• 3% zľava pri platbe prevodom
Earphones TWS QCY T22 Crossky Link (black)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Slúchadlá TWS QCY T22 Crossky Link (čierne)

26,52 € (s DPH) 22,10 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Slúchadlá TWS QCY T22 Crossky Link (čierne)

Objavte pohodlie, ktoré ponúkajú slúchadlá QCY s otvorenou konštrukciou. Smerový zvuk a biomembrána s veľkým vibračným povrchom zabezpečujú fantastickú kvalitu zvuku, zatiaľ čo duálny mikrofón s potlačením šumu ENC sa postará o kvalitné telefonovanie. Model T22 ponúka až 10 hodín prehrávania a 10 minút v nabíjacom puzdre umožňuje ďalšie 3 hodiny počúvania. Slúchadlá sú vybavené stupňom vodotesnosti IPX6.

12QCY/T22-black/8

Otvorený dizajn so smerovým zvukom

Slúchadlá QCY T22 otvárajú úplne nový rozmer vášho hudobného zážitku. Vďaka otvorenej konštrukcii nespôsobujú nepríjemný tlak - nosíte ich v náušníku namiesto v zvukovode. Toto riešenie poskytuje bezkonkurenčné pohodlie aj počas dlhých hodín používania. Smerový zvuk navyše zabezpečuje presný prenos zvuku priamo do ucha a zároveň vám umožňuje zostať v kontakte s vonkajšími zvukmi.

12QCY/T22-black/2

Prispôsobené vašim potrebám

Vďaka premyslenému dizajnu môžete slúchadlá používať za akýchkoľvek okolností! Vďaka ľahkej konštrukcii a káblu, ktorý slúchadlá spája, vedú na zadnej strane hlavy, takže sú dokonale vyvážené, lepšie držia a vy môžete voľne počúvať hudbu aj počas najdynamickejších tréningov! Navyše, ochrana slúchadiel je IPX6 a nebojí sa ani kvapiek potu či dažďa!

12QCY/T22-black/7

Úžasný basový výkon

A čo zvuk? Vďaka zväčšenej ploche membrány poskytujú slúchadlá T22 Crossky Link ešte hlbší, dynamický zvuk plný zvukových detailov. To však nie je všetko! Slúchadlá sú vybavené prídavným horným basovým reproduktorom, čo znamená, že z basov budete mať husiu kožu! Počúvajte svoje obľúbené skladby ako nikdy predtým!

12QCY/T22-black/3

Rýchle nabíjanie

Slúchadlá vám poskytnú až 10 hodín počúvania, zatiaľ čo pohotovostný režim vydrží až 6 dní! Navyše, ak si na poslednú chvíľu uvedomíte, že sa slúchadlá T22 vybíjajú, nebudete musieť dlho čakať, kým budú pripravené na použitie! Len 10 minút nabíjania vám poskytne ďalšie 3 hodiny hudobného zážitku.

12QCY/T22-black/4

Hovorte slobodne

S technológiou QCY budú všetky vaše telefónne hovory čisté! Slúchadlá sú vybavené dvoma mikrofónmi s funkciou potlačenia šumu ENC. Čo to znamená. Váš náprotivok bude jasne počuť každé vaše slovo, nie zvuky z okolia. Hovorte slobodne aj v preplnenom autobuse!

12QCY/T22-black/5

Lahôdka pre hráčov

Ak hráte mobilné hry alebo sledujete filmy na telefóne, určite si zamilujete, akou nízkou latenciou slúchadlá T22 Crossky Link vynikajú. S latenciou 0,07 sekundy si budete môcť vychutnať dokonalú synchronizáciu zvuku a obrazu.

12QCY/T22-black/9

Pohodlné ovládanie

Slúchadlá boli vytvorené s ohľadom na pohodlie, preto sú vybavené dotykovým panelom, ktorý vám umožní spravovať hudbu a hovory. Stačí ťuknúť na príslušné slúchadlá. Slúchadlá T22 tiež nevyžadujú žiadne ďalšie kroky, keď ich chcete pripojiť k vybranému zariadeniu - sú pripravené na používanie hneď po zapnutí! Vo vyhradenej aplikácii navyše môžete upraviť hodnoty ekvalizéra a prispôsobiť si tak výkon slúchadiel.

12QCY/T22-čierna/6

Pripojená stránka

  • Slúchadlá
  • Nabíjací kábel
  • Manuál
Výrobca QCY
Model T22
Farba Čierna
Párovací názov QCY Crossky Link
Kompatibilita iOS/ Android
Rozsah 10 m
Výdrž batérie Približne 8 hodín (režim hovoru); približne 10 hodín (prehrávanie)
Profil Bluetooth HFP/A2DP/AVRCP
Vodotesnosť IPX6
Rozmery slúchadla 55,5 x 36,7 mm
049464
208 položky
6957141407998

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product