• 3% zľava pri platbe prevodom
Bezdrátová sluchátka TWS QCY HT07 ANC (černá)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrôtové slúchadlá TWS QCY HT07 ANC (čierne)

31,34 € (s DPH) 26,11 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Slúchadlá TWS QCY HT07 ANC (čierne)

Hľadáte pohodlné slúchadlá, ktoré spĺňajú vaše požiadavky? Čo tak QCY HT07? Tento bezdrôtový model poskytuje dlhodobú odolnosť, vynikajúcu kvalitu zvuku a výnimočné telefonovanie. Je vybavený mikrofónmi ENC a 4 mikrofónmi ANC s potlačením šumu, vďaka čomu sa môžete odrezať od okolitého sveta. Nízka latencia poteší aj nejedného hráča! Pozrite sa, čo ďalšie ponúkajú!

12QCY/HT07-black/8

Fantastický zvuk

Vysokú kvalitu zvuku zabezpečujú 10 mm dynamické meniče bi-fim. Zabezpečujú presnú reprodukciu zvuku a dokonale vyvážené basy, stredy a výšky. Slúchadlá HT07 sú skvelé aj vtedy, ak často počúvate podcasty, audioknihy alebo telefonujete - zvuk vokálov je čistý, jasný a detailný.

12QCY/HT07-black/2

4 režimy potlačenia šumu

Náhlavná súprava HT07 sa vám prispôsobí! Potlačenie šumu ANC vám umožní odpojiť sa od okolitého sveta a sústrediť sa len na počúvanú hudbu alebo podcasty! K dispozícii sú až 4 režimy, ktoré vyhovujú vašim potrebám. Vnútorný režim účinne eliminuje zvuky, ako sú rozhovory, hlasná televízia atď. Režimy Dochádzanie a Vonkajší režim vám umožnia zabudnúť, že ste na hlučnej vlakovej stanici alebo na rušnej ulici. Režim Vietor znižuje nepríjemný hluk vetra na minimum, napríklad pri behu.

12QCY/HT07-black/7

Spoľahlivé pripojenie Bluetooth

Bezdrôtovú prevádzku zabezpečuje technológia Bluetooth vo verzii 5.2, ktorá zaručuje stabilný prenos bez rušenia na vzdialenosť až 10 metrov! Úroveň oneskorenia je len 0,08 sekundy, čo znamená, že si vychutnáte dokonalú synchronizáciu zvuku a obrazu! Hrajte dynamické hry a prekonávajte ďalšie rekordy!

12QCY/HT07-black/5

Hovorte slobodne

HT07 je model, ktorý využíva inteligentný algoritmus, aby vaše telefónne hovory prebiehali hladko! Slúchadlá sú vybavené 6 mikrofónmi s potlačením šumu ENC, ktoré presne zachytia váš hlas a zároveň účinne potláčajú vonkajšie zvuky. Vysielate online? Alebo často telefonujete? Vaši kolegovia teraz budú vždy jasne počuť všetko, čo chcete povedať!

12QCY/HT07-black/6

Cvičenie v obľúbenom rytme

Slúchadlá dokážu držať krok aj s tými najaktívnejšími používateľmi! Majú stupeň krytia IPX8, čo znamená, že sa neboja kvapiek potu ani dažďa, takže si ich môžete bez obáv vziať aj na ten najnáročnejší tréning. Nevzdávate sa behu ani v silnom daždi? Skvelé! Slúchadlá vás môžu sprevádzať aj vtedy!

12QCY/HT07-black/4

Dlhé pracovné hodiny

Neviete si predstaviť cestovanie bez hudby? My tiež nie! Preto sú slúchadlá vybavené výkonnou batériou, ktorá umožňuje až 32 hodín bezdrôtovej prevádzky! V závislosti od zvoleného režimu ich môžete používať približne 4 hodiny pri telefonovaní alebo približne 7-8 hodín pri počúvaní obľúbených skladieb. Nabíjacie puzdro umožňuje slúchadlá dobiť 3-krát.

12QCY/HT07-black/9

Ďalšie možnosti pomocou aplikácie

Pomocou aplikácie QCY môžete prispôsobiť výkon svojich slúchadiel. Aké sú možnosti? Upravte hodnoty ekvalizéra, vyváženie zvuku a nastavte ovládacie prvky dotykového panela podľa svojich preferencií. Aplikácia spolupracuje so systémomAndroid a iOS a ponúka širokú kompatibilitu.

12QCY/HT07-black/3

Úplný komfort používania

Tým však výhody nekončia! Jedno slúchadlo váži len 4,4 g, takže ani dlhodobé používanie nespôsobuje nepohodlie. Zvukové otvory sú navyše vzájomne prepojené, aby sa zabezpečila rovnováha tlaku vzduchu. Čo to znamená? Výnimočné pohodlie a fantastický zvuk!

12QCY/HT07-black/1

Pripojené stránky

  • Slúchadlá
  • Nabíjacie puzdro
  • Kábel
  • Príručka
Výrobca QCY
Model HT07
Názov párovania QCY ArcBuds
Verzia Bluetooth 5.2
Profil Bluetooth HFP/A2DP/AVRCP
Kompatibilné systémy iOS/ Android
Dosiahnite 10 m
Životnosť batérie 4,5 hodiny v režime hovoru/ 8 hodín v režime prehrávania (s vypnutým ANC) ; 4 hodiny v režime hovoru/ 7 hodín v režime prehrávania (so zapnutým ANC)
Kapacita batérie 350 mAh
Počet nabití pomocou puzdra 3
Nabíjací port USB-C
Vodotesnosť IPX5
Rozmery slúchadiel 24,9 x 20,3 x 25,4 mm
Rozmery puzdra 60,3 x 24,9 x 43,2 mm
050854
133 položky
6957141408063

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product