• 3% zľava pri platbe prevodom
Sluchátka TWS Haylou X1 Neo (bílá)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slúchadlá TWS Haylou X1 Neo (biele)

15,98 € (s DPH) 13,31 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Slúchadlá TWS Haylou X1 Neo

Hľadáte všestranné slúchadlá, ktoré vám poskytnú kvalitný zvuk a dobre fungujú pri hraní? Rozhodnite sa pre Haylou X1 Neo! Dynamické 13 mm meniče vám umožnia vychutnať si fantastický zvuk a špeciálny herný režim zabezpečí mimoriadne nízku latenciu, ktorá je len približne 0,06 sekundy. Slúchadlá sa vyznačujú aj dlhou prevádzkovou dobou a štýlovým a zároveň ergonomickým dizajnom.

Prémiový zvuk

Zažite, ako dobre môžu znieť skladby, ktoré máte radi. Slúchadlá sú vybavené dynamickými 13 mm meničmi, ktoré vám poskytnú fantastickú kvalitu zvuku, bohaté detaily a dokonalú harmóniu. Ponúkajú vylepšené, hlboké basy a čisté, uchu lahodiace výšky a stredy. Môžete tak znovu objaviť čaro hudby!

Bluetooth 5.3

Rozlúčte sa s problémami s kvalitou signálu. Slúchadlá využívajú pokročilú technológiu Bluetooth 5.3, ktorá poskytuje neuveriteľne rýchle a stabilné pripojenie, nižšiu latenciu, nižšiu spotrebu energie a vysokú odolnosť voči rušeniu. Model X1 Neo tiež podporuje režimy Mono aj Stereo. Môžete teda používať obe slúchadlá súčasne alebo len jedno!

Dlhý čas prevádzky

Počúvajte hudbu tak dlho, ako chcete. Vďaka batériám s dlhou výdržou môžu slúchadlá na jedno nabitie hrať až 5 hodín. Priložené puzdro vám navyše umožní predĺžiť tento čas na približne 20 hodín. To je dosť dlhá doba na sledovanie približne 3 600 krátkych videí, počúvanie približne 300 skladieb alebo sledovanie približne 10 filmov! Pohodlné nabíjanie slúchadiel umožňuje priložený kábel USB-C.

Premyslené v každom detaile

Slúchadlá vyzerajú naozaj skvele a sú mimoriadne pohodlné. Fantasticky sedia v ušiach a vážia len približne 3,87 g. Môžete si tak užívať pohodlie snov - aj pri dlhodobom používaní. Slúchadlá X1 Neo sú navyše vodotesné podľa štandardu IPX4 - nehrozí teda žiadne nebezpečenstvo potu alebo dažďa. Puzdro slúchadiel má tiež štýlovú matnú textúru a priesvitný kryt.

Niečo špeciálne pre hráčov

Výrobca pripravil niečo špeciálne aj pre herných nadšencov. Stačí stlačiť a podržať touchpad ktoréhokoľvek slúchadla a prepnete sa do špeciálneho herného režimu, ktorý poskytuje veľmi nízku latenciu približne 0,06 sekundy. Vďaka tomu je X1 Neo ideálny aj na hranie tých najdynamickejších hier. Nenechajte sa zaskočiť súperom a získajte ďalšiu skvelú cenu!

Pohodlné dotykové ovládanie

Užívajte si pohodlné ovládanie slúchadiel - s Hayla máte všetko, čo potrebujete, na dosah ruky! Slúchadlá X1 Neo sú vybavené pohodlnými dotykovými panelmi, ktoré vám okrem iného umožnia rýchlo pozastaviť alebo obnoviť prehrávanie, prijať alebo odmietnuť telefonický hovor, zavesiť, prepínať skladby a zapnúť herný režim. Už nemusíte zakaždým hľadať svoj smartfón!

Pripojené stránky

  • Slúchadlá
  • Nabíjacie puzdro
  • Nabíjací kábel (USB-C)
  • Používateľská príručka
Značka Haylou
Názov Haylou X1 Neo
Model X1 Neo
Farba Biela
Bluetooth 5.3
Dosah Do 10 m
Profily Bluetooth SBC, A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Ovládač 13 mm
Čas nabíjania slúchadiel Približne 1,5 h
Prevádzkový čas Približne 5 h (približne 20 h s puzdrom)
Typ batérie Lítium-polymér
Kapacita batérie slúchadiel 30 mAh
Kapacita batérie puzdra 310 mAh
Hmotnosť jedného slúchadla 3.87g
043561
68 položky
6971664933826

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product