• 3% zľava pri platbe prevodom
Earphones Joyroom JR-TL1 Pro (black)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slúchadlá Joyroom JR-TL1 Pro (čierne)

18,35 € (s DPH) 15,29 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Bezdrôtové slúchadlá Joyroom JR-TL1 Pro (čierne)

Bezdrôtové slúchadlá Joyroom sú pohodlným riešením pre každého, kto oceňuje úplnú slobodu pri počúvaní hudby. Ponúkajú fantastický, bohato prekreslený zvuk a spoľahlivé pripojenie Bluetooth so stabilným prenosom bez rušenia. Slúchadlá majú prevádzkovú dobu až 28 hodín a doplnenie energie vám nezaberie viac ako 1,5 hodiny. Slúchadlá majú tiež ergonomický tvar a pohodlné dotykové ovládanie, ako aj odolnosť voči vode IPX7. Počúvajte hudbu, nech ste kdekoľvek a robíte čokoľvek!

Joyroom/JR-TL1-Pro/2

Zvuk bohatý na detaily

Vychutnajte si bohaté zvukové detaily za akýchkoľvek okolností! Slúchadlá sú vybavené 6 mm meničmi, ktoré sú zodpovedné za hlboký zvuk. Plná frekvenčná odozva a profesionálne ladenie vám umožnia vychutnať si silné basy a čisté stredy a výšky. Slúchadlá JR-TL1 Pro vás obklopia zvukom v HD kvalite, vďaka ktorému sa budete cítiť ako na koncerte!

Joyroom/JR-TL1-Pro/3

Spoľahlivé bezdrôtové pripojenie

Slúchadlá sa k vášmu vybranému zariadeniu pripájajú prostredníctvom rozhrania Bluetooth verzie 5.1, takže si môžete vychutnať stabilný prenos bez akéhokoľvek rušenia. Pri prvom spárovaní sa slúchadlá automaticky pripoja k vášmu zariadeniu hneď po otvorení puzdra. Vďaka tomuto praktickému riešeniu sú pripravené na použitie kedykoľvek budete chcieť! Slúchadlá JR-TL1 Pro sa vyznačujú nízkou latenciou, takže môžete slobodne sledovať filmy alebo hrať hry a zároveň si užívať dokonalú synchronizáciu zvuku a obrazu.

Joyroom/JR-TL1-Pro/8

Dlhý čas prevádzky

Slúchadlá JR-TL1 Pro vám spríjemnia každú cestu. Výkonná batéria umožňuje až 8 hodín nepretržitého počúvania alebo 6 hodín telefonovania. Môžete získať ďalších 20 hodín - dobíjacie puzdro doplní energiu slúchadiel 2,5-krát, takže môžete počúvať celú audioknihu alebo album svojho obľúbeného interpreta bez prerušenia. Čas nabíjania slúchadiel a puzdra je len 1,5 hodiny.

Joyroom/JR-TL1-Pro/7

Bezplatné telefónne hovory

Slúchadlá JR-TL1 Pro sú vybavené citlivými mikrofónmi, takže môžete telefonovať bez rušenia. Váš volajúci bude počuť presne to, čo chcete povedať. Nemusíte vyťahovať telefón, keď vám niekto zavolá - slúchadlá majú praktický dotykový panel, ktorý vám umožní rýchlo ovládať hovor a prehrávač hudby.

Joyroom/JR-TL1-Pro/8

Široká kompatibilita

Bezdrôtové slúchadlá Joyroom majú impedanciu 32Ω, čo znamená, že sú ideálne na použitie s mobilnými zariadeniami, ako sú telefóny, alebo hudobnými prehrávačmi a konzolami. Stačí ich pripojiť cez rozhranie Bluetooth, hrať, sledovať filmy a počúvať hudbu a pritom si užívať vynikajúcu kvalitu zvuku!

Joyroom/JR-TL1-Pro/4

Premyslený dizajn

Spoločnosť Joyroom si dala záležať na tom, aby slúchadlá JR-TL1 Pro poskytovali nielen vysokokvalitný zvuk, ale aj výnimočné pohodlie. Ergonomický tvar slúchadiel sa dokonale prispôsobí tvaru vášho ucha, takže môžete počúvať hudbu celé hodiny bez nepohodlia. Slúchadlá sa ukladajú do ľahkého puzdra, takže ich preprava nie je problém, a vďaka odolnosti voči vode IPX7 môžete počúvať energickú hudbu aj počas intenzívneho tréningu alebo prechádzky v daždi.

Joyroom/JR-TL1-Pro/1

Pripojené stránky

  • Slúchadlá
  • Nabíjacie puzdro
  • Kábel
Výrobca Joyroom
Model JR-TL1 Pro
Typ do uší
BT verzia 5.1
Podporované protokoly HSP/HFP/A2DP/AVRCP
Dekódovanie zvuku AAC/SBC
Citlivosť reproduktora 99,5 dB±3
Frekvenčný rozsah 20 Hz - 20 kHz
Impedancia 32Ω
Maximálny výstup slúchadiel 3 mW
Reproduktor Φ6 mm
Čas počúvania hudby Približne 8 hodín (80 % hlasitosti)
Čas hovoru Približne 6 hodín (80 % hlasitosti)
Pohotovostný čas Viac ako 6 mesiacov
Vstup pre nabíjanie DC 5V/1A
Kapacita batérie slúchadiel 50 mAh
Kapacita batérie puzdra 300 mAh
Počet cyklov 2,5-násobok
Čas nabíjania slúchadiel 1,5 hodiny
Čas nabíjania puzdra 1,5 hodiny
Nabíjací port Typ C
Vodotesnosť IPX7
Veľkosť nabíjacieho puzdra 64,9 x 30 x 30
Materiál ABS
050729
120 položky
6941237177162

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product