• 3% zľava pri platbe prevodom
drátová sluchátka Edifier HECATE GM180 Plus (černá)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Káblové slúchadlá Edifier HECATE GM180 Plus (čierne)

13,56 € (s DPH) 11,30 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Káblové slúchadlá do uší Edifier HECATE GM180 Plus (čierne)

Venujete sa často dlhé hodiny hraniu hier? Zaobstarajte si náhlavnú súpravu, aby ste si ju užili ešte viac! Slúchadlá Edifier GM180 Plus sú ideálnou voľbou nielen pre herných nadšencov. Vďaka 90° zakrivenému konektoru USB-C môžete pohodlne držať telefón alebo tablet a 13 mm meniče sa postarajú o skvelú kvalitu zvuku. K dispozícii je aj vysoko citlivý všesmerový mikrofón, ktorý vám umožní voľne sa rozprávať s ostatnými hráčmi. Náhlavná súprava je tiež mimoriadne pohodlná.

2.jpg

Konektor USB-C v tvare písmena L

Máte telefón bez konektora mini-jack? Stále k nemu môžete pripojiť slúchadlá - stačí si vybrať model s konektorom USB-C! Model GM180 Plus je vybavený špeciálne navrhnutým konektorom zahnutým o 90°. Vďaka tomu nebude pri hraní vyčnievať a prekážať! Teraz môžete vziať telefón a pohodlne hrať svoju obľúbenú hru. Vďaka konektoru USB-C sú navyše slúchadlá kompatibilné s mnohými zariadeniami, ako sú notebooky, smartfóny, tablety a Nintendo Switch.

3.jpg

Posuňte svoje hranie na vyššiu úroveň

So zariadením GM180 Plus sa ešte viac ponoríte do hry a budete mať pocit, že ste v centre vzrušujúcich udalostí v miestnosti. Slúchadlá boli vyladené tímom Edifier Acoustic Lab, takže si môžete vychutnať dokonalú harmóniu a bohaté detaily. Teraz budete okamžite počuť prichádzajúcich súperov a ľahko ich lokalizovať - nenechajte sa prekvapiť a prekonajte ďalší rekord!

5.jpg

Úchvatný zvuk

Vypočujte si detaily, ktoré boli predtým mimo vášho dosahu. Slúchadlá sú vybavené 13 mm grafénovými meničmi a poskytujú čistý, prirodzený a detailný zvuk. To znamená, že ich môžete úspešne používať nielen pri hraní hier, ale aj pri sledovaní filmov a počúvaní hudby. Výrazné výšky a zvýraznené, silné basy - GM180 Plus vám poskytnú nezabudnuteľný zážitok!

7.jpg

Vstavaný mikrofón

Hráte často online tímové hry? Buďte si istí, že môžete kedykoľvek hovoriť s ostatnými hráčmi a vyhnite sa problémom spôsobeným nedostatočnou komunikáciou! Náhlavná súprava je vybavená všesmerovým mikrofónom s potlačením šumu, ktorý spoľahlivo zachytí váš hlas. Vďaka tomu si môžete voľne vymieňať poznámky s ostatnými členmi tímu! Súprava GM180 Plus je navyše ideálna aj na streamovanie alebo online stretnutia.

8.jpg

Postarajte sa o svoje pohodlie

Zaistite si bezkonkurenčné pohodlie aj počas dlhého hrania. Model GM180 Plus je neuveriteľne ľahký a pohodlný. Vyznačujú sa ergonomickým dizajnom, takže dokonale padnú do uší a nevyvíjajú nepríjemný tlak. Nebojte sa bolesti ani únavy! Diaľkové ovládanie integrované do kábla vám navyše umožní slúchadlá jednoducho ovládať. Môžete napríklad zastaviť prehrávanie, prijať hovor, prepínať skladby, upraviť hlasitosť alebo aktivovať hlasového asistenta.

6.jpg

Vylepšený dizajn

Náhlavná súprava sa vyznačuje aj štýlovým, moderným dizajnom, ktorý určite zaujme nejedného herného nadšenca. Vyznačujú sa tiež najvyššou kvalitou spracovania - pri ich navrhovaní bol zohľadnený každý detailnajmenší detail. Model GM180 Plus je mimoriadne odolný a odolný a jeho snímače a tlačidlá majú pôsobivú životnosť. Stavte na osvedčené riešenia a získajte náhlavnú súpravu, ktorá vám bude dlho a dobre slúžiť!

9.jpg

V balení

  • Slúchadlá
  • Značková karta
  • Nálepka s logom značky
  • Stručný návod na použitie
Značka Edifier
Model GM180 Plus
Farba Čierna
Typ slúchadiel Do uší
Rozhranie USB-C
Ovládače 13 mm
Impedancia 32Ω
Citlivosť 92 dB
Frekvenčná odozva 20 Hz - 20 kHz
Mikrofón Áno, všesmerový
Dĺžka kábla Približne 1,3 m
040340
279 položky
6923520245505

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product