• 3% zľava pri platbe prevodom
Wireless headphones Tribit QuitePlus 71 (black)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrôtové slúchadlá Tribit QuitePlus 71 (čierne)

45,43 € (s DPH) 37,86 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtové slúchadlá Tribit QuitePlus 71 (čierne)

Chcete počúvať svoju obľúbenú hudbu, nech ste kdekoľvek? Slúchadlá Tribit sú pre vás ako stvorené! Vynikajú bezdrôtovým pripojením, pretože využívajú technológiu Bluetooth 5.0 - takže si môžete vychutnať dokonalé, neprerušované pripojenie! Navyše sú vybavené funkciou aktívneho potlačenia hluku ANC, čo znamená, že zaručujú čistejšie a realistickejšie zvukové efekty. Sú tiež ergonomické a veľmi ľahké. So slúchadlami Tribit bude vaša milovaná hudba vždy s vami!

Tribit/QuitePlus-71-Black/4

Bezdrôtové potešenie

Chcete sa zbaviť zamotaných káblov? So slúchadlami Tribit môžete! Využívajú pripojenie Bluetooth 5.0, takže poskytujú stabilné, bezpečné a rýchle pripojenie. Ak však dávate prednosť tradičným riešeniam, máte možnosť pripojiť ich pomocou kábla s 3,5 mm konektorom jack. Navyše nemusíte siahať po telefóne zakaždým, keď chcete zmeniť nastavenia! Všetky potrebné tlačidlá sa nachádzajú na slúchadle - môžete napríklad zastaviť/zastaviť prehrávanie, zvýšiť alebo znížiť hlasitosť, zapnúť režim ANC alebo skontrolovať úroveň nabitia.

Tribit/QuitePlus-71-Black/1

Technológia ANC

Slúchadlá Tribit sú určené pre používateľov, ktorí sa chcú úplne stratiť v hudbe, preto sú vybavené technológiou ANC. Tá redukuje nepotrebné zvuky, takže zariadenie poskytuje čistejšie a realistickejšie zvukové efekty. Navyše máte možnosť manuálne zvoliť režim potlačenia hluku v závislosti od vašich preferencií pri počúvaní a okolia. So slúchadlami Tribit sa úplne stratíte vo svojich obľúbených skladbách!

Tribit/QuitePlus-71-Black/2

Dlhý čas prehrávania

To, čo slúchadlá Tribit odlišuje, je ich dlhý čas prehrávania. Sú vybavené lítium-polymérovou batériou a poskytujú až 30 hodín prehrávania! Nemusíte sa však obávať, ak sa im vybije energia, pretože ju môžete obnoviť už za 2,6 hodiny pomocou priloženého kábla! Vychutnajte si svoj obľúbený zvuk, nech ste kdekoľvek!

Tribit/QuitePlus-71-Black/5

Pohodlné používanie

Slúchadlá Tribit sú nielen funkčné, ale aj pohodlné na používanie. Pri ich nosení sa nemusíte obávať nepríjemnej bolesti, pretože sú vybavené mäkkými náušníkmi, ktoré si pamätajú tvar a dajú sa otočiť o 90°. Navyše majú aj nastaviteľnú čelenku a ich hmotnosť je len približne 213 g, takže nebudú predstavovať žiadnu záťaž navyše. Chcete si ich zbaliť do kufra? Žiadny problém! Vďaka ich skladaciemu dizajnu sú ideálne na každú cestu!

Tribit/QuitePlus-71-Black/3

V súprave

  • Slúchadlá Tribit
  • Kábel s 3,5 mm konektorom
  • Nabíjací kábel
  • Používateľská príručka
Výrobca Tribit
Model C05-2301N-01
Verzia Bluetooth 5.0
Profil Bluetooth HFP/HSP/A2DP/AVRCP
Batéria Lítium polymérová
Čas prehrávania hudby Až 30 hodín
Čas nabíjania 2,6 hodiny
Vstup DC 5V/1A
Hmotnosť 213 g
054032
72 položky
6972838617788

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product