• 3% zľava pri platbe prevodom
Drátová sluchátka Foneng T61, USB-C (bílá)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Káblové slúchadlá Foneng T61, USB-C (biele)

4,04 € (s DPH) 3,37 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Káblové slúchadlá Foneng T61 USB-C (biele)

Posuňte svoj hudobný zážitok na úplne novú úroveň. Káblové slúchadlá Foneng T61 poskytujú vysokokvalitný zvuk a ponúkajú HD mikrofón. Sú kompatibilné so všetkými smartfónmi, ktoré majú port USB-C, a vďaka ergonomickému dizajnu sa neuveriteľne pohodlne používajú. Diaľkové ovládanie integrované do kábla umožňuje pohodlné ovládanie.

Foneng/T61-Type-C-White/1

Cíťte sa ako na koncerte

So slúchadlami Foneng premeníte každú miestnosť na koncertnú sálu. Slúchadlá T61 poskytujú bohatý, prirodzený zvuk, takže môžete znovu objaviť skladby svojich obľúbených interpretov.

Foneng/T61-Type-C-White/2

Vysokokvalitný mikrofón

Telefonujte bez prerušenia. Slúchadlá Foneng ponúkajú HD mikrofón, ktorý presne zachytí váš hlas. Môžete si byť istí, že vás volajúci bude vždy počuť!

Foneng/T61-Type-C-White/3

Diaľkové ovládanie

Užite si pohodlné ovládanie. Diaľkové ovládanie integrované do kábla slúchadiel vám umožní nastaviť hlasitosť alebo zmeniť skladbu bez toho, aby ste museli siahnuť po smartfóne.

Foneng/T61-Type-C-White/4

Ergonomický dizajn

Užívajte si slúchadlá Foneng bez obmedzení. Slúchadlá T61 majú ergonomický dizajn a dokonale padnú do uší, takže môžete počúvať hudbu celé hodiny bez nepohodlia.

Foneng/T61-Type-C-White/5
Výrobca: Foneng
Model T61
Reproduktor Φ14,2 mm
Konektor USB-C
Dĺžka kábla 1.2 m
Farba Biela
045614
45 položky
6970462517351

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product