• 3% zľava pri platbe prevodom
Wireless Earphones TWS T27 (white)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrôtové slúchadlá TWS T27 (biele)

16,83 € (s DPH) 14,03 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

TWS QCY T27 (biela)

QCY T27 sú bezdrôtové slúchadlá, ktoré sú ideálne na každodenné používanie. Ponúkajú bohato skreslený zvuk, ktorý vám umožní znovu objaviť vaše obľúbené hudobné skladby. Vstavané mikrofóny a technológia ENC zabezpečujú čisté hovory, zatiaľ čo pripojenie Bluetooth 5.3 vám umožní počúvať hudbu bez oneskorenia. S nabíjacím puzdrom vydržia až 32 hodín a intuitívne dotykové panely uľahčujú správu najdôležitejších funkcií. Vďaka odolnosti voči vode IPX4 sú pripravené sprevádzať vás v akýchkoľvek podmienkach.

12QCY/T27-white/1

Dovoľte nám pozvať vás na hudobnú hostinu

Získajte ešte väčší pôžitok z počúvania svojich obľúbených skladieb! Slúchadlá boli starostlivo vyladené odborníkmi na zvuk spoločnosti Helo, čo zaručuje silné basy a krištáľovo čisté výšky. Vďaka tomu sa môžete naplno ponoriť do zvukov hudby a objaviť detaily, ktoré ste doteraz nepočuli.

12QCY/T27-white/4

Až 32 hodín prevádzky

Ste na ceste do práce? Máte pred sebou niekoľko hodín cesty lietadlom? Alebo ste na dlhej prechádzke? QCY T27 je pripravený sprevádzať vás kdekoľvek! Slúchadlá vám umožnia telefonovať 3,5 hodiny alebo prehrávať hudbu až 8 hodín. Súčasťou balenia je nabíjacie puzdro, takže si môžete užívať spoľahlivý výkon slúchadiel až 32 hodín.

12QCY/T27-white/5

Zvuk bez oneskorenia

Slúchadlá sú vybavené najnovším čipom Bluetooth 5.3, ktorý je zodpovedný za stabilnejšie a rýchlejšie pripojenie k zvolenému zariadeniu na vzdialenosť až 10 metrov. Poskytuje tiež výnimočne nízku latenciu len 0,068 sekundy, čo sa premieta do dokonalej synchronizácie zvuku a obrazu. Vďaka tomu vašej pozornosti neunikne žiadny protivník a vy získate ďalšie víťazstvo!

12QCY/T27-white/6

Čistý zvuk počas rozhovorov

Teraz môžete slobodne hovoriť, nech ste kdekoľvek. Vstavané mikrofóny spoľahlivo zaznamenajú každé vaše slovo. Náhlavná súprava podporuje aj technológiu ENC, ktorá účinne eliminuje okolitý hluk a zameriava sa len na váš hlas. Môžete si tak byť istí, že vás vaši kolegovia počujú zreteľne, nech ste kdekoľvek.

12QCY/T27-white/7

Dokonale priliehajúce k uchu

Vďaka špeciálne navrhnutej konštrukcii sa slúchadlá dokonale prispôsobia tvaru vášho ucha, aby vám poskytli pohodlie ako vo sne. Jedno slúchadlo váži len 4,4 gramu, takže ich prítomnosť nebudete cítiť ani pri dlhom počúvaní hudby! Sú tiež vodotesné podľa štandardu IPX4, čo znamená, že sú odolné voči potu a dažďu. Nemusíte sa teda obávať o ich stav počas intenzívneho tréningu alebo nečakaného dažďa!

12QCY/T27-white/3

Viac z aplikácie QCY

Chcete ešte viac možností? Nainštalujte si aplikáciu QCY - nájdete ju na Google Play a v App Store! Získate v nej prístup k celému radu zaujímavých funkcií, ktoré vám pomôžu prispôsobiť si slúchadlá. Aplikácia umožňuje meniť nastavenia ekvalizéra, prispôsobovať funkcie dotykového panela, kontrolovať stav nabitia, lokalizovať slúchadlá a mnoho ďalšieho.

12QCY/T27-white/8

Pripojená stránka

  • Slušný lalôčik
  • nabíjacie puzdro
  • Nabíjací kábel USB-C na USB-A
  • Vymeniteľné gumičky x3
  • používateľská príručka
Výrobca QCY
Model T27
Farba Biela
Typ slúchadiel Dokument
Snímač 6 mm
Verzia Bluetooth 5.3
Dosah Do 10 m
Profil Bluetooth HFP / A2DP / AVRCP
Kapacita batérie 380 mAh
Prevádzkový čas Doba hovoru: 3,5 h
Doba prehrávania hudby: 8 h
S nabíjacím puzdrom: 32 h
Nabíjacie rozhranie USB-C
Vodotesnosť IPX4
Rozmery jedného slúchadla 22,2 x 17,7 x 23,1 mm
Hmotnosť jedného slúchadla 4,4 g
Rozmery puzdra 65,1 x 36,7 x 30,8 mm
Použitie Aplikácia QCY
Kompatibilné systémy iOS / Android
055232
349 položky
6957141408162

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product