• 3% zľava pri platbe prevodom
Sluchátka OneOdio Fusion A70 zlatá
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slúchadlá OneOdio Fusion A70 gold

52,62 € (s DPH) 43,85 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Zlaté slúchadlá Oneodio Fusion A70

Hľadáte slúchadlá, ktoré poslúžia nielen na počúvanie hudby na telefóne, ale aj ako profesionálne DJ vybavenie? Slúchadlá OneOdio budú skvelou voľbou! Pomocou špeciálnych audio káblov ich môžete pripojiť nielen k smartfónu a tabletu, ale aj k reproduktorom alebo gitare. Nemáte radi zamotané káble? Aj tento problém odpadá vďaka bezdrôtovému pripojeniu zariadení. Navyše sa vďaka skvelému dizajnu aj pohodlne používajú.

Viac možností pripojenia

Slúchadlá OneOdio majú viacero možností pripojenia. Pomocou jediného kábla z 3,5 mm na 6,35 mm ich môžete rovnako dobre pripojiť k notebookom, tabletom a telefónom, ale aj k elektrickým gitarám, zosilňovačom alebo zvukovým rozhraniam. Špeciálna technológia navyše umožňuje dvom ľuďom počúvať rovnakú hudbu na dvoch rôznych zariadeniach súčasne. Už vás nebavia zamotané káble? Vďaka možnosti pripojiť slúchadlá bezdrôtovo cez Bluetooth 5.2 môžete na tento problém zabudnúť!

Dlhý čas prevádzky

Po pripojení slúchadiel pomocou špeciálneho kábla ich môžete používať bez obmedzenia. Ak sa rozhodnete pre bezdrôtové pripojenie, môžete si užívať dlhý čas prevádzky až 50 hodín. Je to vďaka veľkej lítium-iónovej batérii s kapacitou 950 mAh. Vďaka tomu sú ideálne pre profesionálnych DJ-ov.

Vynikajúca kvalita

Slúchadlá OneOdio A70 poskytujú vynikajúci zvuk pri každom pripojení. Ak sa rozhodnete pre káblové pripojenie, môžete zástrčku uzamknúť, aby sa neodpojila v najhoršom možnom okamihu. Navyše praktické tlačidlá na boku slúchadiel uľahčujú ich používanie. Sú tiež vybavené technológiou potlačenia šumu, takže pri telefonovaní budete počuť každé slovo.

Pohodlné používanie

Model A70 bol navrhnutý s ohľadom na pohodlie. Čelenka je nastaviteľná, takže si budete môcť zariadenie prispôsobiť tak, aby vám správne sedelo na hlave. Navyše môžete náušníky voľne otáčať do 90-stupňového uhla a celé zariadenie sa dá zložiť. Na lepšie skladovanie a prepravu použite prenosnú tašku, ktorá je súčasťou súpravy. Nemusíte sa tiež obávať dlhého nosenia slúchadiel, pretože náušníky sú veľmi mäkké, takže ich používanie je veľmi pohodlné.

Priložené stránky

  • Slúchadlá A70
  • Kábel 6,35 mm na 3,5 mm x 1
  • Audio kábel 3,5 mm x 1
  • Nabíjací kábel USB x 1
  • Používateľská príručka
  • Puzdro
Výrobca OneOdio
Model A70
Pripojenie Audio kábel 3,5 mm / 6,35 mm, Bluetooth 5.2
Prevádzkový čas bezdrôtového pripojenia Až 50 hodín
Batéria Li-Ion, 950 mAh
Farba Zlatá
045439
23 položky
6974028140335

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product