nemusíte sa obávať, že sa príliš rýchlo vybijú! Slúchadlá T13 ANC vydržia hrať približne 5,5 hodiny so zapnutým potlačením šumu ANC alebo až 7 hodín, keď sa nepoužívajú. Priložené nabíjacie puzdro navyše umožňuje predĺžiť tento čas na 24,75 hodiny alebo až na 30 hodín!

12QCY/T13ANC-Black/9

Pohodlné dotykové ovládanie

Chcete pozastaviť hudbu alebo preskočiť skladbu? Zabudnite na vyťahovanie smartfónu z kabelky alebo vrecka! Slúchadlá QCY T13 ANC majú praktické zabudované dotykové plochy, ktoré vám umožnia napríklad pozastaviť/obnoviť prehrávanie, prijať hovor, zavesiť, odmietnuť prichádzajúci hovor, aktivovať hlasového asistenta alebo vybrať prevádzkový režim. Teraz máte všetky najdôležitejšie funkcie na dosah ruky!

12QCY/T13ANC-Black/8

V balení

  • Slúchadlá
  • Nabíjacie puzdro
  • Náhradné náušníky (4 páry, veľkosti XS, S, M a L, jeden pár je už na slúchadlách)
  • Nabíjací kábel
  • Používateľská príručka
Značka QCY
Model T13 ANC
Farba Čierna
Párovací názov QCY-T13 ANC
Verzia Bluetooth 5.3
Dosah Do 10 m
Profily Bluetooth HFP, A2DP, AVRCP
Ovládač 10 mm
Maximálny prevádzkový čas Približne 4,5 h pre hovory / približne 7 h pre prehrávanie hudby (redukcia šumu ANC vypnutá)
Kapacita batérie 380 mAh
Nabíjací port USB-C
Vodotesnosť IPX5
Podporované operačné systémy iOS / Android
046543
208 položky
6957141407882

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product