• 3% zľava pri platbe prevodom
Náhlavní souprava Bluetooth Dudao U9B, Bluetooth (white)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Náhlavná súprava Bluetooth Dudao U9B, Bluetooth (biela)

3,80 € (s DPH) 3,17 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Slúchadlá do uší Dudao TWS U9B (biele)

Zažite vysokokvalitný zvuk. Slúchadlá do uší Dudao TWS U9B vám umožnia slobodne telefonovať a poskytujú čistý a prirodzený zvuk. Pripojenie Bluetooth 5.0 zabezpečuje spoľahlivé bezdrôtové pripojenie a zabudovaný touchpad umožňuje pohodlné ovládanie. Zariadenie je tiež výnimočne ľahké, váži len 3 g.

Dudao/U9B-white/3

Bluetooth 5.0

Nemusíte sa obávať problémov so signálom, ktoré by narušili váš pohodlný rozhovor. Zariadenie U9B využíva pokročilú technológiu Bluetooth 5.0, ktorá zabezpečuje spoľahlivé, rýchle a stabilné pripojenie. Zabudnite na oneskorenia, oneskorenia a neočakávané prerušenia prenosu!

Dudao/U9B-white/5

Kompaktný dizajn

Slúchadlo U9B je neuveriteľne ľahké a kompaktné - v uchu ho ani neucítite. Ponúkajú bezkonkurenčný používateľský komfort, a to aj počas dlhších hovorov. Váži len 3 g a jeho veľkosť je len 15 mm. Poteší vás aj pohodlné dotykové ovládanie zariadenia.

Dudao/U9B-white/4

Dlhý prevádzkový čas

Slúchadlo môžete používať tak dlho, ako potrebujete - nemusíte sa obávať, že by vás príliš rýchlo sklamalo. Zariadenie je vybavené odolnou 40 mAh batériou, ktorá poskytuje až 3 hodiny prevádzky. Okrem toho vydrží U9B v pohotovostnom režime až 180 hodín! Môže byť teda vždy pripravený vám poslúžiť.

Dudao/U9B-white/7

Výrobca: Dudao
Model U9B
Farba Biela
Bluetooth 5.0
Čip Bluetooth ZhongKe 77D
Rozsah Do 8 m
Prevádzkový čas Približne 3 h
Pohotovostný čas Približne 180 h
Kapacita batérie 40 mAh
Materiál ABS + PC
Hmotnosť 3 g
Veľkosť 15 mm
Jazyky Čínština, angličtina
055976
76 položky
6970379616789

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product