• 3% zľava pri platbe prevodom
Wired earphones Dudao X14PROT (white)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Káblové slúchadlá Dudao X14PROT (biele)

6,05 € (s DPH) 5,04 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Káblové slúchadlá do uší Dudao X14PROT (biele)

Zlepšite svoj zážitok z počúvania hudby s našimi najmodernejšími slúchadlami do uší Dudao. Vyznačujú sa zvukom na úrovni Hi-Fi a širokým frekvenčným rozsahom. Vďaka premyslenému dizajnu sa navyše budú pohodlne používať aj počas dlhých ciest.

Dudao/X14PROT/4

Krištáľová kvalita zvuku

Vychutnajte si hudbu ako nikdy predtým s dokovacími slúchadlami Dudao X14PROT. 14,2 mm priemer reproduktora ponúka pozoruhodnú frekvenčnú odozvu od 20 Hz do 20 kHz. Vo svojich obľúbených skladbách budete počuť každú nuansu a detail, či už ide o hlboké basy alebo vyššie tóny.

Dudao/X14PROT/3

Bezproblémová kompatibilita

Zbavte sa problémov s kompatibilitou. Vďaka nezávislému dekódovaciemu čipu sú slúchadlá vysoko kompatibilné a bez problémov fungujú s 99 % mobilných zariadení. So slúchadlami Dudao si môžete užívať takmer neobmedzenú slobodu!

Dudao/X14PROT/1

Pohodlné a odolné

Ergonomický dizajn poskytuje pohodlné nosenie, takže slúchadlá môžete nosiť dlhší čas bez toho, aby ste sa cítili nepohodlne. Kábel TPE s dĺžkou 1,2 m je nielen odolný, ale aj nezamotáva sa, takže je ideálny na používanie na cestách. Od dnešného dňa ich môžete mať neustále pri sebe a užívať si svoju obľúbenú hudbu, nech ste kdekoľvek.

Dudao/X14PROT/8

Jednoduché používanie

Vďaka zabudovanému tlačidlu na volanie a ovládaniu hlasitosti máte plnú kontrolu na dosah ruky. Bez námahy môžete upravovať hlasitosť, pozastaviť alebo spustiť prehrávanie hudby a dokonca prijímať hovory. Nemusíte zakaždým vyťahovať telefón - tieto slúchadlá vám poskytnú pohodlné ovládanie.

Dudao/X14PROT/7
Vyrobené spoločnosťou Dudao
Model X14PROT
Farba Biela
Materiál TPE
Dĺžka kábla 1,2 m
Reproduktor Φ14,2 mm
Citlivosť 107 ±3 dB
Frekvenčná odozva 20 Hz - 20 kHz
Impedancia 32Ω
Konektor Typ C
054405
51 položky
6973687244125

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product